Author Topic: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja II.  (Read 95953 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
Re: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja II.
« Reply #270 on: January 12, 2009, 06:52:13 AM »
Ma se oglašam več ksno tudi jst sn užival z vami in upam da še dosti botu. Upam, da se bomo še veškrat srečali in kaku rekli. :D :D :D :D
Theta Practitioner™

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #271 on: January 12, 2009, 08:56:48 AM »
Je bila tako super družba, da mi kar ni bilo do odhoda domov ;D. Če bi lahko, bi imela delavnice kar vsak dan :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #272 on: January 12, 2009, 11:31:06 AM »
Ze od danes zjutraj berem Teino gradivo in sedaj tudi Karmicno diagnostiko Marjana Ogorevca. Zelo zanimivo branje. Sem se kar v pizami. ;D

Sem se pa na trenutke "oddaljila" od svojega dejanja, ko misli kar nekam uidejo. Pa sem se spomnila, kaj je Bikec rekel na delavnici: da smo v theti tudi ko se nam zgodi, da vozimo po cesti in vse delamo prav, ne vemo pa kako smo nekam prisli. Meni se je to zgodilo velikokrat in se potem jezim nase, kako nepozorna voznica sem :( Ce je tako si v theti tudi ko npr. beres knjigo, ki te morda ne zanima zelo, in oci sledijo crkam, prsti obracajo liste, ti pa nimas pojma, kaj si prebral. Kot bi se zbudil iz transa po desetih obrnjenih listih.

No, vse to moje nakladanje za vprasanje: med zgoraj opisanim dogajanjem si zelo zivo vse predstavljam, ko pa poskusim thetirat, pa mi to ne uspeva najbolje. Po moje se moram malo bolj sprostit oz. nekaj narediti drugace. Kako si, Tea, vedela, da smo vsi v Theti?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #273 on: January 12, 2009, 11:48:57 AM »
Ojla Čebelica

Tisto s branjem knjige si tako lepo napisala. Tudi takrat smo v Theti. Držimo odprto knjigo pred seboj, naše misli pa čisto nekje v sanjarjenju

Sprosti se in ne pričakuj ... enostavno se prepusti energiji da te nosi.

Enostavno sem vedela.  ;)

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline kumse

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #274 on: January 12, 2009, 02:43:10 PM »
Ti si enostavno vedela. Hm, meni se zdi da nič ne vem in za povrhu sem še virozo staknla, in sem še od tega čisto fuč!

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #275 on: January 12, 2009, 02:58:56 PM »
Ti si enostavno vedela. Hm, meni se zdi da nič ne vem in za povrhu sem še virozo staknla, in sem še od tega čisto fuč!

;) sem vesela, da si se oglasila.

Ja, tudi tako je. Torej Theta dela, čiščenja pa tudi. Predvsem čaker

ŠESTA ČAKRA (šesti energetski center, tretje oko, sposobnost videnja aure) 
je v sredini čela in je povezana s hipofizo. Uravnava pa tudi delovanje drugih žlez z notranjim izločanjem. Je centrala duše v budnem stanju in vpliva na način mišljenja, na intuicijo in videnje, prepoznavanje vzorcev, spomin in percepcijo.
Če zapremo oči, postanemo pozorni na področje med svojima fizičnima očesoma, začnemo opažati ali čutiti, da ob njunih kotičkih leži predmet ovalne oblike. To je naše tretje oko, ki gleda naravnost v nas.
To je oko našega pravega jaza ali našega višjega jaza. Razlog zakaj je oko uperjeno v našo notranjost tiči v dejstvu, da se vse nahaja v nas samih.
Obstaja zgolj tisto, kar se nahaja v našem srcu in umu. Predstava, da obstaja zunanji materialni svet, ki je ločen od nas, je zgolj iluzija.
Naše tretje oko snema film našega celotnega življenja, vključno z vsem, kar mislimo, čutimo in delamo. Snema tudi vsa čustva, ki jih čutijo vsi ljudje, ki so kdaj stopili v stik z nami. Ko nekega dne zapremo korensko čakro in umremo fizično, se nam ta film prikaže.
Ta čakra se zaradi očesa v njenem središču malce razlikuje od preostalih čaker. Oko obkroža energijsko središče temne, indigo modre barve, z iskrami bele in odbleski škrlatne svetlobe.
Blokade se javljajo kot težave s sinusi in ponavljajoči se nahodi, prehladi, vnetja, glavoboli in migrene, težave z očmi, očesno mreno, zobje in dlesni. Ustreza ji indigo modra barva.
Na čakro tretjega očesa vplivajo misli in čustva povezana z:
Prihodnostjo: naša želja ali nepripravljenost, da bi jasno videli, kaj se nam obeta
Preteklostjo: če nas je vizija, ki smo jo imeli prestrašila, ali če so nas v sedanjem ali kakšnem od preteklih življenj preganjali zaradi jasnovidnosti
Verovanjem v nadnaravna bitja: naša želja ali pa strah, da bi videli Angele ali spiritualna bitja z nižjih ravni: Vile, Deve, Palčke
Ko očistimo tretje oko, bomo opazili, da oko jasno zre v nas. Če vidimo, da ga prekriva veka, to naznanja, da je tretje oko zaprto. Veka je lahko povsem zaprta, delno odprta ali mežikajoča. Včasih pa lahko tretje oko prekriva zaslon, ki zastira celotno duhovno vizijo.

