Lep pozdrav vsem po dolgem času. Najprej, da se opravičim vsem, ki jim nisem odpisala na sms-e, maile ipd. Bila sem od maja na bolniški in enostavno nisem niti zmogla niti nisem gledala mailov, sploh pa ne službenih. Na vrat na nos je bilo treba organizirati poslovanje, da je nekdo vskočil namesto mene in da sem imela jaz mir.
Zadnji dve leti sta bili zelo burni zame, mami raka, šolanje od doma, težko delo, ker se je zakonodaja prestavljala vsak dan in je bilo težko v takem okolju delati bilance. Totalen stres. V vsej tej zmedi sem fasala tudi kovid in še bratranec mi je umrl s katerim sva bila precej povezana. Šel je zelo na hitro. To je bila zadnja pika na i in me je čisto sesulo, nisem prišla k sebi. Megla v glavi, utrujenost, jok, samo spala bi. Zdravniki so ugotovili pomanjkanje folne, železa, B-12 in D vitamina. Kar mi je verjetno skuril stres + kovid. Oboje skupaj perfektna kombinacija. Na začetku sem morala hodit vsake 14 dni k zdravniku da sem dobivala vitamine direkt v žilo, ker telo enostavno ni absorbiralo preko hrane. Zdaj imam vrednosti končno normalne in lahko pridem enkrat na 3 mesece.
Sem se končno malo spravila k sebi. In počasi naprej.