Evo, sem šla pogledat tudi jaz, kako bo to vplivalo name. Konjunkcija se izvrši v moji drugi hiši. Dela mi lep trigon na sonce. No, vsaj tako bi rekla, da na osebnem nivoju to pomeni, da bom bila sposobna nekako na novo prevrednotiti stvari. Jaz na celotno stvar gledam pozitivno. Že sedaj se mi dogaja, da počasi pričenjam (uspešno) postavljati na novo svoje vrednote, svoje življenje, svojo vrednost. S Soncem v 9. hiši pa tudi nekako svojo filozofijo. Bomo videli, jaz sem optimistična.
Kar se pa tiče na svetovni ravni, pa menim, da bo prehod predvsem Saturna v znamenje Vodnarja blagodejno vplivalo na svet. Vodnar je vedno revolucionar, išče nekaj novega, ne ustavi se. Saturn kot planet omejitev bo s svojim premikom v svobodnjaškega Vodnarja po moji logiki prinesel predvsem rahljanje starih struktur, verjetno na simbolni ravni tudi rahljanje ukrepov, ker konec koncev sedaj res vse stoji. Imam občutek, kot da vsi ti t.i. lockdowni še zadnje omejitve, ki jih prinaša Saturn v Kozorogu. Simbolno pa menim tudi, da se bo mišljenje in pa sama smer, kamor gre svet, obrnila na drugačno, boljšo smer. Nekako le stopamo v vodnarsko dobo ...