Author Topic: Tarot VII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 56472 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
Tarot VII. del - vpogled in osebna vprašanja
« on: November 25, 2008, 11:49:40 AM »
Pozdravljeni!

Torej smo v VII.-delu kjer nadaljujemo.
Vodilo bo Kočija. Karta o kateri bomo tudi več napisal ob priliki.

:) :-*

Tar_Mar

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Tarot VII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #1 on: November 26, 2008, 05:50:50 AM »
Pozdravljen Tar-Mar  ang:

Ker je na vrsti Kočija .... meni pa dogaja prav v to smer ...... bi te želela vprašat, kako kaj kaže do novega leta
na poslovnem področju in če bom svoje finančne zadeve spravila v red.

Hvala
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #2 on: November 26, 2008, 11:13:27 AM »

Ker je na vrsti Kočija .... meni pa dogaja prav v to smer ...... bi te želela vprašat, kako kaj kaže do novega leta

Hvala

Pozdravljena!

Pri tebi se je pokazala poslovna umiritev oziroma parmanenca posla, kar pomeni, da te spremlja konstatnta, ki ti sedaj prinaša prihodke, da lahko lepo preživiš in zadevo kontrolirano pelješ. Iskušnje so te naučile. Pač zadeva je v tvojih rokah in spretno krmariš in obvladaš situacijo.
V preteklosti si malo netaktno šla v neke posle oziroma denarne zadeve, ki ti delajo malo "sivih las". Sedaj bi rada to na hitro rešila. Celo možnost se ti kaže, da to rešiš, "celo hitro" vendar boš morala pri tem vztrajati in vztrajati, ker pameti imaš več kot dovolj.  Zadeve se ti nepričakovano hitro odvijajo in bi znala zadeve presenetljivo rešiti. Nova poslovna priložnost. Si sedaj v obdobju poslov, ki ti prinašajo prihodke. Izkoristi to situacijo in "delaj maksimalno" - ko je dober veter jadramo lepo. Tudi več posla se ti obeta tako, da ni strahu. Boš prišla iz te situacije kot zmagovalka. Pusti da "nekaj naredijo višji" zate in te pripeljejo v situacijo razbremenitve. V glavnem je zadeva zelo pozitivna.
Svarilo: Preveč se sekiraš in misliš, da je zadeva "nerešljiva" oziroma te to zelo psihološko bremeni in te spravlja v slabo psihično počutje. BREZ VEZE! Delaj na tem, da se znebiš teh misli in ne dovoli egu da ti ponagaja z negativnimi mislimi. OBRNI PLOŠČO. Laho ga pričneš kar "malo biksat" da boš imela več prijetnih doživetij in na ta način se znebiš te misli, ki je brez veze.
Torej razmerje:delo, delo, delo in zabava. (3:1)

:) Sončka

Tar_Mar

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #3 on: November 26, 2008, 11:38:28 AM »
Sem kar vzela bolniško, ker sem včeraj prišla v službo, energije sem imela pa 0,000001%, tako da se sedaj poskušam vrniti v prvotno stanje. ;)

Lep dan!
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #4 on: November 26, 2008, 11:54:28 AM »

Hvala

Pozdravljena!

Pri tebi se je pokazala poslovna umiritev oziroma parmanenca posla, kar pomeni, da te spremlja konstatnta, ki ti sedaj prinaša prihodke, da lahko lepo preživiš in zadevo kontrolirano pelješ. Iskušnje so te naučile. Pač zadeva je v tvojih rokah in spretno krmariš in obvladaš situacijo.
V preteklosti si malo netaktno šla v neke posle oziroma denarne zadeve, ki ti delajo malo "sivih las". Sedaj bi rada to na hitro rešila. Celo možnost se ti kaže, da to rešiš, "celo hitro" vendar boš morala pri tem vztrajati in vztrajati, ker pameti imaš več kot dovolj.  Zadeve se ti nepričakovano hitro odvijajo in bi znala zadeve presenetljivo rešiti. Nova poslovna priložnost. Si sedaj v obdobju poslov, ki ti prinašajo prihodke. Izkoristi to situacijo in "delaj maksimalno" - ko je dober veter jadramo lepo. Tudi več posla se ti obeta tako, da ni strahu. Boš prišla iz te situacije kot zmagovalka. Pusti da "nekaj naredijo višji" zate in te pripeljejo v situacijo razbremenitve. V glavnem je zadeva zelo pozitivna.
Svarilo: Preveč se sekiraš in misliš, da je zadeva "nerešljiva" oziroma te to zelo psihološko bremeni in te spravlja v slabo psihično počutje. BREZ VEZE! Delaj na tem, da se znebiš teh misli in ne dovoli egu da ti ponagaja z negativnimi mislimi. OBRNI PLOŠČO. Laho ga pričneš kar "malo biksat" da boš imela več prijetnih doživetij in na ta način se znebiš te misli, ki je brez veze.
Torej razmerje:delo, delo, delo in zabava. (3:1)

