Author Topic: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja II.  (Read 95952 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja II.
« Reply #120 on: November 25, 2008, 07:14:11 PM »
Dobro je to. Pomaga ti pri prehodu na 7. raven. Vredno poskusiti :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #121 on: November 25, 2008, 09:29:13 PM »
Oh, punce... bolj kot vas berem, bolj vam po malem zavidam... SUPER STE! :-*
Jaz zadnje čase bolj počivam 8)

Ojla, Neska!

Midve sva usklajeni. Tudi sama uživam ob branju in prav lepo počivam. Sicer sva pa drugače  zeloooo pridni punci, kajne!  ;)

Je pa nora moja izkušnja. Na sproščanju po naporenem plesu sem v trenutku v theti. Le oči zaprem in moje oči v nekaj trenutkih začnejo noreti. Kul.  ;D

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #122 on: November 25, 2008, 10:50:18 PM »
Ampak Maša, če si v Theti ... potem je ego izključen

Dejstvo je (izmerjeno z fizikalnimi merilci), da če greš zavestno v theta stanje zavesti, nisi tam več kot par trenutkov (tudi manj kot sekundo) in da vmes skačeš v alfa stanje zavesti. Zato se zelo hitro lahko zgodi, da vklopiš mental in kaj pametnega naumiš. Zato je treba potem vse tudi testirati.
Danes na seminarju smo prišli do ene zanimive ugotovitve: na modelki, ki je bila moj klient nisem mogla spucati enega vzorca na zgodovinskem nivoju (menjala sem sicer na vseh nivojih hkrati, testirali pa smo na vsakem posebej). In smo potem spucali odnose na vseh nivojih in je tudi čiščenje na zgodovinskem nivoju steklo.
Tako, da je treba bit pazljiv in zadeve čekirati  ;)

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #123 on: November 25, 2008, 11:01:44 PM »
Vi ste kar precej pred mano in zato lahko samo poročam tule. Sinoči sem sinu naštelal uro za bujenje ob 6:55, kasneje pa sem mu natetal da bi se zbudil ob 6:30.  To se je tudi zgodilo, vendar pravi, da je šlo za naključje. OK, sem rekel. Boš jutri spet ob pol sedmih sam od sebe vstal. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #124 on: November 25, 2008, 11:10:54 PM »
Vi ste kar precej pred mano in zato lahko samo poročam tule. Sinoči sem sinu naštelal uro za bujenje ob 6:55, kasneje pa sem mu natetal da bi se zbudil ob 6:30.  To se je tudi zgodilo, vendar pravi, da je šlo za naključje. OK, sem rekel. Boš jutri spet ob pol sedmih sam od sebe vstal. :)

Andres

Kdo je pred kom kje, je zelo težko reči. Je pa lepo, da se trudimo in da si tudi pomagamo.
Ko bomo vsi znali s Theto "delat" bo 2012 piece of cake. Moja tršica v tem tendnu pravi, da bo leto 2012 samo še eno leto in da ne bo konca sveta, da je vprašala Kreatorja o Majevskem koledarju, pa je rekel, da se je leta 2012 končal zato, ker jim je zmanjkalo prostora in da se bo nadaljevalo znova...
In, dragi portir, s takimi malimi dokazi jačamo svojo vero. In to je tisto kar najbolj potrebujemo. Tehnika je stvar parih minut  ;)
Majko sem ratala pametna  ;D. Ko pridem domov, najboljš da še enkrat vrt preštiham, da se malo prizemljim  ;D ;D ;D

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #125 on: November 26, 2008, 12:08:20 AM »
Ah trudimo se brez dvoma vsi za sebe, vsak na svojem področju. V theti pa ste nekateri bolj spredaj kot drugi.
Mi drugi mogoče v theto skzi zadnja vrata lezemo, kar nam podaljšuje čas učenja.  Vedno pa ni tako, saj nenazadnje to dokazujejo tudi manjši uspehi iz vsakdanjega življenja. Nocoj sem spet naredil theto sinu, da bo vstal jutri ob pol sedmih.  Mislim, da bo prijelo.

Bom moral še malo za firmo delat theto, ne samo za zgodnje bujenje.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #126 on: November 26, 2008, 06:27:15 AM »
Ja, pametno se je testirat. Tudi še naslednji dan.

