IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Gloria82 on May 16, 2021, 09:37:00 AMQuote from: Maja on May 15, 2021, 08:14:33 PMMorda se pa v tem času na forum vrne kakšna komunikacija. ... drugače pa, nevem sicer a je povezano s stanjem na nebu, ampak mene je*e že dva ni komunikacija prek vseh elektronskih naprav.Pa crkne povezava, spet drugič crkne glas...za trenutek sem bila celo "nevidna", nedosegljiva sem tako ali tako 50% časa...Brrrrrrrrrrr.....Groria. Po moje je to nekaj pri tebi. To se je tudi že meni zgodilo pred leti, da še ni prišel čas nekih mrkov in R, ampak je bilo izključno v zvezi z menoj. Andres
Quote from: Maja on May 15, 2021, 08:14:33 PMMorda se pa v tem času na forum vrne kakšna komunikacija. ... drugače pa, nevem sicer a je povezano s stanjem na nebu, ampak mene je*e že dva ni komunikacija prek vseh elektronskih naprav.Pa crkne povezava, spet drugič crkne glas...za trenutek sem bila celo "nevidna", nedosegljiva sem tako ali tako 50% časa...Brrrrrrrrrrr.....
Morda se pa v tem času na forum vrne kakšna komunikacija.
Merkur gre v senco oz je že v senci. Tako nekako. Bomo videli.
Jaz že vidim pri meni v prometu. Narod čisto počasi vozi. Kar bremzajo nekaj in pišejo sms-e med vožnjo. Počasnost je tudi zato, ker nekateri verjetno mislijo, da že veljajo novi zakoni o znižanju hitrosti v mestu. Andres
Ojla🥰Za konjunkcijo je orbis do 5 stopinj, za ostale povezave pa 2 stopinji. Povzela sem po literaturi Mihaele Malečkar.Srečno✊✊✊
... a mrki prinesejo tudi kaj pozitivnega lahko?sem malce napredovala namrec z vcerajsnim dnevom