Author Topic: Uslužbenci hotela Spletni simbol 69. del.  (Read 177345 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: Uslužbenci hotela Spletni simbol 69. del.
« Reply #495 on: October 06, 2022, 03:47:34 PM »
Tudi mi smo bili malo brez vode, sam nas to ne ovira pri delu..žal :laugh: :laugh: :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #496 on: October 07, 2022, 11:07:45 AM »
Mi pa imamo vodo. brez problema.  :laugh: :laugh: Sem si ravnokar skuhala kavo.
9ZK 674

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #497 on: October 10, 2022, 02:24:02 PM »
Tale lunca, pa me kr gunca...
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #498 on: October 13, 2022, 02:09:29 PM »
Lep pozdrav vsem po dolgem času. Najprej, da se opravičim vsem, ki jim nisem odpisala na sms-e, maile ipd. Bila sem od maja na bolniški in enostavno nisem niti zmogla niti nisem gledala mailov, sploh pa ne službenih. Na vrat na nos je bilo treba organizirati poslovanje, da je nekdo vskočil namesto mene in da sem imela jaz mir.
Zadnji dve leti sta bili zelo burni zame, mami raka, šolanje od doma, težko delo, ker se je zakonodaja prestavljala vsak dan in je bilo težko v takem okolju delati bilance. Totalen stres. V vsej tej zmedi sem fasala tudi kovid in še bratranec mi je umrl s katerim sva bila precej povezana. Šel je zelo na hitro.  To je bila zadnja pika na i in me je čisto sesulo, nisem prišla k sebi. Megla v glavi, utrujenost, jok, samo spala bi. Zdravniki so ugotovili pomanjkanje folne, železa, B-12 in D vitamina. Kar mi je verjetno skuril stres + kovid. Oboje skupaj perfektna kombinacija. Na začetku sem morala hodit vsake 14 dni k zdravniku da sem dobivala vitamine direkt v žilo, ker telo enostavno ni absorbiralo preko hrane. Zdaj imam vrednosti končno normalne in lahko pridem enkrat na 3 mesece.

Sem se končno malo spravila k sebi. In počasi naprej.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #499 on: October 14, 2022, 06:05:43 PM »
Jane, dobrodošla nazaj  ^-^
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #500 on: October 15, 2022, 09:01:53 AM »
Jutro.
Vikend pred čisto novim poglavjem.  ^-^
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #501 on: October 15, 2022, 11:08:00 AM »
Jutro.
Vikend pred čisto novim poglavjem.  ^-^
A je to novo službeno poglavje? Srečno🥰
A ti je P Mars na MC pognal zadevo? Ker P Sonce je še vedno ma 29 stopinji, ko bo prestopilo v novo znamenje, se zna dogodit še kakšna sprememba.🙋‍♀️

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #502 on: October 15, 2022, 11:41:11 AM »
Ja, to je. Sicer v istem podjetju, a na drugi lokaciji. Žal so bile negativne osebe tokrat močnejše od mene.
Pričakujem, da se mi bo rutina zdaj precej spremenila, boljši urnik bo, poleg tega se bom bolj ukvarjala s tistimi področji, ki so mi bolj domača in veliko manj s tistimi, ki mi niso pri srcu.

Zna biti, da je P  :Ma na MC to potisnil dalje. Je pa T  :PL v karti zaposlitve tik pred tem, da tretjič povozi  :Lu. Ob obeh prihodih so se zgodili neki mejniki, zadnji naj bi se zgodil čez kakšen teden.

P :Son gre v novo znamenje v začetku maja 2023 ...Me prav zanima. Hkrati takrat menja znamenje tudi P  :Lu.
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #503 on: October 16, 2022, 09:45:34 AM »
Ja, to je. Sicer v istem podjetju, a na drugi lokaciji. Žal so bile negativne osebe tokrat močnejše od mene.
Pričakujem, da se mi bo rutina zdaj precej spremenila, boljši urnik bo, poleg tega se bom bolj ukvarjala s tistimi področji, ki so mi bolj domača in veliko manj s tistimi, ki mi niso pri srcu.

Zna biti, da je P  :Ma na MC to potisnil dalje. Je pa T  :PL v karti zaposlitve tik pred tem, da tretjič povozi  :Lu. Ob obeh prihodih so se zgodili neki mejniki, zadnji naj bi se zgodil čez kakšen teden.

P :Son gre v novo znamenje v začetku maja 2023 ...Me prav zanima. Hkrati takrat menja znamenje tudi P  :Lu.

Začetekmaja 2023 zna bit zanimiv, k  P  :Lu se bo prikljucil tudi T Jupiter, pa oba precej blizu IC, s  :tr na P :Son.
Tisti tvoj stavek o T  :PL in Luni pa ne zastopim.
✊🙋‍♀️

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #504 on: October 16, 2022, 10:27:01 AM »
Narejeno imam karto dneva zaposlitve v tem podjetju in malo spremljam, če tudi tranzitii na to kaj pomenijo.
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #505 on: October 17, 2022, 12:46:36 AM »
Lep pozdrav vsem po dolgem času. Najprej, da se opravičim vsem, ki jim nisem odpisala na sms-e, maile ipd. Bila sem od maja na bolniški in enostavno nisem niti zmogla niti nisem gledala mailov, sploh pa ne službenih. Na vrat na nos je bilo treba organizirati poslovanje, da je nekdo vskočil namesto mene in da sem imela jaz mir.
Zadnji dve leti sta bili zelo burni zame, mami raka, šolanje od doma, težko delo, ker se je zakonodaja prestavljala vsak dan in je bilo težko v takem okolju delati bilance. Totalen stres. V vsej tej zmedi sem fasala tudi kovid in še bratranec mi je umrl s katerim sva bila precej povezana. Šel je zelo na hitro.  To je bila zadnja pika na i in me je čisto sesulo, nisem prišla k sebi. Megla v glavi, utrujenost, jok, samo spala bi. Zdravniki so ugotovili pomanjkanje folne, železa, B-12 in D vitamina. Kar mi je verjetno skuril stres + kovid. Oboje skupaj perfektna kombinacija. Na začetku sem morala hodit vsake 14 dni k zdravniku da sem dobivala vitamine direkt v žilo, ker telo enostavno ni absorbiralo preko hrane. Zdaj imam vrednosti končno normalne in lahko pridem enkrat na 3 mesece.

Sem se končno malo spravila k sebi. In počasi naprej.

Kot sva zadnjič govorila, oziroma si povedala, je ta buren čas tebe razumljivo odnesel.  Seveda podobno pride pri vsakomur, glavno pa je da te ni odneslo dobesedno, ter si posledično še vedno trdno na nogah, z nekaj izkušnjami več.  Torej si bogatejša.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #506 on: October 18, 2022, 10:21:52 AM »
Ja sem se kar borila, da ostanem na trdih nogah.Je pa to zahtevalo kar racionalizacijo službenega in domačega življenja.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #507 on: October 19, 2022, 08:37:46 AM »
Dan.
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #508 on: October 19, 2022, 01:24:32 PM »
Se priključujem, tudi moj dan. Sem šla kupit nov hladilnik, obstojeci deluje samo z avtomatsko vključenim alarmom. Upam, da bo zdržal en teden, toliko je dobava novega.✊

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #509 on: October 21, 2022, 09:39:12 AM »
Dober dan. Se javljam s kavča. Sem na bolniški.  ;D ;D ;D
9ZK 674