Meni je s pomočjo Nene uspelo najti nekaj vzorcev in prepričanj .... na tiste k sem se testitrala za JA sem delala čiščenje in naložila ustrezne občutke in vse integrirala.  Potem sem se testirala in test je bil v redu.
Naslednje jutro pa mi je "nekaj" reklo, naj test ponovim in sem se na en vzorec spet testirala JA, vajo za tisti vzorec sem ponovila in sedaj je stvar OK.

« Last Edit: November 26, 2008, 06:29:39 AM by Tea »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #127 on: November 26, 2008, 09:33:41 PM »
Ojla Thetke (in Thetki)!
Imam en problemčič... Nikakor ne pridem v theto. Vsaj namenoma ne. Nenamenoma me odnese, namenoma pa nič. Danes se že cel dan mirim (sem nervozna), ker sem hotela mojemu otroku naložit znanje in izpulit vse tiste negativne izkušnje s cveki, pa ne gre in ne gre. Jutri namreč piše matematiko, zaradi katere je kljub učenju že vnaprej čisto histeričen :(.
Če ima katera voljo in čas mojega Tomaža "nafilat" z matematiko bova oba blazno vesela, me pa zanima še, če ima katera od vas kakšno podobno izkušnjo.
lp
T.

p.s.: Je kdo od vas tudi uporabnik FaceBooka in pridružen Theta skupini?
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #128 on: November 26, 2008, 10:15:19 PM »
Živijo Tejka,

danes ponoči imama itak "delavno" v theta, pa bom še tvojemu Tomažu naredila. Pa bomo videli kaj bo...

Jaz sem na facebooku pridružena skupini Theta.
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #129 on: November 26, 2008, 10:20:46 PM »
Hehe... midve sva pa usklajeni :o
Sem ji ravno na ZS pisala naj te kontaktira ;D, jaz sem danes samo še za spat ang:
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #130 on: November 26, 2008, 10:22:43 PM »
Jap, jap...spat bo treba...da vas ne bom čakala do 4h zjutraj ;) :P
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #131 on: November 26, 2008, 10:23:46 PM »
Oooo, ne, ne, to pa ne ;D :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #132 on: November 26, 2008, 10:25:35 PM »
No super. Jaz sem si s prisilo pridelala samo glavobol. Nikoli več se ne bom silila, če ne gre je že razlog za to ;)
Nena tebi pa za zdaj pošiljam en tak virtualni velikanski objem, ob prvi priliki pa dobiš takega originalnega :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline maša

• Novinec
  • *
« Reply #133 on: November 27, 2008, 08:49:01 AM »
Končno sem spedenala še izpit iz Anatomije in fiziologije, ki ga potrebujem za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije za refleksoterapevta. Seveda s pomočjo nalaganja znanj :D Lahko reče, da na nivoju uma oz kot sem bila prej navajena, da sem za izpit vse razturala, sedaj nisem imela pojma. Tri dni pred izpitom sem bila na 25 strani od 130 in sem rekla, da začela razmišljat, da ne grem na izpit. Kreator mi je jasno dal vedet, da je pravi čas, da grem na izpit, da je dovolj, da samo prelistam skripto, da bom itak dobila vse odgovore na vprašanja, predvsem pa naj zaupam.  ;) Zanimivo mi je bilo, da ko sem listala skripto in želela kaj ponavljat, odgovarjat na vprašanja me je začela kar glava bolet :-\ Jasno sem vedela, da mi tega ni potrebno delat.  Po izpitu je bilo mal dvomov, če bom naredila, a se je Kreator takoj oglasil, da naj se samo pozitivno naravnam. In tko je tudi bilo... izpit narejen ang:

Znanje za ta izpit sem si naložila tudi za prvi rok, a ga nisem naredila :(  Padla sem predvsem na zaupanju vase in v Kreatorja ter na temu, da se res odpreš in prepustiš...

Tko, da če še kdo slučajno dvomi v nalaganje znanja ??? ni dvoma, deluje  ;D ;D ;D
Hvala Kreatorju in Neni za podporo ang:
Theta Practitioner/Masaže/Alternativno svetovanje za prehrano/Organizacija delavnic/Ridingi z orakeljskimi kartami

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #134 on: November 27, 2008, 09:17:33 AM »
Čestitamo Ma ša hehehehe :D :D
Theta Practitioner™