Author Topic: Tarot karta za 2021  (Read 21719 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Missy

• Spl. simbol
Re: Tarot karta za 2021
« Reply #45 on: January 06, 2021, 05:44:52 PM »
Renci bi prosila osebna sporocila 💚😘

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #46 on: January 06, 2021, 06:23:45 PM »
Draga Rena, lepo si me potrepljala po glavi.  ;D
No, potem bi pa kar en tarot.
Bi vprašala za hčer. Dogodek v aprilu. Kako bo šlo?
V primeru nevzpodbudnega odgovora pa prosim za dodaten odgovor oz. nasvet, kaj lahko naredimo v tej smeri, da bo rezultat kar se da odličen? :D
Hvala!  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #47 on: January 06, 2021, 07:00:13 PM »
Pa bi res eno. Izbiro prepuščam tebi.

8 palic: veliko energije, premikanje naprej brez upora, v sozvočju, uravnovešenosti. Če si kaj začela, bo lepo in hitro teklo, če še nisi, pa gremo naši. Energije te podpirajo.

Osebna sporočila: Notranja resnica. Dovolite si sprostiti se, da pridobite resničen vpogled v zadevo, ki vas obremenjuje ali okupira. Uvid izvira iz razumevanja sebe in drugih ter vam prinese mir. Zahvaljujoč resničnim uvidom, boste svoji viziji lahko  tudi sledili.

Sporočili kar gresta skupaj, se mi zdi...

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #48 on: January 06, 2021, 07:10:53 PM »
Renci bi prosila osebna sporocila 💚😘

Osebna sporočila: Zbiranje.

Čas je, da se zbereš in se osredotočiš navznoter. Osredotočanje nase ti bo omogočilo, da boš vedela, kaj je dobro in kaj je prav zate. S tem, ko boš vedela, kaj je dobro in prav, boš bolj samozavestna, ne boš pričakovala potrditev drugih in s takšno energijo boš pritegovala k sebi ljudi in uživala v druženju. Pa ne samo v druženju, tudi boš bolj udeležena v družbenih dejavnostih. Oboje, prosto druženje in aktivnosti v družbenih dejavnostih v tem času prav potrebuješ.

Mojstrstvo ljubezni: Igraj se kakor otrok.

Najsrečnejši trenutki v življenju so tisti, v katerih se igraš kakor otrok, kadar poješ in plešeš, kadar raziskuješ in ustvarjaš iz golega veselja. Kadar se vedemo kot otroci, smo najbližje človeški naravi.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #49 on: January 06, 2021, 07:11:19 PM »
Super, Rena, hvala ti! ❤️
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #50 on: January 06, 2021, 07:26:44 PM »
Rena, tudi jaz prosim za "eno", po tvoji presoji🥰

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #51 on: January 06, 2021, 07:27:45 PM »
V primeru nevzpodbudnega odgovora pa prosim za dodaten odgovor oz. nasvet, kaj lahko naredimo v tej smeri, da bo rezultat kar se da odličen? :D

Dogodek v aprilu: nisem videla izida, mislim, da so me karte napotile kar na nasvet:

Dvoje je: - vztrajnost, odgovornost, metodično delo, perfekcionizem...
              - nov pristop: da bo lažje prvo, poskusita najdit nove pristope. Kaj zabavnega, v smešnem položaju, ob čudni uri, s
                 knjigo na glavi, ki ne sme pasti, na eni nogi, z rokavico brez prstov na eni roki, z ruto čez oči... Ne vem, si izmišljujem,
                 ampak ja, pojdita še v nove perspektive :) Naj se povezujeta leva in desna možganska polovica.

In zate še Mojstrstvo ljubezni: Ljubezen je odgovorna za svoja dejanja.

Vse kar misliš in počneš, ima posledice, in izkusila jih boš tako ali drugače. Vsi ljudje so popolnoma odgovorni za svoja
                dejanja, pa čeprav nočejo biti.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #52 on: January 06, 2021, 07:32:20 PM »
Hvala Rena, prelepo sporocilo! 😘

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #53 on: January 06, 2021, 07:34:17 PM »

Zate je prinesel sporočilo nadangel Mihael:

Kako se počutiš v tem trenutku? Ali čutiš potrebo po zaščiti? Tukaj sem in te ščitim in varujem. Tukaj sem, da me pokličeš, da ti pomagam prerezati negativne vezi s preteklostjo. Tukaj sem, da prerežem tvoje vezi z vsemi odvisnostmi.

Tukaj sem tudi zato, da sem ti v pomoč pri težavni komunikaciji. Tukaj sem zato, da boš znova začutila svojo notranjo moč.

Afirmacija: Jaz odlično komuniciram z vsemi. V vsakem trenutku se počutim popolnoma zaščiteno in varno.

Mojstrstvo ljubezni: Ta trenutek lahko zaživiš v raju.

