Author Topic: Tarot karta za 2021  (Read 21724 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot karta za 2021
« Reply #60 on: January 06, 2021, 08:13:13 PM »
Rena, tudi jaz prosim za "eno", po tvoji presoji🥰

Zate je prinesel sporočilo nadangel Mihael:

Kako se počutiš v tem trenutku? Ali čutiš potrebo po zaščiti? Tukaj sem in te ščitim in varujem. Tukaj sem, da me pokličeš, da ti pomagam prerezati negativne vezi s preteklostjo. Tukaj sem, da prerežem tvoje vezi z vsemi odvisnostmi.

Tukaj sem tudi zato, da sem ti v pomoč pri težavni komunikaciji. Tukaj sem zato, da boš znova začutila svojo notranjo moč.

Afirmacija: Jaz odlično komuniciram z vsemi. V vsakem trenutku se počutim popolnoma zaščiteno in varno.

Mojstrstvo ljubezni: Ta trenutek lahko zaživiš v raju.

Raj in pekel sta tukaj in zdaj. Ni ti treba čakati, da bi prišla vanju. Če prevzameš odgovornost za svoje življenje in svoja dejanja, je prihodnost v tvojih rokah in lahko zaživiš v raju, tukaj in zdaj. Na zemljici <3
Rena, mučos hvala. Vse je res. Imam vse na dohvatu roke🥰
Imam pa dodatno vprašanje glede Mihaela. V našem družinskem popotovanju je imel posebno mesto možev prijatelj Mihael. Zaradi spleta raznih okoliščin se nisva videla dobrih 10 let, ali bi bil s tvoje strani kakšen konkreten namig glede pomoči? Že nekaj časa namreč mislim nanj kot pomoč možu? Ali je ta beseda Mihael bila sprožena sinhronitetno?😳

Draga Cvetka. Verjamem, da je odgovor prišel do tebe zaradi sinhronitete in je sporočilo.

Namig glede pomoči: poglejmo - Oko (Orakelj oko):

Ime karte je USTA - ODNOS DO VSEGA.

Ne boj se izražati svoje resnice. Izražaj jo odgovorno, z ljubeznijo in dostojanstvom. Misel je seme spremembe,  izgovorjena beseda pa polje manifestacije. Tvoje poljane so velike, posejane z najboljšimi semeni in vidi se že kaljenje nežnih bilk. Omogoči jim, da zrastejo v čudovite umetnine narave.

Meni se zdi, da je sporočilo tukaj. Kaj pa ti praviš? <3

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #61 on: January 06, 2021, 08:22:56 PM »
Rena te se jaz prosim za eno, naj se izbere sama, s tvojo pomocjo ;)

Sanjalči, zate me potegne h kartam Orakelj oko.

Zate: Zob - Duh vseprežemajoče energije

Zavedaj se, da si eno z vsem in vsemi, čeprav si individualen delček vesolja. Karkoli storiš sebi, storiš tudi drugim in obratno. Pomisli, kako pomembno je, da se tega zaveš. Predstavljaj si, da vsak žarek ljubezni, ki ga pošlješ v svet, potuje in se nekoč vrne k tebi kot izgubljeni otrok. Kako bi ga sprejela? Z objemom, solzami v očeh in nepopisno srečo... Deli to srečo. Deli ljubezen. Pošiljaj jo v vse  kotičke sveta in obogateno sprejmi nazaj, da lahko deliš dalje.

Neverending story, kajne :D

Pa še za dobro vago tarot:

Ja pa sej ti si že tam, vsa v ljubezni in deljenju ljubezni  8). Če ne, pa še prihaja: uravnoteženost, stabilnost, naravni tok stvari, brez upora in napenjanja. Bodi mirna, tudi če se najavlja stres. Ti si samo zamisli "peace brother" in ovijaj vse v žarek ljubezni.

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #62 on: January 06, 2021, 08:24:10 PM »
Rena prosim še zame. Hvala.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #63 on: January 06, 2021, 08:29:04 PM »

Kako se počutiš v tem trenutku? Ali čutiš potrebo po zaščiti? Tukaj sem in te ščitim in varujem. Tukaj sem, da me pokličeš, da ti pomagam prerezati negativne vezi s preteklostjo. Tukaj sem, da prerežem tvoje vezi z vsemi odvisnostmi.

Tukaj sem tudi zato, da sem ti v pomoč pri težavni komunikaciji. Tukaj sem zato, da boš znova začutila svojo notranjo moč.

Afirmacija: Jaz odlično komuniciram z vsemi. V vsakem trenutku se počutim popolnoma zaščiteno in varno.

