Author Topic: Revizija new age teorij in praks  (Read 11619 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: Revizija new age teorij in praks
« Reply #30 on: July 28, 2021, 07:09:13 PM »
Saša objem...
Naj se čimprej zacelijo vse rane, da bos lahko šla novim izivom nasproti.

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #31 on: July 28, 2021, 09:03:45 PM »
Saša, objem ti pošiljam tudi jaz🤗. Si predstavljam, da ti je težko, ti želim, da gre mimo čimhitrejše. Če kaj rabiš, samo povej.🤗🥰.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #32 on: July 29, 2021, 02:50:48 AM »
Saša,

To je res bolj tragičen dogodek, vendar sem imel v mislih, dati ti odgovor, ki si ga v nadaljevanje napisala, zelo konkretno kar sama. Torej, da ne kriviš sebe, in kaj bi bilo, če ter podobno, ter da predvsem poslušaš sebe.
Tudi pri nas v družini smo imeli lani tak splav. Punčka kot tvoja je odšla deset dni pred porodom.   Nekako sem najprej pomislil, da je tako še bolje, sa roditi se v tem času, najbrž v prihodnosti nima nekega posebno lepe dote. Nenazadnje se ravno tu piše o vplivu zvezd.   Po drugi strani zopet, moja nekdanja partnerka je izgubila brata ki ga je podrl avto v petem letu starosti. Mama še danes nanj misli.
Torej v vseh takšnih dogodkih poskušam najprej potegniti tudi tiste dobre stvari, čeravno je vsak odhod za dušo in telo svoje vrste travma.  Verjamem, da se bo tvoja deklica vrnila nazaj in to celo kmalu, saj tam pri njej niti časa ni.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #33 on: July 29, 2021, 12:50:53 PM »
Saša  :'(
Sem 3x prebrala, najprej sploh nisem dojela, da je izkušnja nova, sem mislila, da pišeš o pretekli.
Mi je iskreno žal, ker vem, kako si že dolgo želiš otroka.

Je tako, kot si napisala. Tako pač je. O razlogih, razen medicinskih, najbrž "nima smisla" razglabljati, ker nam, iskreno rečeno, verjetno tekom življenja ni dano vedeti. Nismo preroki, nismo nadzemeljski, morda imamo preroške sanje, ampak... kolikokrat smo na osnovi njih dejansko prišli do resničnih uvidov? Ne mislim, da jih je potrebno ignorirati, niti slučajno.

Poskrbi zase, objemi izkušnjo, čeprav izjemno težko, in pojdi naprej.
O smislu vsega in razlogih in višjih namenih boš izvedela, ko bo čas za to. Zdaj pa so naloge tuzemske.
Zato pa tako, kot praviš, z zdravo kmečko pametjo in znanjem naprej, po najboljših močeh.

En velik objem! :-*
Ja, frišna izkušnja. Ampak kot sem rekla, nimamo kej.

Noč pred splavom sem dejansko sanjala, kako je otrok prišel iz mojega trebuha ven, ko sem še rekla, kaj si pa ti zunaj, si še premajhen, s partnerjem sva se spogledala, z otročkom "rokovala", potem je šal pa nazaj v trebuh. Na, evo ti ga zlomka, 12 ur pozneje je bil otrok res zunaj.
Pa dobro, nema veze. Pač tako je bilo, žal.
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #34 on: July 29, 2021, 12:52:15 PM »
Velik objem tudi z moje strani, imam enako izkušnjo (24 tednov). Mene tolaži misel, da duše prihajajo na ta svet po vnaprej določene izkušnje. Ene se odločijo, da bodo tukaj manj časa... So pa vedno z nami :-*
Meni je najtežje samo to, da sem otroka še na porodni mizi čutila, kako brca. In sem dolgo časa morala se spopadati s tem, da sem otroka s porodom ubila. 14 dni je mimo, pa sem že veliko bolje, bolečina je pa vseeno prisotna. Vsaj fizično telo mi služi, če ne drugega.
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #35 on: July 29, 2021, 01:01:53 PM »
Saša,

