Ti si enostavno vedela. Hm, meni se zdi da nič ne vem in za povrhu sem še virozo staknla, in sem še od tega čisto fuč!

sem vesela, da si se oglasila.
Ja, tudi tako je. Torej Theta dela, čiščenja pa tudi. Predvsem čaker
ŠESTA ČAKRA (šesti energetski center, tretje oko, sposobnost videnja aure)
je v sredini čela in je povezana s hipofizo. Uravnava pa tudi delovanje drugih žlez z notranjim izločanjem. Je centrala duše v budnem stanju in vpliva na način mišljenja, na intuicijo in videnje, prepoznavanje vzorcev, spomin in percepcijo.
Če zapremo oči, postanemo pozorni na področje med svojima fizičnima očesoma, začnemo opažati ali čutiti, da ob njunih kotičkih leži predmet ovalne oblike. To je naše tretje oko, ki gleda naravnost v nas.
To je oko našega pravega jaza ali našega višjega jaza. Razlog zakaj je oko uperjeno v našo notranjost tiči v dejstvu, da se vse nahaja v nas samih.
Obstaja zgolj tisto, kar se nahaja v našem srcu in umu. Predstava, da obstaja zunanji materialni svet, ki je ločen od nas, je zgolj iluzija.
Naše tretje oko snema film našega celotnega življenja, vključno z vsem, kar mislimo, čutimo in delamo. Snema tudi vsa čustva, ki jih čutijo vsi ljudje, ki so kdaj stopili v stik z nami. Ko nekega dne zapremo korensko čakro in umremo fizično, se nam ta film prikaže.
Ta čakra se zaradi očesa v njenem središču malce razlikuje od preostalih čaker. Oko obkroža energijsko središče temne, indigo modre barve, z iskrami bele in odbleski škrlatne svetlobe.
Blokade se javljajo kot težave s sinusi in ponavljajoči se nahodi, prehladi, vnetja, glavoboli in migrene, težave z očmi, očesno mreno, zobje in dlesni. Ustreza ji indigo modra barva.
Na čakro tretjega očesa vplivajo misli in čustva povezana z:
Prihodnostjo: naša želja ali nepripravljenost, da bi jasno videli, kaj se nam obeta
Preteklostjo: če nas je vizija, ki smo jo imeli prestrašila, ali če so nas v sedanjem ali kakšnem od preteklih življenj preganjali zaradi jasnovidnosti
Verovanjem v nadnaravna bitja: naša želja ali pa strah, da bi videli Angele ali spiritualna bitja z nižjih ravni: Vile, Deve, Palčke
Ko očistimo tretje oko, bomo opazili, da oko jasno zre v nas. Če vidimo, da ga prekriva veka, to naznanja, da je tretje oko zaprto. Veka je lahko povsem zaprta, delno odprta ali mežikajoča. Včasih pa lahko tretje oko prekriva zaslon, ki zastira celotno duhovno vizijo.