Bom še jaz povedala svoje mnenj in izkušnje....
Od nekdaj sem verjela v Kreatorja in vedno sem se z njim pogovarjala in mu govorila kaj naj naredi ( s svojim besedami seveda in vedno je bilo tako kot je bilo v moje najvišje in najboljše dobro, čeprav se morda nisem tega v danem momentu zavedala). Na svoji poti, da naredim nekaj na sebi in se rešim določenih travm sem preizkusila 100 in eno metodo, hodila sem od Poncija do Pilata in ko sem našla Theta, sem si rekla YESSSSS, to je to. Prej, ko sem hodila h terapevtom, me je vedno motilo to, da nisem vedela kaj dejansko mi delajo. Saj počutje je bilo na kratki rok OK, potem pa se je dosti tega vrnilo. In res je theta je to kar sem skozi počela, le da sem tokrat še dobila potrditev od zunaj, da dejansko nekaj takšnega obstaja.
In seveda, ko sem bila na theta seminarju, sem bila še slab mesec čisto v zraku...navdušena, entuziastična, polna vseh vtisov..le de na to, da sem bila pred dvemi leti v prvi skupini theta praktikov v SLO, se mi je zdelo vse to super. Imela sem tudi to srečo,da sem šla na seminar v Rim, kjer nas je imel Guy Stibal ( Viannin mož), ki je bil meni osebno največji blagoslov,. saj ta seminar ni bil klasičen ( zopet sem imela priložnost, da sem bila na seminarju, ki ga je omenjeni gospod bil na nek način prisiljen izpeljet in to prvič v njegovi karieri). Guy je človek, ki je meni osebno dal toliko med vrsticami prebranih napotkov, kot mi jih ni dal še nihče. Še posebej na temo, da je theta orodje s katerim si lahko pomagamo in da to ni neka čarobna palčka, ki nam izpolnjuje želje. Theta mi je predstavil na zelooo prijeten način. Moram pa priznati, da se sama njegovih napotkov nisem držala ravno 100% in sem padla na celi črti. V theta sem pol leta delala na sebi 120%, vsak dan, kar je bilo pretiravanje. Sploh ne vem kako sem funkcionirala v službi, ker itak nisem bila prisotna tukaj, ampak sem bila skoz nekje v zraku..nekje..Po pol leta sem zapadla v tako krizo, da sem mislila, da je z mano konec. Takšni glavoboli, slabo počutje, vrtoglavice ipd, da tega res nikomur ne privoščim. Delala sem vse kar se je dalo, da to mine, ampak en teden je bil zame katastrofa. Kreatorju sem obljubila, da en mesec sploh ne grem v theta, samo naj mi odstrani ta glavobol. In je šel...in jaz en mesec sploh nisem šla v theta.
Kar se meni zdi premalo poudarjeno je to, da je theta smo orodje, ko se prepuščamo življenju in stvari čistimo v skladu z Božansko časovno usklajenostjo. Na tehta seminarju pa dobiš ogromno informacij in dobiš občutek, da bi lahko celo svoje življenje razrešil v enem tednu. Še posebej ko zveš kaj vse se s to tehniko da početi. In potem bi samo čistil in menjal in delal ...zgodi pa se, da ljudje pozabijo potem, da smo tukaj na Zemlji z namenom. Enostavno nismo več v trenutku prisotni. Poznam kar nekaj ljudi, ki so bili na Theta in jih je odneslo. Prizemljitev pa je nato zoprna zadeva....Ker koneckonecv se zopet znajdeš tukaj na planetu Zemlja z vsemi izzivi, ki te čakajo. Temu se pač ne moreš izognit.
Kolikor se jaz pogovarjam s Kreatorjem mi vedno pravi naj ljudi usmerjam tako, da si bodo znali pomagati sami. Da jim pokažem kaj je tisto kar jim lahko olajša življenje in soočanje s samim seboj.Ne maram zdravilcev, ki delajo ljudi odvisne od sebe. To je zame manipulacija in sistem, matrica iz katere naj bi vsi izstopili in stopili vsak na svojo pot razvoja. To je smisel življenja. Vsak na svoji poti in še vedno ob boku z ostalimi. Zatorej me vedno zmoti nekaj kar se skriva in mastno plačuje. Koneckonecv smo ljudje tukaj, da si med seboj pomagamo in en drugemu širimo obzorja.
Mah sem zabluzila...pa vseeno Theta je zakon in hvala Vianni, da nam je podala to znanja..samo malce manj komercilano bi lahko to bilo in bi vsaj zame imelo veliko večjo težo...Ata meni skoz govori..vzemi samo tisto kar ti rabi in hodi po svoji poti..vezanost je bolezen današnjega časa, ki se je je priporočljivo osvoboditi...
Z ljubeznijo in objem,
Nena