Tar_Mar

Tar Mar najlepša hvala

tole so pa zelo spodbudne besede in upam, da jih bom znala pametno uporabiti. Hvala še enkrat

ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #5 on: November 26, 2008, 06:07:45 PM »
Sem kar vzela bolniško, ker sem včeraj prišla v službo, energije sem imela pa 0,000001%, tako da se sedaj poskušam vrniti v prvotno stanje. ;)

Lep dan!

Sej sem ti napisal. Za prmaj bi šlo.
Sicer pa bolje da se pozdraviš doma. Včasih karte nakažejo tudi vašo odločitev, ki je odvisno od vas.

Hitro okrevaj.

:)Sončka

Tar_Mar

Offline Isabell

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #6 on: November 26, 2008, 06:54:58 PM »
Dober večer,

spet sem jaz, ker se mi dnevno dogaja toliko stvari, da jim komaj še sledim, imam občutek, da je pomlad in se vse začenja znova, sploh ne čutim zime, ko naj bi stvari malo počivale, vsaj pri meni ne... ::)
zanima me ali je pametna menjava avta v mesecu, dveh, ker se mi dogajajo z njim neke čudne stvari ali bi to zmogla nekak finančno al bi bil prehud zalogaj trenutno?
Pa še en moški me zanima  katerim se srečujeva na enih športnih aktivnostih, sva imela že nekaj kratkih pogovorov pa mi ni še čisto jasno kaj kažejo karte glede tega za naprej?

Hvala že vnaprej in še lep večer in še lepšo noč  ;)

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #7 on: November 26, 2008, 09:00:09 PM »
Dober večer,

spet sem jaz, ker se mi dnevno dogaja toliko stvari, da jim komaj še sledim, imam občutek, da je pomlad in se vse začenja znova, sploh ne čutim zime, ko naj bi stvari malo počivale, vsaj pri meni ne... ::)
zanima me ali je pametna menjava avta v mesecu, dveh, ker se mi dogajajo z njim neke čudne stvari ali bi to zmogla nekak finančno al bi bil prehud zalogaj trenutno?
Pa še en moški me zanima  katerim se srečujeva na enih športnih aktivnostih, sva imela že nekaj kratkih pogovorov pa mi ni še čisto jasno kaj kažejo karte glede tega za naprej?

Zdravo!

Pametno bi bilo zamenjati avto, vendar ne boš zmogla finančno. Zdaj ne. Konkretno na to vprašanje. Čez čas se ti odpira možnost zamejave. Takrat čez 3-5 mesecev pa avto zamenjaj. Do takrat srečno vožnjo. Pogledal sem ti še če te bo avto še zafrkaval. Da. Ni siguren.
Z moškim slabo kaže, za resnejšo vezo. Avantura je pa tvoja stvar.

:)

Lepo se imej

Tar_Mar

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #8 on: November 26, 2008, 09:11:03 PM »
Hej, Tar_Mar, kako si?

Kakšen nasvet zame do konca leta? Na kaj naj bom previdna?

LP
9ZK 656

Offline Isabell

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #9 on: November 26, 2008, 09:26:38 PM »
Dober večer,

Zdravo!

Pametno bi bilo zamenjati avto, vendar ne boš zmogla finančno. Zdaj ne. Konkretno na to vprašanje. Čez čas se ti odpira možnost zamejave. Takrat čez 3-5 mesecev pa avto zamenjaj. Do takrat srečno vožnjo. Pogledal sem ti še če te bo avto še zafrkaval. Da. Ni siguren.
Z moškim slabo kaže, za resnejšo vezo. Avantura je pa tvoja stvar.

Lepo se imej

Tar_Mar

Ja mislim res je vse tko, se strinjam, z avtom sem sicer hotel prehiteti, vendar je boljš, da počakam ...
kar se moškega tiče, pa so moji občutki isti ja, tko, da tole je bila le še potrditev  :) me je ves čas nekej motili pri njem...

lepa ti hvala za tko hitr odgovor in lep večer   ang:

Offline kasandra

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #10 on: November 27, 2008, 12:27:42 AM »
Dragi Tar_Mar!