To je res bolj tragičen dogodek, vendar sem imel v mislih, dati ti odgovor, ki si ga v nadaljevanje napisala, zelo konkretno kar sama. Torej, da ne kriviš sebe, in kaj bi bilo, če ter podobno, ter da predvsem poslušaš sebe.
Tudi pri nas v družini smo imeli lani tak splav. Punčka kot tvoja je odšla deset dni pred porodom.   Nekako sem najprej pomislil, da je tako še bolje, sa roditi se v tem času, najbrž v prihodnosti nima nekega posebno lepe dote. Nenazadnje se ravno tu piše o vplivu zvezd.   Po drugi strani zopet, moja nekdanja partnerka je izgubila brata ki ga je podrl avto v petem letu starosti. Mama še danes nanj misli.
Torej v vseh takšnih dogodkih poskušam najprej potegniti tudi tiste dobre stvari, čeravno je vsak odhod za dušo in telo svoje vrste travma.  Verjamem, da se bo tvoja deklica vrnila nazaj in to celo kmalu, saj tam pri njej niti časa ni.

Andres
Ja, res je. Ne sebe krivit, sprejet situacijo, pa iti naprej. Ne iskati vzroka.
Že drugi si, ki si rekel, da bo duša prišla nazaj. Pa tudi sicer imam občutek, da je nekdo še vedno tu. Ravno včeraj, ko sem šla spat, je nekaj čudnega se dogajalo. Pa dobro. Pustimo stvari.

Hvala za lepe misli in želje.
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #36 on: July 29, 2021, 02:26:44 PM »
Velik objem tudi z moje strani, imam enako izkušnjo (24 tednov). Mene tolaži misel, da duše prihajajo na ta svet po vnaprej določene izkušnje. Ene se odločijo, da bodo tukaj manj časa... So pa vedno z nami :-*
Meni je najtežje samo to, da sem otroka še na porodni mizi čutila, kako brca. In sem dolgo časa morala se spopadati s tem, da sem otroka s porodom ubila. 14 dni je mimo, pa sem že veliko bolje, bolečina je pa vseeno prisotna. Vsaj fizično telo mi služi, če ne drugega.

Objem <3

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #37 on: August 03, 2021, 07:51:52 PM »
No, take stvari pa tudi sama počnem že od malega.
Na vse možne načine.
Kot otrok sem npr. si na poti v vrtec zadala, da moram prehoditi točno določeno število korakov, da se bo nekaj dobro izšlo.
Če nisem mogla izpeljati zadane naloge (mi je kdo preprečil ali kaj podobnega), sem bila precej živčna in nemirna.
Na poti čez cesto sem morala hoditi po črtah in pri tem ne stopiti čez rob polja. Da je bilo potem vse ok.
Vse se je moralo enakomerno porazdeliti na parne polovice, npr. 20 korakov z levo in 20 korakov z desno nogo.
Če nisem zaključila z desno, sem bila čisto živčna, odpravila sem se celo nazaj in "popravila hojo".
Imela sem in še vedno imam še kar nekaj obsesij, ki so še precej bolj "na hard".
Strokovno temu rečejo obsesivno kompulzivna motnja. :)

Tudi obračanja glav in premikanja nog sem "izvajala" skozi vse šolanje, z enakim namenom, dobiti odgovor DA ali NE. Ali pa si zagotoviti nek pozitiven izid.
Glede na to, da marsikaj počnem že več kot 40 let, sem najbrž zadovoljna z rezultati. :D
(Ker naloge pač ponavljam, dokler se ne izide.)

To je pa cisti OCD draga moja :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #38 on: August 03, 2021, 10:21:56 PM »
No, take stvari pa tudi sama počnem že od malega.
Na vse možne načine.
Kot otrok sem npr. si na poti v vrtec zadala, da moram prehoditi točno določeno število korakov, da se bo nekaj dobro izšlo.
Če nisem mogla izpeljati zadane naloge (mi je kdo preprečil ali kaj podobnega), sem bila precej živčna in nemirna.
Na poti čez cesto sem morala hoditi po črtah in pri tem ne stopiti čez rob polja. Da je bilo potem vse ok.
Vse se je moralo enakomerno porazdeliti na parne polovice, npr. 20 korakov z levo in 20 korakov z desno nogo.
Če nisem zaključila z desno, sem bila čisto živčna, odpravila sem se celo nazaj in "popravila hojo".
Imela sem in še vedno imam še kar nekaj obsesij, ki so še precej bolj "na hard".
Strokovno temu rečejo obsesivno kompulzivna motnja. :)

Tudi obračanja glav in premikanja nog sem "izvajala" skozi vse šolanje, z enakim namenom, dobiti odgovor DA ali NE. Ali pa si zagotoviti nek pozitiven izid.
Glede na to, da marsikaj počnem že več kot 40 let, sem najbrž zadovoljna z rezultati. :D
(Ker naloge pač ponavljam, dokler se ne izide.)