Raj in pekel sta tukaj in zdaj. Ni ti treba čakati, da bi prišla vanju. Če prevzameš odgovornost za svoje življenje in svoja dejanja, je prihodnost v tvojih rokah in lahko zaživiš v raju, tukaj in zdaj. Na zemljici <3

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #54 on: January 06, 2021, 07:36:21 PM »
Rena, jaz pa prosim za osebna sporočila.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #55 on: January 06, 2021, 07:44:40 PM »

Zate je prinesel sporočilo nadangel Mihael:

Kako se počutiš v tem trenutku? Ali čutiš potrebo po zaščiti? Tukaj sem in te ščitim in varujem. Tukaj sem, da me pokličeš, da ti pomagam prerezati negativne vezi s preteklostjo. Tukaj sem, da prerežem tvoje vezi z vsemi odvisnostmi.

Tukaj sem tudi zato, da sem ti v pomoč pri težavni komunikaciji. Tukaj sem zato, da boš znova začutila svojo notranjo moč.

Afirmacija: Jaz odlično komuniciram z vsemi. V vsakem trenutku se počutim popolnoma zaščiteno in varno.

Mojstrstvo ljubezni: Ta trenutek lahko zaživiš v raju.

Raj in pekel sta tukaj in zdaj. Ni ti treba čakati, da bi prišla vanju. Če prevzameš odgovornost za svoje življenje in svoja dejanja, je prihodnost v tvojih rokah in lahko zaživiš v raju, tukaj in zdaj. Na zemljici <3
Rena, mučos hvala. Vse je res. Imam vse na dohvatu roke🥰
Imam pa dodatno vprašanje glede Mihaela. V našem družinskem popotovanju je imel posebno mesto možev prijatelj Mihael. Zaradi spleta raznih okoliščin se nisva videla dobrih 10 let, ali bi bil s tvoje strani kakšen konkreten namig glede pomoči? Že nekaj časa namreč mislim nanj kot pomoč možu? Ali je ta beseda Mihael bila sprožena sinhronitetno?😳

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #56 on: January 06, 2021, 07:51:44 PM »
Rena te se jaz prosim za eno, naj se izbere sama, s tvojo pomocjo ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #57 on: January 06, 2021, 07:53:50 PM »

Dogodek v aprilu: nisem videla izida, mislim, da so me karte napotile kar na nasvet:

Dvoje je: - vztrajnost, odgovornost, metodično delo, perfekcionizem...
              - nov pristop: da bo lažje prvo, poskusita najdit nove pristope. Kaj zabavnega, v smešnem položaju, ob čudni uri, s
                 knjigo na glavi, ki ne sme pasti, na eni nogi, z rokavico brez prstov na eni roki, z ruto čez oči... Ne vem, si izmišljujem,
                 ampak ja, pojdita še v nove perspektive :) Naj se povezujeta leva in desna možganska polovica.

In zate še Mojstrstvo ljubezni: Ljubezen je odgovorna za svoja dejanja.

Vse kar misliš in počneš, ima posledice, in izkusila jih boš tako ali drugače. Vsi ljudje so popolnoma odgovorni za svoja
                dejanja, pa čeprav nočejo biti.

Aha, ja, so karte kar v pravo smer namerile. :D
Situacija je naredila svoje, prinesla kar nekaj apatije in naveličanosti delati v milnem mehurčku.
Bo treba ubrati domiselno taktiko. Knjiga na glavi je odlična ideja, mogoče pa kar stoja na glavi, pri kateri izvajanje naloge še zahtevnejše. Da je potem lažje, ko se postaviš nazaj na noge. :D
Rena, hvala ti! :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #58 on: January 06, 2021, 08:02:43 PM »

Aha, ja, so karte kar v pravo smer namerile. :D
Situacija je naredila svoje, prinesla kar nekaj apatije in naveličanosti delati v milnem mehurčku.
Bo treba ubrati domiselno taktiko. Knjiga na glavi je odlična ideja, mogoče pa kar stoja na glavi, pri kateri izvajanje naloge še zahtevnejše. Da je potem lažje, ko se postaviš nazaj na noge. :D
Rena, hvala ti! :-*

Stoja na glavi je dobesedno najbolj natančno poslušanje navodil kart, bila je namreč Obešenec :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #59 on: January 06, 2021, 08:07:16 PM »
Rena, jaz pa prosim za osebna sporočila.

Lumpi: Karta NOVA IZKUŠNJA.

Stvari so lahko trenutno videti nekoliko zapletene. To je le zaradi tega, ker se do sedaj še nikoli niste nahajali v takšni situaciji. To je priložnost za rast in razvoj. Poiščite vodnike, ki to pot poznajo in jih prosite za pomoč pri premikanju naprej.

Angelsko sporočilo: ANGEL POSLUŠANJA

Ali poslušaš sebe in druge? Ali si vzameš čas, da prisluhneš svojemu notranjemu glasu? Ali kdaj meditiraš? Meditacija ti bo pomagala, da boš slišala svojo dušo in notranjo modrost ter da se boš uravnotežila. Končno boš prepoznala svoje resnične potrebe. Zdaj je pravi čas za to. Ne išče več sreče zunaj sebe.