Raj in pekel sta tukaj in zdaj. Ni ti treba čakati, da bi prišla vanju. Če prevzameš odgovornost za svoje življenje in svoja dejanja, je prihodnost v tvojih rokah in lahko zaživiš v raju, tukaj in zdaj. Na zemljici <3
Imam pa dodatno vprašanje glede Mihaela. V našem družinskem popotovanju je imel posebno mesto možev prijatelj Mihael. Zaradi spleta raznih okoliščin se nisva videla dobrih 10 let, ali bi bil s tvoje strani kakšen konkreten namig glede pomoči? Že nekaj časa namreč mislim nanj kot pomoč možu? Ali je ta beseda Mihael bila sprožena sinhronitetno?😳

Draga Cvetka. Verjamem, da je odgovor prišel do tebe zaradi sinhronitete in je sporočilo.

Ne boj se izražati svoje resnice. Izražaj jo odgovorno, z ljubeznijo in dostojanstvom. Misel je seme spremembe,  izgovorjena beseda pa polje manifestacije. Tvoje poljane so velike, posejane z najboljšimi semeni in vidi se že kaljenje nežnih bilk. Omogoči jim, da zrastejo v čudovite umetnine narave.

Sem ostala brez besed, odgovor je JA. Pa moram zbrati še malo poguma. Je ta desetletni odmik tudi moja krivda.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #64 on: January 06, 2021, 08:30:18 PM »

Sem ostala brez besed, odgovor je JA. Pa moram zbrati še malo poguma. Je ta desetletni odmik tudi moja krivda.

Uf uf, kajne .... <3

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #65 on: January 06, 2021, 08:41:59 PM »
Rena prosim še zame. Hvala.

Zate: ANGEL VARUH DOMA

Kako se počutiš v svojem domu? Ali ti gre v življenje vse kot po maslu? Si želiš sprememb? Ali veš, da te lahko energija doma podpira ali pa ti jemlje moči? Skrajni čas je, da začneš skrbeti, energijsko očistiš stanovanje in odvržeš vso navlako, ki te blokira.

Ali veš, da ima tudi tvoj dom angela varuha, tako kot ti? Ali si me sploh kdaj zares poklicala iz srca? Pokliči me vsak dan in zaščitil bom tvoj dom ter napolnil z energijami, ki ti bodo v podporo.

In še tarot za smetano na vrh:

Delaj na svoji notranji moči, na odločnosti. Ne dovoli, da si te podrejajo drugi. To moč imaš v sebi, čeprav se je mogoče niti ne zavedaš. Začni z ureditvijo doma, odvrzi balast, energijsko ga očisti, da te bodo energije podpirale. Tako podprta pa naprej, z optimizmom in samozavestjo. Vse to lahko najdeš, ker že imaš.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #66 on: January 06, 2021, 11:33:46 PM »
Rena, jaz bi tudi sporočilo, prooosim. Hvala  ;) ^-^
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #67 on: January 07, 2021, 08:56:22 AM »
Rena te se jaz prosim za eno, naj se izbere sama, s tvojo pomocjo ;)

Sanjalči, zate me potegne h kartam Orakelj oko.

Zate: Zob - Duh vseprežemajoče energije

Zavedaj se, da si eno z vsem in vsemi, čeprav si individualen delček vesolja. Karkoli storiš sebi, storiš tudi drugim in obratno. Pomisli, kako pomembno je, da se tega zaveš. Predstavljaj si, da vsak žarek ljubezni, ki ga pošlješ v svet, potuje in se nekoč vrne k tebi kot izgubljeni otrok. Kako bi ga sprejela? Z objemom, solzami v očeh in nepopisno srečo... Deli to srečo. Deli ljubezen. Pošiljaj jo v vse  kotičke sveta in obogateno sprejmi nazaj, da lahko deliš dalje.

Neverending story, kajne :D

Pa še za dobro vago tarot:

Ja pa sej ti si že tam, vsa v ljubezni in deljenju ljubezni  8). Če ne, pa še prihaja: uravnoteženost, stabilnost, naravni tok stvari, brez upora in napenjanja. Bodi mirna, tudi če se najavlja stres. Ti si samo zamisli "peace brother" in ovijaj vse v žarek ljubezni.

