Author Topic: Predlogi za astro teme  (Read 35227 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Predlogi za astro teme
« Reply #45 on: August 19, 2024, 10:50:10 PM »
Ja, zelo občutljivo je in res je treba paziti.
Je pa to še vedno precej "ohlapna" interpretacija, v smislu "nevarnost iz zraka".
Pušča precej prostora.
Mene recimo razjezijo konkretne trditve, kot npr. "slabovidna si že ali pa boš kmalu, potrebovala boš specialna očala, ker imaš težave z očesnimi mišicami..." ipd., kjer ti ne da nobenih možnosti, da bi lahko bilo kaj drugega, ti pa osebo debelo (in popolnoma jasno) gledaš in veš, da je trditev napačna.
Po drugi strani pa preveč ohlapne interpretacije spet dajo odgovor, v katerem se lahko "vsak najde", kot je Vesta zapisala.
Tudi "nevarnost iz zraka"... hm... razmišljam, kaj bi našli, če ne bi bilo poplav.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #46 on: August 20, 2024, 07:30:57 AM »
In kako se, če se da napovedati ločitev tako gotovo, hkrati ne da predvideti, da bo nekdo postal serijski morilec?

No, da še to dodatno pokomentiram.
Med omenjeno obravnavo mi je bilo navrženo tudi to, da imam v karti potencial za množičnega morilca. ;D
Kako zdaj. Se "da" to videti iz karte ali ne?

Ja, kot pravim.
Astrologija se mi je večkrat pokazala kot zanimiva "veda", iz karte lahko potegneš, karkoli v tistem trenutku hočeš, če jo le dovolj dolgo mrcvariš. Ni vrag, da boš našel, kar iščeš.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #47 on: August 20, 2024, 09:03:20 AM »
In kako se, če se da napovedati ločitev tako gotovo, hkrati ne da predvideti, da bo nekdo postal serijski morilec?

Med omenjeno obravnavo mi je bilo navrženo tudi to, da imam v karti potencial za množičnega morilca. ;D

Hm?
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #48 on: August 20, 2024, 09:54:34 AM »

Hm?

Maja bo zdaj napisala, da sem množični ubijalec razpoloženja  :D

Jaz pa poooj-deeeeeeeem
in zaseRjeeeeem
dobro voooo-ljoo priii ljuuu-deeeeeeh.
:D

Nagaja se mi.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #49 on: August 20, 2024, 10:15:26 AM »
Ja, res si mood killer. Muda killer.

Škratinja Nagaya,
zdaj se rima z "Maja".
Dobro voljo ubija,
kar nekaj nabija.  ;D ;D ;D
Naj jo kdo našeška,
v jabolku je peška.  :laugh: :laugh: :laugh:
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #50 on: August 20, 2024, 10:35:37 AM »
Hahaaa, tudi Maja nagaja.  ;D

Ko pjeva, zlo ne misli.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #51 on: August 20, 2024, 08:41:23 PM »

Ko pjeva, zlo ne misli.
Jaoooo, beseda nagaja mi zbudi toliko bolečine, da to težko opišem. Tako otročja beseda, ampak moje srce je ob njej ranjeno, krvaveče, poškodovano :'( :'(

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #52 on: August 20, 2024, 09:04:16 PM »

Ko pjeva, zlo ne misli.
Jaoooo, beseda nagaja mi zbudi toliko bolečine, da to težko opišem. Tako otročja beseda, ampak moje srce je ob njej ranjeno, krvaveče, poškodovano :'( :'(

Cvetka, Nagaya je sicer žensko ime, poznam krasno punco s tem imenom. Ime je zelo redko, sploh pri nas. V osnovi je pa japonsko. Pomen je pozitiven.
Škratinja je navihana, Nagaya pa je močna. Je tudi pojem iz arhitekture in ime iz cesarstva, pomeni pa tudi "čudežni napitek".
Verjetno meni zveni drugače, ker poznam pomen, verjamem pa, da zaradi asociacije na "nagajati" lahko vzbuja občutke, ki jih opisuješ.
Upam, da bo razlaga imena pripomogla k boljšim in lepšim občutkom. :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #53 on: September 13, 2024, 08:20:58 AM »
Vidim, da vecinoma debatirate o horarni astrologiji, torej napovedovalni, kjer astrolog napove kaj se bo zgodilo ali se je zgodilo.
Meni osebno je ljubsa psiholoska astrologija, kjer ti na podlagi osebnega razgovora s stranko umescas v karto  njeno zgodbo. Tako se potem lahko naredi pravilna interpretacija. Zakaj bi ugibali?
Tudi pri zdravniku moras najprej povedati svojo zgodbo, da on lahko umesti kje imas problem. Pa tudi zdravnik z vsem svojim znanjem kdaj sfali…
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #54 on: September 13, 2024, 08:54:36 AM »
Sanjalka, lepo te je srečati tukaj!

Glede na izkušnje, ki smo jih imeli priliko prebrati pred kratkim, se strinjam s tvojim pogledom, umestitev življenja osebe v karto je v izogib takim primerom zelo pomembna.

Upam, da boš ostala kaj na klepetu tukaj z nami.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #55 on: September 13, 2024, 09:32:50 AM »
Vidim, da vecinoma debatirate o horarni astrologiji, torej napovedovalni, kjer astrolog napove kaj se bo zgodilo ali se je zgodilo.
Meni osebno je ljubsa psiholoska astrologija, kjer ti na podlagi osebnega razgovora s stranko umescas v karto  njeno zgodbo. Tako se potem lahko naredi pravilna interpretacija. Zakaj bi ugibali?
Tudi pri zdravniku moras najprej povedati svojo zgodbo, da on lahko umesti kje imas problem. Pa tudi zdravnik z vsem svojim znanjem kdaj sfali…

O pozdravljena nazaj. Se strinjam s tabo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #56 on: September 13, 2024, 10:17:59 AM »

Tako je.
Še ena izmed mojih izkušenj.
Zdravnik se je za zmoto opravičil.
Astrolog, zdravilec ali zgolj "namišljeni" posredovalec "višjih" resnic  oz. kakršenkoli izvajalec alternativnih praks pa še nikoli.
Niti tukaj na forumu.
Kaj to pove o teh osebah, ki med drugim na veliko "opažajo" narcisizem med zdravniki?

Sanjalka, vesela sem, da si spet z nami.
Upam, da boš ostala. :-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #57 on: September 13, 2024, 11:40:24 AM »
Sanjalka, lepo te je videt tukaj, dobrodošla, vsak tvoj stavek preberem :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #58 on: September 13, 2024, 12:05:42 PM »
Si bom morala kar cas vzeti, da vse preberem :)
Sem fulll vesela, da je forum spet ziv :)
Trenutno ne morem odgovoriti na debato glede narcisizma med zdravniki, ker ne vem kje ste imeli debato na to temo na forumu…?
Astroloske debate pa so moja “fascinacija” :)
In hvala za dobrodoslico :)
Sem vas tudi jaz vesela :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.