Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
To so težke situacije, ko te sorodnik enkrat ne prepozna več.Ti pošiljam moč, Cvetka. Saj načeloma je tako, da njim ni tako hudo (odvisno sicer od vrste demence), je hujše za svojce.
Cvetka, srečno na poti in ena pošiljka pozitivne energije teti.
Quote from: Škratinja Nagaya on October 01, 2024, 11:41:32 AMTo so težke situacije, ko te sorodnik enkrat ne prepozna več.Ti pošiljam moč, Cvetka. Saj načeloma je tako, da njim ni tako hudo (odvisno sicer od vrste demence), je hujše za svojce.Pri moji teti je najhujše to, da pogreša dom. Natančno ve, kje je bila doma, za to lokacijo pa misli, da je bolnica. Samo to želi vedet, kdaj bo šla domov. Ni nikoli imela lastne družine, s sestro sta živeli na domačiji. Vse ostalo, razen doma, je pa zavito v meglo.
Quote from: cvetka on October 01, 2024, 09:13:04 PMQuote from: Škratinja Nagaya on October 01, 2024, 11:41:32 AMTo so težke situacije, ko te sorodnik enkrat ne prepozna več.Ti pošiljam moč, Cvetka. Saj načeloma je tako, da njim ni tako hudo (odvisno sicer od vrste demence), je hujše za svojce.Pri moji teti je najhujše to, da pogreša dom. Natančno ve, kje je bila doma, za to lokacijo pa misli, da je bolnica. Samo to želi vedet, kdaj bo šla domov. Ni nikoli imela lastne družine, s sestro sta živeli na domačiji. Vse ostalo, razen doma, je pa zavito v meglo.Cvetka, predvidevam, da sestre nima več?Tudi mene stiska ob misli, da je starostnik enkrat nameščen v dom. Predvsem me boli misel na to, da se tam počuti odrinjenega ali zapuščenega.Pri nas žal nekatere stvari (še) niso dobro urejene. Za nego starša npr. ne moreš dobiti bolniške, kljub temu, da so domovi polni. Se pa nekaj vseeno premika v to smer in upam, da bo kmalu situacija boljša, prijaznejša tako za ostarele kot za svojce.Upam, da je tvoja teta nameščena v dobrem domu. Sem bila čez poletje kar precej v stikih s temi ustanovami in je neverjetno, kako velike razlike so med njimi. Nekateri domovi so izžarevali prav veselje, drugi pa ravno obratno - tesnobo, žalost.
Quote from: Škratinja Nagaya on October 02, 2024, 11:15:20 AMQuote from: cvetka on October 01, 2024, 09:13:04 PMQuote from: Škratinja Nagaya on October 01, 2024, 11:41:32 AMTo so težke situacije, ko te sorodnik enkrat ne prepozna več.Ti pošiljam moč, Cvetka. Saj načeloma je tako, da njim ni tako hudo (odvisno sicer od vrste demence), je hujše za svojce.Pri moji teti je najhujše to, da pogreša dom. Natančno ve, kje je bila doma, za to lokacijo pa misli, da je bolnica. Samo to želi vedet, kdaj bo šla domov. Ni nikoli imela lastne družine, s sestro sta živeli na domačiji. Vse ostalo, razen doma, je pa zavito v meglo.Cvetka, predvidevam, da sestre nima več?Tudi mene stiska ob misli, da je starostnik enkrat nameščen v dom. Predvsem me boli misel na to, da se tam počuti odrinjenega ali zapuščenega.Pri nas žal nekatere stvari (še) niso dobro urejene. Za nego starša npr. ne moreš dobiti bolniške, kljub temu, da so domovi polni. Se pa nekaj vseeno premika v to smer in upam, da bo kmalu situacija boljša, prijaznejša tako za ostarele kot za svojce.Upam, da je tvoja teta nameščena v dobrem domu. Sem bila čez poletje kar precej v stikih s temi ustanovami in je neverjetno, kako velike razlike so med njimi. Nekateri domovi so izžarevali prav veselje, drugi pa ravno obratno - tesnobo, žalost.Bom še s temi besedami posmetila po tarot temi.Teta v domu je stara 80 let, starejša teta, ki je še na domačiji, pa 90 let. Ni možno, da bi skrbela na 'mlajšo' s hudo demenco. Za starejšo po moznostih skrbi drugi nečak. Dom v Gornjem Gradu je vrhunski, ne bi moglo biti bolje poskrbljeno za varovance. Kot lahko vidim v živo, so večinoma vsi zadovoljni z nastanitvijo, pri moji teti pa je dom nekaj, na kar ne more pozabiti. Ne ve, da je bolna, samo želi, da bi sla domov.