Jaaaaa Renčica, to je tisto pravo :-* :-* :-*
Hvalaaaa   :-*
Peace brother ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #68 on: January 07, 2021, 11:08:38 AM »
Ooo, Rena, bi jaz tudi. Bi pa Mojstrstvo ljubezni.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #69 on: January 07, 2021, 12:10:56 PM »
Rena še jaz prosim, izberi ti. hvala  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #70 on: January 07, 2021, 02:56:12 PM »

Glorija...slava nebeška :D...naj bodo zate angeli:

ANGEL VESELJA: Ali občutiš veselje v srcu? Kdaj si se nazadnje zabavala v družbi prijateljev? (Huh, to bo treba korona zakone vprašat ;) ). Kdaj si nazadnje naredila kaj takega, kar te razveseljuje? Koliko časa na teden namenjaš samo sebi? Lahko nas pokličeš, da ti pomagamo začutiti veselje v srcu. Zdaj je pravi čas za to. Reci: Angel veselja, prosim pridi in stopi v mojo avro, da mi boš pomagal začutiti veselje v srcu. <3

Iz Oraklja Oko pa tole sporočilo: Drzni si videti nevidno, saj s tem priznavaš obstoj božanskega tudi v situacijah, ki so na videz kaotične. Vztrajaj. V najsvetejšem templju je skriti kotiček, kamor lahko ponikneš. Zapri oči pred zunanjim svetom. Odpri jih za božansko...začuti lepote novih dimenzij, o katerih si niti sanjati nisi upala <3

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #71 on: January 07, 2021, 03:13:26 PM »
Ooo, Rena, bi jaz tudi. Bi pa Mojstrstvo ljubezni.

Saša, zate ista karta kot za Piko:

Ljubezen je odgovorna za svoja dejanja.

Vse kar misliš in počneš, ima posledice, in izkusila jih boš tako ali drugače. Vsi ljudje so popolnoma odgovorni za svoja
dejanja, pa čeprav nočejo biti.

In dodatna še iz Oraklja Oko:

Združitev - Vzdržljivost - Modrost & Intuicija - Napredek - Kreacija

Prehajaš na nov nivo razumevanja bivanja. Zdrži samo še trenutek in verjemi, kajti vrata se že odpirajo. Poslušaj svojo notranjo modrost, ki je tvoje nezmotljivo in vedno dosegljivo orodje za napredek, razvoj in osebno ter duhovno rast.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #72 on: January 07, 2021, 03:27:02 PM »
Rena še jaz prosim, izberi ti. hvala  :-*

Ker imaš stike s svetovi, sporočilo iz Sanjskega tarota: Uf, uf, samozavestna ženska, ki je Kraljica v svojem svetu. Tam si doma in tam obvladaš. Urejena, mirna, v harmoniji. Sprašujem se le, ali si tam doma, pa recimo temu yin,  in z lahkoto obvladaš tudi drugo polovico - yang, ali pa si tam malo preveč in malo premalo tu...

In zate prav tako še Orakelj Oko:

Okno - Načelo skupnega življenja - Sprememba - Čiščenje - Voda (a bejž, a spet voda, tudi prej čaše...)

V tvoje življenje prihaja sprememba, ki je sprva morda ne boš videla tako jasno, vendar je bistvenega pomena za tvojo nadaljno osebnostno in duhovno rast. Vera in zaupanje v proces sta ključa, s katerima lahko odkleneš vsa vrata.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #73 on: January 07, 2021, 08:22:43 PM »
Rena, lahko še meni pogledaš, prosim? Hvala. :)

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #74 on: January 07, 2021, 08:53:58 PM »

Glorija...slava nebeška :D...naj bodo zate angeli:

ANGEL VESELJA: Ali občutiš veselje v srcu? Kdaj si se nazadnje zabavala v družbi prijateljev? (Huh, to bo treba korona zakone vprašat ;) ). Kdaj si nazadnje naredila kaj takega, kar te razveseljuje? Koliko časa na teden namenjaš samo sebi? Lahko nas pokličeš, da ti pomagamo začutiti veselje v srcu. Zdaj je pravi čas za to. Reci: Angel veselja, prosim pridi in stopi v mojo avro, da mi boš pomagal začutiti veselje v srcu. <3

Iz Oraklja Oko pa tole sporočilo: Drzni si videti nevidno, saj s tem priznavaš obstoj božanskega tudi v situacijah, ki so na videz kaotične. Vztrajaj. V najsvetejšem templju je skriti kotiček, kamor lahko ponikneš. Zapri oči pred zunanjim svetom. Odpri jih za božansko...začuti lepote novih dimenzij, o katerih si niti sanjati nisi upala <3

Kakoooo lepooooo  ^-^ ^-^ ^-^
Hvala Rena  :-* Sporočilo na mestu ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm