Author Topic: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja II.  (Read 95961 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pozdrav

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja II.
« Reply #225 on: January 05, 2009, 06:58:42 AM »

Namreč že praktično celo življenje privlači tip moškega, ki jo vedno in večno vara. Zdaj jo je zaradi druge ženske zapustil mož po 11ih letih zakona. Sva iskali kaj je tisti vzorec, ki ga ima, da se ji to neprestano dogaja. Niti mi ni jasno, moža namreč poznam in mu česa takega ne bi prisodila, vem pa tudi, da je zanj naredila vse in še več.
Ima katera/i od vas izkušnje s čim takim?
lp
T.

Ljudje marsikdaj pomešamo določena čustva in v partnerskih odnosih to se  prav lepo pokaže, ker ne gre le za "navadni " -površen odnos, temveč za malce globje razumevanje in izmenjavo čustev kot energij na večih nivojih. To kar nekdo, ki je praktično opazovalec odnosa , ne more uvideti in občutiti, občutita partneraj med seboj-gre pač zas neposredno, močno interakcijo. Tam si napisala, da mu kaj takega ne bi prisodila- kaj pa njenj?? Ona bi naredila vse in še več zanj- zdaj pa vprašanje- čemu bi naredila vse to??' Je to ljubezen, je odvisnost od odnosa, je prisvajanje osebe - posedovanje, je zapolnitev njenih pomankanj notranjih kvalitet, gre za sledenje nečemu, česar nimaš, je bregla, ali je sposobnost enakovrednega odnosa ???itd...Tako navzen je to zelo težko presoditi, ker občutenja -neodvisnega- navadno v nas ni...Pa tudi ne more dosegati partnerskih potencialov medsebojnega občutenja, tudi povsem na energijski bazi....In zato je edina pot / moje mnenje/ analiza z resnico v sebi -o sebi- tvoje prijateljice Jane. Je pa tole bilo zelo simptomatično napisano- tega ne bi njemu prisodila...Morda je to, kar njemu ne bi prisodila - povsem nestavna reakcija-sprejemanje njega na Janino delovanje. Poznam mnogo ljudi, ki so v določenih krogih špica in super, v zavetju svojega doma v družinskih  medsebojnih odnosih pa pogorijo- podobno kot bi človek imel več oseb-obrazov in dušnih nivojev v sebi.Za partnerski odnos sta potrebna dva- tukaj ne grre le za črno belo variacijo, je malce bolj kompleksno...Če z nekom ŽIVIŠ življenje, praktično ne izključuje ničesar -vse barve v karakterni paleti naših notranjih vzgibov se kažejo v teh odnosih- vsaj večinoma je tako.

Bodi lepo ang:

Pozdrav

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #226 on: January 05, 2009, 07:21:04 AM »
Se močno strinjam Pozdrav ................. bi se tudi lahko spodaj podpisala, če dovoliš

Sicer pa tole:

Zakon privlačnosti pravi, da ne privlačimo nič, kar nimamo v sebi.
Po astrološki karti vidimo partnersko os v 1/7 hiši, kjer je zapisan naš partner, ampak v bistvu gre za našega notranjega partnerja....................

Gre za to, da je treba pri sebi videt kdo smo, kakšne energije nosimo, kakšne so "disonantne potrebe", ki jih bomo ozaveščali, se z njimi soočali itd............... da ne bom plozala ....

Tretja oseba nikoli ni razlog ..... je samo fizična manifestacija da stvari ne štimajo. Če sami nimamo energije varanja /tudi laž/ v sebi, se nam v življenju ne more približati.

