21. decembra letos se bo zgodila velika konjunkcija - konjunkcija Jupitra in Saturna na 0° Vodnarja.
Običajno je ta pozicija povezana z opaznejšimi dogodki, rušenjem struktur, padci vladavin in novim načinom mišljenja. Zgodi se vsakih 19-20 let.
Isti dan bomo na nebu imeli tudi konjunkcijo Sonca in Merkurja na 29° Strelca ter konjunkcijo Lune in Neptuna na 18° Rib.
Kaj pričakujete - osebno in globalno?
Kaj prinaša, kaj odnaša?
Mislite, da prihaja do prelomnice v zvezi z epidemijo, morda celo do njenega konca (cepivo)?
Te teme sploh nisem videl, čeravno sem na spletu pred nekaj dni videl o tem. Celo Slovenske novice pišejo o tem, kot o zgrešenem datumu, tistemu novemu ciklu, ki naj bi se zgodil leta 2012. Zdaj naj bi bil ta datum jutri, torej v ponedeljek 21.12.2020
Sploh ni treba biti prerok, da se že skozi potek leta vidi, da se nekaj podobnega dogaja. Kot bi bila kataklizma, ali apokalipsa. Najbrž vse biblične apokalipse opisujejo ravno podobna leta, kot je 2020.
Vendar pa opažam da okoli mene umirajo ljudje bolj kot prej. S tem mislim na take, ki sem jih poznal. Zjutraj je umrla bivša tašča, pred dvema dnevoma zelo poznana Islandska gospodarstvenica. Za nameček sem od ponedeljka naprej opažal okoli mene povečano število vran. Te, kot sem že v prejšnjih postih pisal, pridejo samo kadar se okoli mene kaj hujšega zgodi. Vendar sem nalašč spregledal, saj sem delal tiste dni v naselju, ki šteje več tisoč prebivalcev in nisem tega pogojeval, kot sporočilo meni.
Andres