www.Astro-Star.net

Offline strela

• Novinec
  • *
« Reply #276 on: January 12, 2009, 04:03:43 PM »

Tea, zelo dobro si tole opisala. Jaz sem sicer bila lani pri Taji na obeh seminarjih, a bi vseeno rada povedala svojo izkušnjo. Pri obeh delih seminarja me je drugi dan napadel silovit glavobol. To je bila reakcija mojega upiranja.

Ob tvojem opisu sem se spomnila vseh glavobolov, vnetij sinusov,  težav z zobmi.......Res sem bila zablokirana. Zdaj, po theti o glavobolih ni več ne duha ne sluha. Popolnoma sem se prepustila in na fizičnem nivoju nimam težav. Razen, ko se pokaže še kak upor, ali pa gre še za čiščenje. Kar je čisto vredu in normalno, pa še dober znak je, da theta deluje in še dobre smernice dobimo, v kateri smeri moramo še delati.
Mi je edino žal, da se theta ni pojavila par let prej.

Je pa res, da bolj ko se "trudiš", manj je efekta. Meni je zelo pomagal droban nasvet, da se zazreš v daljavo (pod vekami seveda), kot takrat ko se kaj zamisliš...., sanjariš.. in ne pričakuješ nič, samo si. Deluje.

Objem :-*

ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #277 on: January 12, 2009, 06:44:01 PM »
Meni se zdi, da si je take reakcije na fizičnem nivoju dobro zapomnit, saj ti lahko pomenijo celo potrditev, da se je proces res zgodil.
Jaz npr. imam že od prvega srečanja s theto znamenje v tekočinah in to v čisto različnih oblikah, tako logičnih kot popolnoma nelogičnih. Najprej sem bila čisto šokirana, sčasoma sem se takih reakcij navadila, zdaj po nadaljevaljem seminarju pa sem celo ugotovila, da sem lahko zanje hvaležna.  ;D
Nemalokrat se zgodi, da se tudi ljudem, s katerimi delam theto, dogaja nekaj podobnega. Morda v milejši obliki, ampak skoraj vedno je povezano s tekočinami.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #278 on: January 12, 2009, 07:02:11 PM »

ŠESTA ČAKRA (šesti energetski center, tretje oko, sposobnost videnja aure) 
Če zapremo oči, postanemo pozorni na področje med svojima fizičnima očesoma, začnemo opažati ali čutiti, da ob njunih kotičkih leži predmet ovalne oblike. To je naše tretje oko, ki gleda naravnost v nas.
To je oko našega pravega jaza ali našega višjega jaza. Razlog zakaj je oko uperjeno v našo notranjost tiči v dejstvu, da se vse nahaja v nas samih.

Ta čakra se zaradi očesa v njenem središču malce razlikuje od preostalih čaker. Oko obkroža energijsko središče temne, indigo modre barve, z iskrami bele in odbleski škrlatne svetlobe.

