Author Topic: Tarot VII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 56370 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
Re: Tarot VII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #75 on: January 13, 2009, 10:38:59 AM »
 ;)Res je vse kar si mi napisal , hvala ti to sem morala slišati  :)!!!!Lep dan ti želim pa se še kaj čujemo čawcy ang:

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #76 on: January 13, 2009, 10:51:49 AM »
Oj, Tar_Mar!

Po dolgem času bi te malo vprašala za ljubezen, kako kaže? Mi ga bo uspelo "ujeti"?

In prosila bi te še, če mi pogledaš, kako se bo razpletla zapuščinska obravnava konec meseca?

Hvala ti iz srca!

Pozdravljena!

Ne bo ti ga uspelo "ujeti". Izmuznil se ti bo in to spretno. Vendar ni za obupat. Je na vidiku nekaj novega.

Zapuščinska razprava. Mogoče si delaš prevar in nekako ne verjameš da bo res. Ampak dobiš in to kar precej oziroma tvoja stran.
Bo pa burno.

Lepo se imej

Tar_Mar

Hmmm, zdi se mi siceer, da zadnje čase bolj on lovi mene ... Kako pa je s čustvi z njegove strani?
9ZK 656

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #77 on: January 13, 2009, 05:07:21 PM »
čao tar mar . Zato ti pišem , da mi pogledaš v karte , ker si mi rekel , da lahko rezultate primerjava . MEn se pri vprašanju , kako bo zgledal fant - naslednji , kažejo sami diski . To se je ponovilio večkrat . Nevem zakaj . Kaj to pomeni ?
Pa še to , a bi lohk vidu , če se s naslednjim fanntom - poznam vsaj na videz al ne ? ker si enkrat rekel , da sva celo zaljubljena ;:)
pa še to - bom, v šoli uspešna ?
kaj je boljše da izberem angleščino al menedžment in vodstvo ? za predmeta ? men je boljš to drugo ;)

hvala ti :) diski so kakše barve fanta ? temni lasje ? al kaj drucga :)

lp pozdrav

:-* ang:

Offline Sandra

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #78 on: January 14, 2009, 09:59:39 AM »
Pozdravljen! Bi mi lahko pogledal sledeče: sem mu kupila zelo drago darilo mojemu princu, zdaj pa kako je reagiral, ko ga je dobil, kakšne misli so se porajale ob tem in kaj bo sedaj naredil oz. lahko pričakujem kakšno posebno zahvalo ali kaj...? Hvala za nadalnji odgovor. LP Sandra

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #79 on: January 14, 2009, 01:01:30 PM »
Pozdravljen!
Tukaj je kar pestro. Postavljam vprašanje glede financ. Kdaj se uredi? Hvala iz srca.
neely
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #80 on: January 15, 2009, 11:22:54 AM »
Tar_mar,

zelo lepo napisano in se popolnoma strinjam. Ponavadi, ko mislimo, da je tocno ta oseba idealna za nas, se zgodi, da v nase zivljenje pride cisto drugacna oseba, ki je ne bi nikoli opisali kot idealno za nas, in nas cisto ocara.  ;)

lep pozdrav :)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #81 on: January 15, 2009, 01:49:28 PM »
Pozdravljena!

Je pestro je je če ne si pa naredimo.

Uf. FInančno si pa sedaj kar skrahirala. Bo se uredilo v roku par mesecev. Zaslužila boš pa na način, da boš morala potovati oziroma biti zelo mobilna. Se ti bo pa splačalo, ker si imela nagel padec temu primeren bo tudi vzpon.
Ni se potrebno sekirati, le veselo na delo in bo.

:)

Lepo se imej

Tar_Mar

Pozdravljen tar_mar,

;D :D Dober izraz si našel za tole stanje.  :D
Iz vsega srca hvala in hvala za lepe želje.
Se mi postavlja še eno podvprašanje ... Je morda razvidno v kakšnem obdobju se razreši situacija? (pomlad, do poletja, ...?)
 :o mobilna? Torej treba še avto kupit. :-\
Ja, delo pa je v bistvu tudi takšno (ena smer), da vključuje tudi to možnost.  :)
Oja trudim se pa. Pa tudi kdaj se sekiramo. ;) Saj veš, vsak ima kdaj kak svoj dan, ko mu spodnese tla. ;D
Pa hvala za spodbudo.
Zanimivo ... V "enem stavku" si povedal več, kot bi kdo npr. v celem "romanu". (tu se skriva pohvala zate  ;) )
Pa veliko uspeha še naprej!

z nasmehom naprej  ;)
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #82 on: January 15, 2009, 05:45:58 PM »
Digiludigilej - po tem si digililanje uredila da je prav, digi lej pa še bo začinjen z ljubeznijo.
krasno ang:
let it be

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #83 on: January 16, 2009, 09:06:27 AM »
vrgla sem Tarot karte in sicer tiste , ki so priložene zdraven knjige Tarot skozi nadanjši čas . Vedno , ko jih vržem mi pridejo ven diski . To se mi že ponovlo 5 krat najmanj . PA to vedno ko vprašam za ljubezen . Tud ko sem vprašala za izbirne vsebine , mi je pokazalo , da je managment boljši ;) Sem ponovila dvakrat in oba krat je ven prišlo isto ;)
Tar _ Mar prosla bi te , da mi sam poweš zakva boga se mi ponavljajo sam diski ? ker ko položim karte , kakor piše in po občutku , vidim samo diske . Ni ne palice , ne mečev . Sami diski .
LP
Hvala za odgovor prešnji in za vnaprej ;)
 :-* ang:

Offline mesecina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #84 on: January 16, 2009, 04:11:52 PM »
Pozdravljen, Tar_mar! 8)

Tokrat se obračam nate glede mame (_______), kako kaže kaj na službenem področju.
Lahko pogledaš, če se obetajo kakšne spremembe ali mogoče premestitev?

Hvala za odgovor!
« Last Edit: January 16, 2009, 05:13:26 PM by tar_mar »

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #85 on: January 16, 2009, 05:51:33 PM »
Hvala tar_mar. :)

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #86 on: January 17, 2009, 05:13:56 PM »
Tar_Mar imisliš da te karte niso prave karte ?
Kere mi potlej priporočaš in kolk stanejo mogoče ?
Hvala
 :-*

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #87 on: January 17, 2009, 05:16:22 PM »
Tar _ Mar karte mam pospravljene v mošničku , katerega sem prej posvetila , naj mi dobro služi pri varovanju . Ravno tako sem naredila enako za karte . Ko sem pogledala za eno sestrično  , ki me je prosila , naj ji pogledam v preteklost in v trenutno stanje ( ni verjela ) so mi odgovorile pravilno , tako , da se je še ona začudla ;)
LP

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #88 on: January 18, 2009, 11:36:12 AM »

Tar_mar, kak se bom znašla v moji prvi "pravi" službi februarja?

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #89 on: January 18, 2009, 01:48:41 PM »
Tar_ Mar ne nisem napovedala otroka . Sam neki drucga, bolj probleme ..... in je potrdila , da je vse blo res oziroma da je . Je pa res , da mi nikoli ni povedala o čem se gre.