Author Topic: Uslužbenci hotela Spletni simbol 69. del.  (Read 177290 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Uslužbenci hotela Spletni simbol 69. del.
« Reply #1710 on: August 05, 2025, 09:29:31 AM »
Odlično sem spala part 1.  :laugh: :laugh: :laugh:

Imela sem neke spalne probleme prejšnji teden, čez vikend pa eno noč zategnila 11 ur spanca in sem kot nova.

Gremo novim izzivom naproti. Ne bo jih manjkalo, verjemite.  :laugh:
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #1711 on: August 05, 2025, 10:24:20 AM »
Vsaj eden, da dobri spi :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1712 on: August 06, 2025, 08:36:39 AM »
Jutro.
Zajtrk - kava in pritikline (sadje, toast, marmelada, Nutella, skyr, beljakovine).

Vreme po moji meri.
« Last Edit: August 06, 2025, 08:48:46 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #1713 on: August 06, 2025, 09:57:36 AM »
O dež, že dolg ga ni blo  ::)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1714 on: August 18, 2025, 09:25:21 AM »
Dober dan.

In toliko časa ni nihče pisal sem, da je že spet dež.  :laugh:
Kot kaže, poletje daje zadnje od sebe.

Škoda, pa ravno so mi postali všeč kolesarji, ki brcajo po naši strmi ovinkasti cesti.  ;D
Sem našla nov način soočanja se z njimi. Po novem jih ne poskušam prehitevati na nevarnih odsekih, ampak se potrpežljivo peljem čisto za njimi ter opazujem, kako postanejo nervozni in začnejo pospešeno brcati in pogledujejo nazaj. V končni fazi začenjajo kriliti z rokami in mahati, da lahko prehitim, potem pa - odvisno od dneva - včasih peljem do vrha za njimi, včasih se jih pa usmilim in jih le prehitim, da ne bi obnemogli.  >:D

Zanimivi dnevi so bili od konca prejšnjega tedna dalje.
Izpolnitev ene že zelo dolge želje.
Pa ponovno druženje z novim poznanstvom - nekateri ljudje so res tako izjemni, da bi morali za vedno obstajati na tem svetu (če se le ta ne bo še bolj sfižil).
Pa pojeden en tako dober steak, da že dolgo ni bilo takšnega.
Čim več dni v takšnem duhu!
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #1715 on: August 18, 2025, 09:28:18 AM »
Jaz sem na morju hvala bogu tukaj ni dezja. Razmisljam da bi sla drugo leto za en mesec na morje. Od tega ene 3 tedne sama haha.

Moja astro karta

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #1716 on: August 18, 2025, 09:54:52 AM »
Hahaha tole s kolesarji ....

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1717 on: August 20, 2025, 09:34:59 PM »
Dober dan.

Škoda, pa ravno so mi postali všeč kolesarji, ki brcajo po naši strmi ovinkasti cesti.  ;D
Sem našla nov način soočanja se z njimi. Po novem jih ne poskušam prehitevati na nevarnih odsekih, ampak se potrpežljivo peljem čisto za njimi ter opazujem, kako postanejo nervozni in začnejo pospešeno brcati in pogledujejo nazaj. V končni fazi začenjajo kriliti z rokami in mahati, da lahko prehitim, potem pa - odvisno od dneva - včasih peljem do vrha za njimi, včasih se jih pa usmilim in jih le prehitim, da ne bi obnemogli.  >:D

Pa ponovno druženje z novim poznanstvom - nekateri ljudje so res tako izjemni, da bi morali za vedno obstajati na tem svetu (če se le ta ne bo še bolj sfižil).

Kot kolesarki, sploh ker vem, kako je "pod goro", mi tale zapis ni ravno všeč  ;D
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #1718 on: August 21, 2025, 02:56:15 AM »
Kot Jane, sem tudi jaz pol dneva nedalelč od morja, drugo polovico sem bolj delavno, ali tudi ne več toliko v dneh ki prihajajo.      Največji letošnji naval je po večini za mano torej bom imel nekoliko več časa preverjati stanje v hotelu.

Vaš portir.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #1719 on: August 21, 2025, 12:38:50 PM »
Dober dan.

Kot kolesarki, sploh ker vem, kako je "pod goro", mi tale zapis ni ravno všeč  ;D
Se moje šoferske izkušnje s kolesarji. Tudi jaz se vozim za njimi, pa ne, da bi jih priganjala, ampak mi avto ne potegne v klanec, 28 let star sharan🫣. Najbolj kritična relacija zame mi je ta stara cesta na Gorenjsko, Podbrezje, Posavec🙃. Pa me začuda tudi vozniki zadaj pustijo pri miru, mi ne trobijo.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #1720 on: August 21, 2025, 12:43:08 PM »
Se to moram povedat, da sem ta teden en dan preživela počitniško z vnuki, prvič po operaciji. S starejšo trojko vnukov smo šli z vlakom do Radovljice, pa peš na Šobec, tam odigrali igro mini golfa, pa po isti poti nazaj, v Kranju pa v kino sli gledat Smrkce. Pa pica na sredi dneva ni manjkala.🥰✊️🍀

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1721 on: August 23, 2025, 04:23:52 PM »
Se to moram povedat, da sem ta teden en dan preživela počitniško z vnuki, prvič po operaciji. S starejšo trojko vnukov smo šli z vlakom do Radovljice, pa peš na Šobec, tam odigrali igro mini golfa, pa po isti poti nazaj, v Kranju pa v kino sli gledat Smrkce. Pa pica na sredi dneva ni manjkala.🥰✊️🍀

:-* :-* :-*
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1722 on: August 23, 2025, 04:26:52 PM »
Zabavna sobota.

Zjutraj je mačku iz riti štrlela cca. 7 cm dolga travna bilka, kaže, da je ni prebavil. Prejle se je že vrnil samo z enim repkom.  :laugh:

Ko sem se peljala iz Kranja in se vključila na avtocesto, sem na Audiju, ki so mu povečali število konjev v štali  :laugh:, pritisnila na plin in so mi odletela očala z glave.  8) :o

Tudi vi imejte zabaven dan.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #1723 on: August 23, 2025, 04:54:47 PM »
Zabavna sobota.

Zjutraj je mačku iz riti štrlela cca. 7 cm dolga travna bilka, kaže, da je ni prebavil. Prejle se je že vrnil samo z enim repkom.  :laugh:

Ko sem se peljala iz Kranja in se vključila na avtocesto, sem na Audiju, ki so mu povečali število konjev v štali  :laugh:, pritisnila na plin in so mi odletela očala z glave.  8) :o

Tudi vi imejte zabaven dan.

Si me prav nasmejala zdajle hahaha :D :D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1724 on: August 23, 2025, 05:45:51 PM »
Hahaha Maja!
Če bo slučajno tvoj mačo začel "iztrebljati" plevel, ga pošlji k nam na vrt.  ;D ;D