Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Svet v lepši ali slabši obliki
Coronavirus
Jane:
--- Quote from: Žarek on December 11, 2020, 03:46:03 PM ---Kaj je žaljivega v tem, da sem piki rekel, da naj gre na luft, da ne bo celo življenje presedela in da ji bo kisik koristil? Povedal sem resnico in resnico je treba izbrisati, kajne? Da, brišeš moje, ostalih provokacij in bedarij pa ne. Sramota!
--- End quote ---
Se enkrat, brisala sem tvoje, Majino in od Pike. Pustila sem Saso, ki poziva k normalni komunikacije. Ne prenesem ne odkrite agresije, niti pasivne, ki jo zelo dobro razberem med vrsticami.
Vsak ima pravico do svojega mnenja dokler drugih ne zacne zaliti in obkladati z zaljivkami. Vsaj na tem forumu si tega zelim.
Tudi jaz bi rada kdaj kakega koronaidiota zbrisala z oblicja zemlje s svojimi flat earth forami, zal pa nimam te pravice, da ljudi javno in glasno obkladam z zaljivkami, se mi zdi da clovek samo sebi skodo naredi s tem. Fizicno, psihicno in energetsko.
Upam, da smo VSI tole sedaj zakljucili in da nadaljujemo s konstruktivnimi debatami.
Škratinja Nagaya:
Tole sem prebrala, verjamem, da bo koga zanimalo.
Informacija je precej celovita in izčrpna.
https://www.delo.si/novice/slovenija/credno-imunost-so-si-izmislili-politiki/?fbclid=IwAR24EOcDOEOwXA7EHGuWs1tg7wQBf66A8TRgl3InjNXWQarxlzP4MO3_aSs
P.S. Nimam namena diskutirati. :D Sem prilepila v info.
Maja:
Kaj rečete, kakšno bo stanje po praznikih?
Andres:
--- Quote from: Maja on December 19, 2020, 08:21:01 PM ---Kaj rečete, kakšno bo stanje po praznikih?
--- End quote ---
Zna biti prirejeno slabše. Zdaj bodo vsi v štabu zboleli za Covidom in potem bo odlok, da kdor ga je prebolel, mu ne bo potrebno po injekcijo.
Andres
Maja:
Imunost tako baje ni dolgotrajna ...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version