Author Topic: Tarot VII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 56436 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Tarot VII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #150 on: March 10, 2009, 08:24:00 PM »
Tar-mar, obračam se na vas ker sem v stiski!
V torek 03.03 popoldan mi je izginila brez sledu psička, ker ne vem, ali je živa ali ne, ali mi lahko PROSIM pogledaš v karte, če se mi bo psička vrnila nazaj v moje naročje in kdaj, ker ta teden preživljam pekel  :'( :'( :'(, res te prosim! Hvala pa lep dan

čeprav nisem Tar Mar sem pogledala v karte in po njih sodeč bi morala psičko najti. Kar nekaj poti bo potrebnih, vendar pa kaže da bo vse OK
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #151 on: March 11, 2009, 12:12:16 AM »
Gre ze za pasmo pekinezer tu je link http://www.odpmz-drustvo.si/slike.htm, klikneš prvo in greš za pogrešane živali, ona je na prvem mestu Judy, sem se obrnila tud na mojpes.net...
Sicer ni moj konec, če pa kaj zvem ti pa vsekakor sporočim. Sem kar "doma" v živalskih/zavetiških vodah (je pa obvestilo tudi na vet. kliniki v Lj., če se ne motim...).
Vso srečo in naj se Judy čimprej vrne domov
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Simona

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #152 on: March 11, 2009, 08:01:06 AM »
Upam, da bo res vse ok Tea, saj je že veliko dni od kar jo ni in ta psička ni navajena biti zunaj čez noč, jaz se pa počutim, kot, da bi mi umrl nekdo. Mogoče veš v kolikšnem času bi se mi mogla vrniti, kaj se je zgodilo z njo, se to da videt?Pa hvala

Offline Simona

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #153 on: March 11, 2009, 08:02:55 AM »
Glede obvestil na veterinarskih klinikah pa ambulantah, to sem se obrnila na veterinarski zavod Slovenije in so mi rekli, da oni sporočijo vsem veterinarom v Sloveniji, nekaj sem jih tudi jaz obvestila. Hvala za pomoč

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #154 on: March 11, 2009, 08:29:12 AM »
Upam, da bo res vse ok Tea, saj je že veliko dni od kar jo ni in ta psička ni navajena biti zunaj čez noč, jaz se pa počutim, kot, da bi mi umrl nekdo. Mogoče veš v kolikšnem času bi se mi mogla vrniti, kaj se je zgodilo z njo, se to da videt?Pa hvala

Tudi danes sem odprla karte in mi kaže enako. Psičko boš dobila.

Jaz mislim da je pri dobrih ljudeh in da moraš opraviti še nekaj aktivnosti.
www.Astro-Star.net

Offline Simona

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #155 on: March 11, 2009, 08:51:45 AM »
Kaj naj še naredim, saj sem vse obvestila, vso Slovenijo sem vrgla po zraku, celo Italijanske oblasti se obveščene, po TV, radiu. Zanima pa me je psička v mojem kraju, ker če je grem spet od vrat do vrat, če jo je kdo videl.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #156 on: March 11, 2009, 09:10:34 AM »
Ni čisto blizu.
www.Astro-Star.net

Offline Simona

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #157 on: March 11, 2009, 10:10:38 AM »
Če je res pri dobrih ljudeh, zakaj oni ne obvestijo nekoga, da so najdli psička, saj je ta oglas vsak dan na radiu, TV plakati so, kako naj izvem kje je, kako naj pridem do nje, kaj naj še storim, jaz ne vem več  :'( :'( :'(

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #158 on: March 23, 2009, 07:59:11 AM »
Na koga pa si naslovil vprašanje.
« Last Edit: March 23, 2009, 08:00:58 AM by Tea »
www.Astro-Star.net

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #159 on: March 23, 2009, 04:11:48 PM »
Mario!

Karte pravijo, da si nepotrpežljiv karakter, kar naprej v gibanju, ki zlahka pozabi poraze. Zato naj te ne skrbi, saj ti kaže, da si izpolnil zvezo in te vleče k novi.

Pozdrav, Mačica

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #160 on: July 06, 2009, 07:45:11 PM »

Tebi se kaže pa to leto otrok. Pričakovanja se ti uresničijo. vs ebo ok na tem področju.

Lepo se imej

Tar_Mar

Otrok se mi kaže v obliki vnuka, bi rekla (hči se je v lanskem letu preselila k izvoljencu, pa bi rekla, da je to...to) ang:
hvala, lepo se imej tudi ti.
da dopolnim Nensi: jaz pa pustim, sa malo snega skida sonce,  :D

pozdravljeni dragi moji,

toliko nazaj sem morala pobrskati po forumu, da vam na temle mestu sporočim, da smo tale vikend v zakonski stan predali hči izvoljencu - se" počasi pa ziher" izpolnjujejo zapisane napovedi. Je bilo lepo, solze sreče so polzele po marsikaterem licu - je težko s črkami zapisate vse te lepe občutke,

pozdrav vsem (mislim, da bom sedaj spet več z vami),  ang:

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #161 on: July 07, 2009, 01:10:14 AM »
čestitke Cvetka
pa se že veselim da boš več tukaj  :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #162 on: July 07, 2009, 05:14:13 AM »
Cvetka. Brez dvoma si morala kar dolgo iskati, saj Tar mar kot vemo je po večini pobrisal njegove poste.
Naj ti tudi jaz čestitam za te vaše nove družinske začetke.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #163 on: August 30, 2009, 12:47:34 PM »
Vse, ki to obvaladate, prosim za pomoč.