To je pa cisti OCD draga moja :)

Vem, draga moja. :)
Točno to sem tudi napisala, verjetno si spregledala. ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #39 on: August 04, 2021, 12:34:36 AM »
Ma mi ze cel dan dreka povezava, pa na pol berem. Vidim zdaj :)

Sem imela nekaj podobnega kot otrok, je pa minilo potem samo od sebe. Edino kar mi je ostalo je da grem zilijonkrat preverit a so vrata zaklenjena ko grem od doma 🤣
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #40 on: August 04, 2021, 12:49:48 AM »
Kot otrok sem imela tudi jaz to bolj izraženo.
Me pa ne ovira v življenju. Pač zraven vsega še nekaj takega meljem. Nič drastičnega.
Pa dedno je očitno.  :D Tako, kot težave s spanjem.  ::)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #41 on: August 04, 2021, 08:48:16 AM »
Edino kar mi je ostalo je da grem zilijonkrat preverit a so vrata zaklenjena ko grem od doma 🤣

To pa ni OCD, ampak paranoja oz. preganjavica. :D

Edino, če to delaš iz razloga, da moraš sedemkrat nazaj in preveriti, ker drugače boš npr. bankrotirala.
In ne iz strahu pred nepovabljenimi gosti.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #42 on: August 04, 2021, 09:48:33 AM »
ja vcasih je bilo da je moralo bit v parnem stevilu ipd gluposti. Ce sem sla 3 preverit, sem sla se 4-tic da je parno. Potem pa spet kva pa ce nisem zaprla in grem se enkrat in potem moras spet se enkrat da bo parno haha. No ampak hvala bogu ni tako hudo vec. Zdaj grem samo parkrat preverit ne gledam vec na par/nepar.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #43 on: October 28, 2021, 01:46:11 PM »
Glede nove generacije otrok še malo mojega razmišljanja...
Mislim, da ima vsaka generacija neko svojo rdečo nit, tako naša, kot naših staršev in sedaj seveda naših otrok...
Astrološko se to da lepo povezati in simbolno, arhetipsko prebrati iz zunanjih, transpersonalnih planetov (uran, neptun, pluton), za ožjo generacijo tudi iz saturna in jupitra...
Seveda potem za vsakega posameznika glede na aspekte z njegovimi osebnimi planeti...ampak generacijsko, definitivno s transpersonalnimi planeti...
Generacija moje hčere ima npr. uran konjunkcija neptun v kozorogu, še mlajša generacija ima še to isto konjunkcijo v vodnarju...
oni dejansko rušijo tabuje glede sistemov, nekako se požvižgajo na sisteme, avtoritete,po drugi strani se pojavlja idealizacija nekih novih sistemov, katere mogoče mi niti ne razumemo še dobro...Njim je tehnologija (uran) še kako blizu, drugačen pristop k vsem sistemom-šolstvo, zdravstvo, cerkev....vse to so sistemi, ki njim ne pomenijo kaj dosti...v ospredju so poživila, ki so prisotna na vseh zabavah, omamljanja,njim je to nekaj normalnega...
Prinesli so nam tudi kriptovalute, kar je res čisto uransko...postali so veliki individualisti...kar je tudi uransko...druženje je večinoma preko tehnologije, spola se izenačujeta, ne ločiš več dobro med fanti in puncami, niti fizično, niti psihološko...
Vsekakor bodo verjetno v kolektiv prinesli precej drugačno zavedanje kot smo ga imeli mi glede tega kaj je status, kaj je sistem, njim vsi ti nazivi, ki smo jim še mi dajali veliko pomembnosti, saj  je bilo za temi nazivi v resnici veliko znanja, ne pomenijo več kaj dosti...no, ta odnos do vsega tega se je s to generacijo precej spremenil...
Tudi odnos do spola se je precej spremenil...Uransko smo vsi brezspolni...verjetno se tudi ne bodo toliko odločali za družine, otroke, to je generacija hladnega razuma...