Prav zmedel si me z zapisom svojim o ljubezni, ki bazira na materialnem...no, mi bo že jasno ob svojem času.
Bi pa želela še en odgovor; tisti odnos z ribakom, ko so karte rekle, da je to uspeh, naj se "drživa drug drugega"...ampak to ni biznis....ne vem, kaj to je - ta odnos med nama? Kaj praviš, lahko malo razjasniš?

Hvala in upam, da že lepo sanjaš, K :-*

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #11 on: November 27, 2008, 09:24:20 AM »
Dragi Tar_Mar!

Prav zmedel si me z zapisom svojim o ljubezni, ki bazira na materialnem...no, mi bo že jasno ob svojem času.
Bi pa želela še en odgovor; tisti odnos z ribakom, ko so karte rekle, da je to uspeh, naj se "drživa drug drugega"...ampak to ni biznis....ne vem, kaj to je - ta odnos med nama? Kaj praviš, lahko malo razjasniš?

Hvala in upam, da že lepo sanjaš, K :-*

Seveda lahko razjasnim. Sprejmi kot pojasnilo, ki se lahko tiče tebe ali drugih! Torej.

V odnosih ljudi, tako kot v ljubezenskih odnosih je nekomu "važno" duhovno stanje ali pa nekaterim materialno. Tem drugim rečemo materialisti. Lahko rečemo temu bolj "mehko" nekomu je več in išče takšnega patnerja, ki ima premoženje, lep avto vikend, jahto itd. To predvsem dominira v naši družbi. Fantje in dekleta si želijo prestiža in blišča, kar je vse lahko zlagano in poterm so polomi v zakonu in zvezah.
Materialno gledanje po kartah je lahko tudi to primer napredek v nekem smislu pozitiven realen: Da nimaš nič in si izboljšaš materialno stanje. Torej nekaj pridobiš iz te veze, reciva, prihodke ki si jih imel za "preživetje" si popraviš tako, da imaš včasih še za tortico in nakup "drugih čevljev, če imaš samo ene. Torej to vse je relativno. Laho pa v podzavesti dominira veza radi premoženja itd.

V duhovnem smislu pa odnos pomeni čisti odnos, ki se lahko meri v ljubezni, naklonjenosti, izrazu spoštljivosti, vzajemnosti, uživanja v lepem, deljenju pozitivnih vrednot, predajanju itd... Oziroma, kjer so vrednoste ljubezni pred materialnem in pogoj za srečo.

Torej, ko imenjamo materialno vrednost je enemu od partnerjev za nekaj materialnega. Lahko gre tudi za "pridobitev telesa" oziroma užitke s tem telesom. Temu pa tudi vemo kako se temu reče in kako to imenujemo.

Sicer za "tozemeljsko" življenje je potrebna pravilana mera (dugovnega) enega in (materialnega)drugega, brez katerega ni lepega odnosa.  Pri tem pa je potrebmo malo pameti in duhovnosti, in pametno z materialnim, da je odnos lep.

Lepo se imej

Tar_Mar

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #12 on: November 27, 2008, 09:44:29 AM »
Pozdravljen Tar_Mar,

kaj praviš ali mu bo uspelo zadovoljiti birokratske mline in priti na obisk ?

Hvala  :-*

Taja

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #13 on: November 27, 2008, 09:58:29 AM »
Pozdravljen Tar_Mar,

kaj praviš ali mu bo uspelo zadovoljiti birokratske mline in priti na obisk ?

Hvala  :-*

Taja

KARTE PRAVIJO. Da bi zelo rad prišel in ima že vsega narahlo dovolj. Vendar je trenutno situacija takšna, da se še nič ne ve. Odvisno od situacije, ki se spremija iz trenutka v trenutek.
Karta norca je tukaj izrazita in postavlja vso zadevo v nedoločen kaotičen položaj.

Počakaj še malo mogoče pa bo kaj. As kelihov govori, da te ima neizmerno rad in se te želi.

Lepo se imej

Tar_Mar
« Last Edit: November 27, 2008, 01:25:28 PM by tar_mar »

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #14 on: November 27, 2008, 10:06:09 AM »
oooo hvala Tar_Mar, upanje je na srečo zadnje, ki umre!

Lep sončen dan ti želim :-*

Taja