Author Topic: Konjunkcija Jupitra in Saturna na 0° Vodnarja  (Read 21485 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Konjunkcija Jupitra in Saturna na 0° Vodnarja
« on: November 27, 2020, 09:22:27 PM »
21. decembra letos se bo zgodila velika konjunkcija - konjunkcija Jupitra in Saturna na 0° Vodnarja.
Običajno je ta pozicija povezana z opaznejšimi dogodki, rušenjem struktur, padci vladavin in novim načinom mišljenja. Zgodi se vsakih 19-20 let.
Isti dan bomo na nebu imeli tudi konjunkcijo Sonca in Merkurja na 29° Strelca ter konjunkcijo Lune in Neptuna na 18° Rib.

Kaj pričakujete - osebno in globalno?
Kaj prinaša, kaj odnaša?

Mislite, da prihaja do prelomnice v zvezi z epidemijo, morda celo do njenega konca (cepivo)?

9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Konjunkcija Jupitra in Saturna na 0° Vodnarja
« Reply #1 on: November 28, 2020, 03:00:21 PM »
verjetno cepivo za covid - to je prvo. Drugo spremembe določenih vlad. reformacijo družbe na nek način.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #2 on: November 29, 2020, 09:00:44 PM »
Mi daje upanje na boljše čase za človeštvo ta vodnar, konjunkcija v kozorogu bi bila res težka popotnica, polna obremenitev, dolžnosti, omejitev.
Pri meni osebno gledam in mislim, da mi kaj posebnega ne nosi, nimam nobene natalne postavitve na teh omenjenih stopinjah.
Mi pa težo za prihodnost dela jutrišnji mrk, naredil bo kvadrat na natalno sonce, pa tvori povezavo na obe osi, AC/DC in MC/IC🤔
Bodite dobro✊✊✊

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #3 on: November 30, 2020, 07:19:19 AM »
Evo, sem šla pogledat tudi jaz, kako bo to vplivalo name. Konjunkcija se izvrši v moji drugi hiši. Dela mi lep trigon na sonce. No, vsaj tako bi rekla, da na osebnem nivoju to pomeni, da bom bila sposobna nekako na novo prevrednotiti stvari. Jaz na celotno stvar gledam pozitivno. Že sedaj se mi dogaja, da počasi pričenjam (uspešno) postavljati na novo svoje vrednote, svoje življenje, svojo vrednost. S Soncem v 9. hiši pa tudi nekako svojo filozofijo. Bomo videli, jaz sem optimistična.

Kar se pa tiče na svetovni ravni, pa menim, da bo prehod predvsem Saturna v znamenje Vodnarja blagodejno vplivalo na svet. Vodnar je vedno revolucionar, išče nekaj novega, ne ustavi se. Saturn kot planet omejitev bo s svojim premikom v svobodnjaškega Vodnarja po moji logiki prinesel predvsem rahljanje starih struktur, verjetno na simbolni ravni tudi rahljanje ukrepov, ker konec koncev sedaj res vse stoji. Imam občutek, kot da vsi ti t.i. lockdowni še zadnje omejitve, ki jih prinaša Saturn v Kozorogu. Simbolno pa menim tudi, da se bo mišljenje in pa sama smer, kamor gre svet, obrnila na drugačno, boljšo smer. Nekako le stopamo v vodnarsko dobo ...
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #4 on: November 30, 2020, 11:34:42 AM »
Iz videne izkušnje pišem še to.
Mlajši sin ima točko DSC na 25 stopinje kozoroga, tam okoli se že pol leta muvajo  :Sa, :PL in Jupiter. Res se mu nonstop dogajajo zadeve, ki so v domeni 7 hiše, dogovarjanje v sklopu  partnerske veze in sluzbe, kjer je zaradi narave poklica aktivno udeležen pri resevanju korona problemov. Saj to se napiše zlahka, ampak vidim na dalec, da so težave velike☹

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #5 on: December 01, 2020, 09:35:40 AM »
Sem šele sedaj opazila, da se bo ta konjunkcija zgodila direktno na mojem južnem vozlu v 8 hiši. Svašta. Bom poročala no :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #6 on: December 01, 2020, 10:24:17 AM »
Haha, Jane. No, vidiš. Bomo počakali na rezultate.  :laugh:
9ZK 674

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #7 on: December 01, 2020, 10:53:30 AM »
pr men pa se bo ta konjunkcija zgodila na natalnem soncu... tik ob pragu 4.hise in natalne venere...
 ???
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #8 on: December 01, 2020, 01:05:46 PM »
Ni na natalnem soncu, imaš jo ravno vmes med Soncem in Venero.  ;)
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #9 on: December 01, 2020, 01:37:56 PM »
Hja, tele mililitrski orbis bo pa Glorio kar pretipal. Ne vem, kako, Gloria, a boš poročala🥰🐞, srečno👍

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #10 on: December 01, 2020, 06:00:16 PM »
Sem šele sedaj opazila, da se bo ta konjunkcija zgodila direktno na mojem južnem vozlu v 8 hiši. Svašta. Bom poročala no :D

Torej pri meni na severnem vozlu v 5. hiši, ki je vpet v celo karto (veliki sekstil), vse je povezano z vsem.

(Bomo si poročali. Ne bomo se poročali. :D)

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #11 on: December 02, 2020, 07:14:28 AM »
Hja, tele mililitrski orbis bo pa Glorio kar pretipal. Ne vem, kako, Gloria, a boš poročala🥰🐞, srečno👍

Vsekakor poročam Cvetka  :)
... me je tut sama radovednost kje, kaj, kako se bo odvijalo to...
 8)
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #12 on: December 02, 2020, 02:19:43 PM »
Gloria, tudi sončni mrk /14.12./ gleda, kako  naj bi te ogovoril, dela lep sekstil na N :Sa, pa tudi ASC je konkretno blizu.🥰

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #13 on: December 02, 2020, 04:08:00 PM »
Pri meni pa se bo ta konjukcija zgodila v 12.hisi in bo v kvadratu z natalnim kironom v 2.hisi. hmmm ?
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #14 on: December 02, 2020, 08:25:32 PM »
Moj bo imel soncni mrk eksaktno v opoziciji iz 2.hise na p marsa v 8. hisi in istocasno mu t saturna naredi kvadrat na n sonce..
Mars je vladar njegovega sonca.
« Last Edit: December 02, 2020, 08:29:10 PM by sanjalka »
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.