Potem smo imeli 7 let generacijo s kvadratom med plutonom v kozorogu in uranom v ovnu (od 2011 do 2019), ko odrastejo, bodo definitivno prinašali spremembe, ki ne bodo ravno lahkotno izpeljane...prej nasilno rušenje še kar je za ostalo zrušit in preobrazit od zastarelih sistemov...
In če pogledam sedaj te nove zemljanke in zemljane, rojene s trigonom med plutonom v kozorogu in uranom v biku, ter konjunkcijo plutona in saturna v kozorogu...verjetno dokončno rušenje in preobrazba vseh sistemov... in postavljanje novih sistemov, upam prinesejo novo zlato dobo (saturn)...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #44 on: November 06, 2021, 10:04:26 PM »
Glede nove generacije otrok še malo mojega razmišljanja...
Mislim, da ima vsaka generacija neko svojo rdečo nit, tako naša, kot naših staršev in sedaj seveda naših otrok...
Astrološko se to da lepo povezati in simbolno, arhetipsko prebrati iz zunanjih, transpersonalnih planetov (uran, neptun, pluton), za ožjo generacijo tudi iz saturna in jupitra...
Seveda potem za vsakega posameznika glede na aspekte z njegovimi osebnimi planeti...ampak generacijsko, definitivno s transpersonalnimi planeti...
Generacija moje hčere ima npr. uran konjunkcija neptun v kozorogu, še mlajša generacija ima še to isto konjunkcijo v vodnarju...
oni dejansko rušijo tabuje glede sistemov, nekako se požvižgajo na sisteme, avtoritete,po drugi strani se pojavlja idealizacija nekih novih sistemov, katere mogoče mi niti ne razumemo še dobro...Njim je tehnologija (uran) še kako blizu, drugačen pristop k vsem sistemom-šolstvo, zdravstvo, cerkev....vse to so sistemi, ki njim ne pomenijo kaj dosti...v ospredju so poživila, ki so prisotna na vseh zabavah, omamljanja,njim je to nekaj normalnega...
Prinesli so nam tudi kriptovalute, kar je res čisto uransko...postali so veliki individualisti...kar je tudi uransko...druženje je večinoma preko tehnologije, spola se izenačujeta, ne ločiš več dobro med fanti in puncami, niti fizično, niti psihološko...
Vsekakor bodo verjetno v kolektiv prinesli precej drugačno zavedanje kot smo ga imeli mi glede tega kaj je status, kaj je sistem, njim vsi ti nazivi, ki smo jim še mi dajali veliko pomembnosti, saj  je bilo za temi nazivi v resnici veliko znanja, ne pomenijo več kaj dosti...no, ta odnos do vsega tega se je s to generacijo precej spremenil...
Tudi odnos do spola se je precej spremenil...Uransko smo vsi brezspolni...verjetno se tudi ne bodo toliko odločali za družine, otroke, to je generacija hladnega razuma...
Potem smo imeli 7 let generacijo s kvadratom med plutonom v kozorogu in uranom v ovnu (od 2011 do 2019), ko odrastejo, bodo definitivno prinašali spremembe, ki ne bodo ravno lahkotno izpeljane...prej nasilno rušenje še kar je za ostalo zrušit in preobrazit od zastarelih sistemov...
In če pogledam sedaj te nove zemljanke in zemljane, rojene s trigonom med plutonom v kozorogu in uranom v biku, ter konjunkcijo plutona in saturna v kozorogu...verjetno dokončno rušenje in preobrazba vseh sistemov... in postavljanje novih sistemov, upam prinesejo novo zlato dobo (saturn)...

Zelo lepo si to napisala, Sanjalka.   Najbrž bo veliko na tem, vendar trenutna situacija je tako hudo drugačna od preostalih generacij, ter stilom življenja takrat, da niti ne morem verjeti, da je vse povezano z astrologijo.  Najbrž gre še za kakšno globlje spreminjanje sveta. V eni knjigi je pisalo, da so bili v civilizaciji ko je bila Hiperborei  al kaj je že bilo tam v Pacifik, ljudje pač bitja, torej brezspolni, in da ni bil greh dotikati se drug drugega. Podobno kot med angeli.   Ko bi si kdo prizadeval, da se vzpostavi takratni stil življenja.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858