Vse, ki to obvaladate, prosim za pomoč.
Šele učim se tarota in danes sem čutila veliko potrebo, da pogledam v karte.To je moja interpretacija kart in me zanima ali jo lahko potrdite ali ovržete. Zanimivo je, da sem si pomagala s še eno karto tako, da sem jo uporabila za zaznamek, da v knjižici nisem rabila toliko listanja. Ko sem pogledala nanjo, sem videla, da je karta LJUBIMCA.

Vse karte kažejo na spremembe, odločitve in na moj notranji nemir in razkol v katerem sem, ter nakazujejo pozitivno rešitev.
Sedanjost: NOREC sem zelo nemirna, ker me nek odnos, ki je sicer končan, zelo obremenjuje. Sem prestrašena, ker ne vem, kaj mi bodo spremembe prinesle, vendar si ne želim več takega stanja kot je sedaj. Znamenja, ki jih dobivam, kažejo, da je čas za spremembe, a sem trenutno zelo prizadeta in ne vem ali pomeni ta sprememba dokončen konec ali nov začetek.
Preteklost: KOČIJA
Ves čas je šlo za moje notranje boje in mislim da tudi tiste na nasprotni strani. Bila sva zelo različna, a hkrati tako podobna. In ta različnost je pripeljala do razhoda, predvsem zaradi pomanjkanja komunikacije, ki je pripeljala do različnih interpretacij.
Prihodnost: VISOKA SVEČENICA
Moja želja o skupni prihodnosti se bo izpolnila, a ne še sedaj. Preteči bo moralo še nekaj časa, da se bo uresničila.
Upam, da nisem preveč zakoplicirala.

Hvala za pomoč.