Šele učim se tarota in danes sem čutila veliko potrebo, da pogledam v karte.To je moja interpretacija kart in me zanima ali jo lahko potrdite ali ovržete. Zanimivo je, da sem si pomagala s še eno karto tako, da sem jo uporabila za zaznamek, da v knjižici nisem rabila toliko listanja. Ko sem pogledala nanjo, sem videla, da je karta LJUBIMCA.  ::) Vse karte kažejo na spremembe, odločitve in na moj notranji nemir in razkol v katerem sem, ter nakazujejo pozitivno rešitev.

Sedanjost: NOREC sem zelo nemirna, ker me nek odnos, ki je sicer končan, zelo obremenjuje. Sem prestrašena, ker ne vem, kaj mi bodo spremembe prinesle, vendar si ne želim več takega stanja kot je sedaj. Znamenja, ki jih dobivam, kažejo, da je čas za spremembe, a  sem trenutno zelo prizadeta in ne vem ali pomeni ta sprememba dokončen konec ali nov začetek.

Preteklost: KOČIJA
Ves čas je šlo za moje notranje boje in mislim da tudi tiste na nasprotni strani. Bila sva zelo različna, a hkrati tako podobna. In ta različnost je pripeljala do razhoda, predvsem zaradi pomanjkanja komunikacije, ki je pripeljala do različnih interpretacij.

Prihodnost: VISOKA SVEČENICA
Moja želja o skupni prihodnosti se bo izpolnila, a ne še sedaj. Preteči bo moralo še nekaj časa, da se bo uresničila.

Upam, da nisem preveč zakoplicirala. ;) ;D

Hvala za pomoč. :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #164 on: August 31, 2009, 03:28:43 PM »
Vse, ki to obvaladate, prosim za pomoč.

Šele učim se tarota in danes sem čutila veliko potrebo, da pogledam v karte.To je moja interpretacija kart in me zanima ali jo lahko potrdite ali ovržete. Zanimivo je, da sem si pomagala s še eno karto tako, da sem jo uporabila za zaznamek, da v knjižici nisem rabila toliko listanja. Ko sem pogledala nanjo, sem videla, da je karta LJUBIMCA.  ::) Vse karte kažejo na spremembe, odločitve in na moj notranji nemir in razkol v katerem sem, ter nakazujejo pozitivno rešitev.

Sedanjost: NOREC sem zelo nemirna, ker me nek odnos, ki je sicer končan, zelo obremenjuje. Sem prestrašena, ker ne vem, kaj mi bodo spremembe prinesle, vendar si ne želim več takega stanja kot je sedaj. Znamenja, ki jih dobivam, kažejo, da je čas za spremembe, a  sem trenutno zelo prizadeta in ne vem ali pomeni ta sprememba dokončen konec ali nov začetek.

Preteklost: KOČIJA
Ves čas je šlo za moje notranje boje in mislim da tudi tiste na nasprotni strani. Bila sva zelo različna, a hkrati tako podobna. In ta različnost je pripeljala do razhoda, predvsem zaradi pomanjkanja komunikacije, ki je pripeljala do različnih interpretacij.

Prihodnost: VISOKA SVEČENICA
Moja želja o skupni prihodnosti se bo izpolnila, a ne še sedaj. Preteči bo moralo še nekaj časa, da se bo uresničila.

Upam, da nisem preveč zakoplicirala. ;) ;D

Hvala za pomoč. :-*

Nisem se mogla upret, čeprav bi morala začet že drugo delo. Ampak na hitro in tudi zelo z začetniškega vidika:

Karta norca za sedanjost se pojavi, ko moraš pustiti preteklost, ko je pred tabo začetek novega obdobja, trenutek, ko moraš pustiti varnost, "navajenost", udobnost že poznanega, udobnega, domačnega in prestopiti v neznano. Torej, prej bi rekla, da je pred tabo nov začetek. V tem trenutku se vprašaj: kaj moram opustiti, od česa se moram ograditi.

Preteklost, kočija, gledaš jo predvsem z vidika odnosov: najbrž je bilo v igri več različnih dejavnikov, ki so si med seboj nasprotovali. Da bi to uspešno prebrodila, bi morala dobro upravljati "krmilo" ter spretno "prevoziti" skozi ovire. Kočija morda kaže, da bi morala vzeti vajeti v svoje roke.

Prihodnost, svečenica, kaže po moje, da boš kmalu izvedela nekaj pomembnega, da bo to tvoj položaj osvetlilo z nove perspektive. Po moje karta tudi kaže na tvoje sposobnosti modre, pametne osebe, ki se bo znala odločati. Kaže složnost na področju odnosov, varnost...

Kako se pa v vse to povezuje karta ljubimcev, pa ne bi upala reči... Morda enostavno to, da kaže ljubezenski odnos.

No tako, moj komentar, ki je tudi povsem amaterski.  :-* :-* :-*