Tako da ni nujno Tejka, da boš izvorno prepričanje našla prav ali samo na nivoju odnosov mož-žena, jaz mislim, da bo treba tukaj ozavestiti še mnogo več.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #227 on: January 05, 2009, 07:49:36 AM »
Hvala za odgovore. Sem pa malo nerodno napisala...
mu česa takega ne bi prisodila
Predvsem sem tukaj gledala na njun odnos in občutek, ki sem ga dobila o le tem. Res je, da marsikaj pri njima ni bilo ok (predvsem finančne težave, poslovno,... se je kar nabiralo) samo glede na to, da se isto vleče v vseh njenih partnerskih odnosih se mi zdi, da dejansko mora bit nek vzorec, ki ga ima. In se strinjam, da ga bo treba poiskat, ozavestit,... Že to, da sprejema tudi to možnost, da gre dejansko za vzorec, ki ga ima ona in da je na tem pripravljena delat je pozitivno (poznam ljudi s takšnimi vzorci, da jih vidim iz aviona, pa niti omenim ne, ker vem da dejansko niso še pripravljeni na sebi nič narest).
Pa še tole premišljujem... Velika verjetnost je tudi, da je zaradi preteklih izkušenj delno dogodek tudi sama zmanifestirala. Ker je bila večkrat prevarana in zapuščena se tega seveda boji in o strahovih vsi vemo, da največ premišljujemo (no dokler se ne naučimo kako in kaj, pa še potem kdaj uidejo misli)...
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #228 on: January 05, 2009, 03:44:45 PM »
Pri iskanju vzorcev, če ne veš kje začeti, si res zelo učinkovito lahko pomagaš z astrologijo, kot je že povedala Tea.
Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #229 on: January 05, 2009, 04:07:52 PM »
Bom, takoj ko pridem nazaj iz letanja zaradi otroških aktivnosti ;)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline strela

• Novinec
  • *
« Reply #230 on: January 05, 2009, 04:46:49 PM »
Lepo pozdravljene thetke :-*

Ne vem, ali ste o tem že govorile, nekaj sem sicer že zasledila o takih situacijah in takrat mi je bilo kristalno jasno, zdaj pa.......

Kako reagirati, če sploh, ko imamo opravka z zelo bolnim človekom, ki ga na trenutke popolnoma odnese iz realnosti in je v čisto drugem svetu in času.
Ali je takšnemu človeku sploh možno pomagati s Theto, če ni sposoben dati jasnega privoljenja in ni sposoben jasnega razmišljanja, da bi lahko razumel za kaj gre.
Pošiljam mu božansko ljubezen, naredila bom tudi zdravljenje v maternici, tu pa se verjetno tudi konča. Bi lahko naredila še kaj ?

Hvala :-*
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #231 on: January 05, 2009, 05:32:48 PM »
Jaz v takem primeru povprašam kar Kreatorja

Zadeve so od primera do primera različne, zato težko karkoli rečem. Ni pravila
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #232 on: January 05, 2009, 06:05:09 PM »
Jaz grem vprašat Višji Jaz osebe in če dobim njegovo privolenje, pa vprašam Kreatorja kaj bi bilo najbolj modro narediti.
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline strela

• Novinec
  • *
« Reply #233 on: January 05, 2009, 06:34:53 PM »

Hvala Tea in Nena :-* Zdaj grem pa kar na delo.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #234 on: January 05, 2009, 06:36:14 PM »
Dobro opravi ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline strela

• Novinec
  • *
« Reply #235 on: January 05, 2009, 06:39:29 PM »

Hvala  ang: Nena, se bom potrudila.

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #236 on: January 05, 2009, 09:42:09 PM »
Danes se mi je odprla ena zanima tema za razmišljanje:
pri sinu so pri biologiji nekako prijadrali do homoseksualnosti in posvojenih otrok v homoseksualni družini. Napisati so morali dvoje mnenje.
Ob eni ne preveč kratki debati (pa ne bi sedaj o tem  ;)), sem prišla na vprašanje ali bi se dalo homoseksulanost "pozdraviti" s TH, seveda, če bi oseba to želela. Homoseksualnosti sicer ne dajem v isti koš z boleznijo, je pa neke vrste motnja (angleško "disorder" mi veliko bolj sede - pa ne najdem prave besede v slovenščini).
Teoretično bi moralo it, a ne? Če TH lahko delamo spremembe na celičnem nivoju, spreminjamo gene, spreminjamo DNK - nekje v tej smeri bi že moralo nekaj prijet  ;D.
Saj ne, da bi hotela vse homoseksulace spreobrnit; sin je takoj pripomnil, da misli, da jim je to OK in da ne bi želeli biti drugačni; jaz pa se z njim v celoti ne strinjam.
Kaj mislite?

Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #237 on: January 05, 2009, 11:03:01 PM »
Verjetno je na svetu veliko ljudi, ki so homoseksualni, pa si tega ne želijo. Saj če že po sami logiki gledamo, odraščanje, spolno dozorevanje in partnerski odnosi znajo bit že tako dovolj zakomplicirani. Če pa temu dodamo še kakršnokoli drugačnost, pa naj si bo to na spolnem, fizičnem ali psihičnem področju pa je vse še težje. Predvsem zaradi okolice oziroma ljudi, ki sicer na veliko govorijo kako so strpni, ko pa pride v bližino nekdo, ki je za malenkost drugačen pa se strpnost konča.
Torej sklepam, da je veliko takih, ki si tega ne želi in verjetno se skrivajo. Število homoseksualcev, ki živi lažno življenje (poročeni z otroci, navidezno v dobrih partnerskih odnosih, itd) je po mojem mnenju veliko višje kot si ljudje mislijo.
Sama tega ne jemljem kot motnjoi (se strinjam ni prave slovenske besede) ali bolezen. Vedno sem homoseksualnost jemala kot nekaj kar pač oseba je. Pač del osebe. Kot na primer rasna pripadnost, barva las,...
Sem naklobasala ... Teoretično možno, da bi bilo možno s Theto kaj narest. Me pa res zanima kaj imajo še drugi za povedat na to temo.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #238 on: January 06, 2009, 12:52:00 AM »
Danes se mi je odprla ena zanima tema za razmišljanje:
pri sinu so pri biologiji nekako prijadrali do homoseksualnosti in posvojenih otrok v homoseksualni družini. Napisati so morali dvoje mnenje.
Ob eni ne preveč kratki debati (pa ne bi sedaj o tem  ;)), sem prišla na vprašanje ali bi se dalo homoseksulanost "pozdraviti" s TH, seveda, če bi oseba to želela. Homoseksualnosti sicer ne dajem v isti koš z boleznijo, je pa neke vrste motnja (angleško "disorder" mi veliko bolj sede - pa ne najdem prave besede v slovenščini).
Teoretično bi moralo it, a ne? Če TH lahko delamo spremembe na celičnem nivoju, spreminjamo gene, spreminjamo DNK - nekje v tej smeri bi že moralo nekaj prijet  ;D.
Saj ne, da bi hotela vse homoseksulace spreobrnit; sin je takoj pripomnil, da misli, da jim je to OK in da ne bi želeli biti drugačni; jaz pa se z njim v celoti ne strinjam.
Kaj mislite?

Lep dan!
Iza

Draga Iza,

Poznam primer, ko je ena thetka dobila stranko, ki je bil homoseksualec in je želel, da ga spremeni v hetero oz. si je želel hrepeneti po ženskah. Ostali so ji svetovali, da se naj posvetuje s Kreatorjem, kaj je v njegovo najvišje in najboljše dobro, drugi so rekli, naj zamenja stvari na genskem nivoju, spet tretji so dejali, da je treba pogledati negativne izkušnje glede spolnosti in izhajati iz njih ali pa, da mogoče problem tiči v tem, ker si je morda njegova mama želela punčko namesto fantka. Na žalost ne vem, kako so stvari potekale od tu naprej, lahko se pa pozanimam, če bi radi vedeli.

Če lahko Vianna spreminja barvo oči ljudem, potem je vsekakor mogoče iz homoseksualca narediti hetero, če si to zares želi.

Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline darchi

• Novinec
  • *
« Reply #239 on: January 06, 2009, 06:00:49 AM »
Tudi jaz sem o tem razmšljala, ampak na naslednji način: Vse homoseksualne ženske, ki jih poznam (pa ne pravim, da je to pravilo), dajejo na zunaj neženski vtis, po izgledu namreč, oblačijo se tako, da je ženskost zakrita, frizura je čimbolj kratka, pogosto tudi drža ramen naprej, da je sprednji del trupa čimbolj "raven", barve oblačil: temne, neizrazite,... Ne poznam jih dovolj osebno, da bi ocenjevala notranjost. In sem vedno, ko kakšno srečam, razmišljala, kaj bi se zgodilo, če bi s kakršnokoli terapijo sprejela sebe kot žensko? Bi se odločila isto?
Za moške pa težko rečem, zopet jih nekaj poznam le bežno, pa nisem opazila česa izstopajočega.

Lep dan želim,
Darchi