Vau, super in hvala!  :D
Nikoli nisem pomislila, da vidim svoje tretje oko. Vedno sem se trudila, da bi ta "oval" spremenila v kaj drugega, ali pa spremenila barvo....  ;D
Nikoli pa o tem nisem z nikomer govorila.... sem enkrat v OŠ pri biologiji načela neko filozofsko razpravo o barvah, pa mi je učiteljica rekla, da sem nora in potem sem v bodoče take zadeve zadržala zase  ;)
Dogodek dneva: spoznala sem kaj vidim, ko zaprem oči  ;D

Lep dan! :-*

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #279 on: January 12, 2009, 07:20:02 PM »
Hvala tudi tebi Iza

Podrobno bomo o čakrah govorili na sobotni delavnici. Seveda pa tudi o čiščenju le-teh.  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #280 on: January 12, 2009, 07:21:31 PM »
Hmmm to sem se že večkrat spraševala in vedno znova pozabim vprašat...
Na mestu mojega tretjega očesa (no na fizičnem telesu) imam že odkar se spomnim eno mini črno pikico. Zgleda kot ogrc, vendar glede na to, da sem ga pol najstniških let stiskala in ven ni prišlo nič, verjetno ni :D ;D Ko se držim teh navodil vidim bolj ali manj siv flek :-\ Verjetno imam kar žaluzije zagrnjene ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #281 on: January 12, 2009, 07:23:07 PM »

Tea, zelo dobro si tole opisala. Jaz sem sicer bila lani pri Taji na obeh seminarjih, a bi vseeno rada povedala svojo izkušnjo. Pri obeh delih seminarja me je drugi dan napadel silovit glavobol. To je bila reakcija mojega upiranja.

Ob tvojem opisu sem se spomnila vseh glavobolov, vnetij sinusov,  težav z zobmi.......Res sem bila zablokirana. Zdaj, po theti o glavobolih ni več ne duha ne sluha. Popolnoma sem se prepustila in na fizičnem nivoju nimam težav. Razen, ko se pokaže še kak upor, ali pa gre še za čiščenje. Kar je čisto vredu in normalno, pa še dober znak je, da theta deluje in še dobre smernice dobimo, v kateri smeri moramo še delati.
Mi je edino žal, da se theta ni pojavila par let prej.

Je pa res, da bolj ko se "trudiš", manj je efekta. Meni je zelo pomagal droban nasvet, da se zazreš v daljavo (pod vekami seveda), kot takrat ko se kaj zamisliš...., sanjariš.. in ne pričakuješ nič, samo si. Deluje.

Objem :-*

Hvala Strela

Točno tako je. tudi sama sem vse te reakcije dala skoz, čeprav so bile prve že dosti pred prvim seminarjem s Tajo, saj sem Theto delala že prej.

Vsakič pa ko sem se lotila kakšnega zakoreninjenega vzorca, sem dobila herpes, bolečine po telesu ali kaj podobnega, vendar ne v kakšnih hujših oblikah.

Sedaj je to hvalabogu za mano in tudi kakšna globlja čiščenja več niso boleča.  ;D

Theta pa je zakon. Jaz ne vem več kaj bi brez nje.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #282 on: January 12, 2009, 07:24:21 PM »
Meni se zdi, da si je take reakcije na fizičnem nivoju dobro zapomnit, saj ti lahko pomenijo celo potrditev, da se je proces res zgodil.
Jaz npr. imam že od prvega srečanja s theto znamenje v tekočinah in to v čisto različnih oblikah, tako logičnih kot popolnoma nelogičnih. Najprej sem bila čisto šokirana, sčasoma sem se takih reakcij navadila, zdaj po nadaljevaljem seminarju pa sem celo ugotovila, da sem lahko zanje hvaležna.  ;D
Nemalokrat se zgodi, da se tudi ljudem, s katerimi delam theto, dogaja nekaj podobnega. Morda v milejši obliki, ampak skoraj vedno je povezano s tekočinami.  ;)

dobro se spomnim tvojega prvega poročila, ko ti je Nena delala čiščenje  ;) ;D ::)
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #283 on: January 12, 2009, 07:28:26 PM »
No pa še to naj sporočim.
Naša ekipa, Kreator, N.Mihael, Kalcit in jaz smo včeraj popravili Biku računalnik  ;D In danes ko ga je prižgal je stvar spet čudežno delala

Hvala hvala hvala
 ang: ang:
www.Astro-Star.net

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #284 on: January 12, 2009, 07:34:19 PM »
Tea,

a je tvojemu racunalnicarju (sedaj se ne spomnim imena) delal avto? Pa Tejka tudi nic ne poroca o susilnem delu pralnega stroja. ::)