Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Svet v lepši ali slabši obliki
Coronavirus
Škratinja Nagaya:
Zelo dobro se spomnim, ko je grdo žalil istospolno usmerjene.
In istočasno svoje žalitve opravičeval s: "Kaj je tukaj žaljivega?"
sanjalka:
Ze ne vem kdaj so izumili wc, kamor clovek odlaga svoje blato in prav tako obstajajo ze kar nekaj desetletij psihoterapevti, kjer lahko odlozis svoje notranje, nalozeno blato, beri svoj drek, ki ga clocek ni zmozen sam predelati. In za to moras dati kar nekaj svojega denarja in casa.
Tukaj pa nismo niti wc, smo terapevti tudi tukaj, a ce zelis terapijo, se oglasi in placaj.
sanjalka:
--- Quote from: Pika on December 11, 2020, 05:09:11 PM ---Zelo dobro se spomnim, ko je grdo žalil istospolno usmerjene.
In istočasno svoje žalitve opravičeval s: "Kaj je tukaj žaljivega?"
--- End quote ---
Ja, no takrat sem res debelo gledala in se cudila temu njegovemu zapisu. A je to mozno na nasem forumu, sem se sprasevala.
Škratinja Nagaya:
Žarek, mislim, da si prekoračil vse meje.
Ne vem, ali veš, da obstaja etika, kar se tiče raznih "vedeževanj" ali "gledanj v biopolje" ali karkoli že misliš, da se greš. Pri vseh teh "praksah" je eno prvih pravil, da tega ne počneš brez dovoljenja oz. prošnje te osebe.
Andres:
Meni je komaj zdaj uspelo priti na računalnik. Iz telefona se ne da normalno pisati, in še manj brati. Žarek. Ne vem, vendar jaz tebe ne poznam, da bi pisal v tem žaljivem slogu po dolgem in počez. Izbor besed nikakor ni na nivoju, saj uspelo mi je prebrati tudi tisto pobrisano. Nenazadnje forum je urejen tako, da brisan post, kljub vsemu ni popolnoma pobrisan. Nekje se nalagajo kopije.
Ne vem če veš, vendar smo bili tu dolga leta brez pravil. Razlog je preprost. Kakšna naj bi bila pravila, bi moral vedeti vsak sam. No, eden je pred leti prekoračil take vrste delovanje in postavili smo pravila. Še vedno pa menim, da se naj ne bi brisalo uporabnikov. Tudi noben med nami ni Fast check, torej še vedno zaupam, na smotern dialog med vsemi nami, ki smo tu prisotni že 17. leto, kot pomnim.
Andres
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version