Author Topic: POMEMBNI astrološki dogodki v letu 2023  (Read 4231 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azeleja

• Sp.simbol
POMEMBNI astrološki dogodki v letu 2023
« on: December 21, 2022, 01:17:06 PM »
Pomembni astrološki dogodki v letu 2023:

Leto 2023 je pod vladavino planeta Mars - Mars je arhetip moškega bojevnika. Mars v astrologiji ustreza moški plati osebnosti, simbolizira akcijo, pogum, borbenost, sposobnost uveljavljanja in zasledovanja svojih ciljev, moški del spolnosti in agresivnost, ki je naravni del človeške narave.

Saturn prestopi iz znamenja Vodnarja v znamenje Rib (3.7.2023 v Ribah bo do 14. februarja 2026, s premorom od 25. maja do 1. septembra 2025, ko bo v Ovnu, potem pa se vrne v Ribe do februarja 2026)
Jupiter konjunkcija Kiron
Jupiter prestopi iz Ovna v znamenje Bika
(16.5.2023)
Premik Luninih vozlov iz osi Bik- Škorpijon  (12. julij) na os Oven/Tehtnica
Pluton za kratek čas prestopi iz Kozoroga v znamenje Vodnarja (od 23. marca do 11. junija), ki nas bo pripravil na dejanski vstop Plutona v Vodnarja. 21. januarja 2024). 
Lilith bo leta 2023 v znamenju Leva in Device, Selena pa v znamenju Rib, Ovna in bo novembra vstopila v Bika.

Pomeben dogodek, Saturnov prehod v znamenje Rib. Ta tranzit bo konkretno zamajal tla pod nogami vsem spremenljivim znamenjem. Vsi, ki imate v znamenju Dvojčka, Device, Strelca ali Rib katerega koli od osebnih planetov (Sonce, Ascendent, Luna, Merkur, Venera, Mars) pričakujte korenite spremembe.

Koliko vas je takih, ki imate vsaj en osebni planet v spremenljivih znamenjih v svojem horoskopu in katero življenjsko področje vam pokrivajo? Tukaj se vam bo dogajalo...

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: POMEMBNI astrološki dogodki v letu 2023
« Reply #1 on: January 11, 2023, 11:31:13 PM »
Dober skupek si dodala vse na eno mesto.  Prav lepo. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #2 on: January 11, 2023, 11:32:55 PM »
Pomembni astrološki dogodki v letu 2023:

Koliko vas je takih, ki imate vsaj en osebni planet v spremenljivih znamenjih v svojem horoskopu in katero življenjsko področje vam pokrivajo? Tukaj se vam bo dogajalo...

To pa ne bomo vsi zastopili. Katera so spremenljiva znamenja?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #3 on: January 12, 2023, 02:14:59 AM »
Spremenljiva znamenja so
dvojček, devica, strelec ribi

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #4 on: January 12, 2023, 09:17:24 AM »
Jaz imam    :Son  :Lu  :Ve  v ribah , 5 in 6 hiša.
« Last Edit: January 12, 2023, 11:45:53 AM by cvetka »

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #5 on: January 13, 2023, 12:38:48 PM »
Se ne bom dotikala osebnih kart, sem pa razmišljala predvsem o globalnem dogajanju pri teh pomembnih prehodih in na tipke razmišljam...

Na globalni ravni se Saturnovi tranziti ukvarjajo s strukturami in pogosto predstavlja tradicionalno, patriarhalno in kapitalistično, s čimer je treba računati: bodisi z uporom, asimilacijo ali prenovo. Kaj je bi znal prinesti ta čas (malo po astrologiki, malo pa po zgodovinskih dogajanjih podobnih postavitev), če gledam vse skupaj (pluton, saturn, uran,..).
-ukrepi za zajezitev naravnih katastrof (predvsem poplav)
-pozive k dvigu najnižje starosti za ciljno oglaševanje v družbenih omrežjih
-prevetritev in klice k odgovornosti  farmacevtske industrije
-padce in razgraditev struktur (vlade, sistemi, lahko tudi finančnih sistemov)
-rekonstrukcija "spiritualnega" (glede na to da krščanstvu vladata ribi bi znal še kak "kaketz" na površje priplavat iz Vatikana in morda bi celo odgovarjali za kakšna dejanja)
-še kakšna dodatna vojna ali razširitev trenutnih
-nove čudne bolezni
-še večji tehnološki posegi v telesa ali vsaj poizkusi v to smer
-pri nas privatizacija zdravstva

No mi bo še kaj kliknilo pa dopišem, nekako moji možgani ostajao v poldelujočem stanju  ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #6 on: January 13, 2023, 10:05:43 PM »
Tejka, to ni nič vzpodbudno.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #7 on: April 24, 2023, 10:32:46 AM »
Res je Andres. Sem bila itak "obtožena", da sem teoretik zarot, pa črnogleda. No bomo videli kaj res bo in koliko sem brcnila v temo  ;D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #8 on: April 24, 2023, 05:56:05 PM »
Najlažje je obtoževati, da je nekdo teoretik zarot.  Ampak vse kar se je pisalo, omenjalo in poudarjalo v domeni teorij zator, je kasneje postala redna praksa. 
Mene najbolj skrbi zdravstvo in prisilno menjavanje mnenja o novih normah. V slednje štejem konkretno pedofilijo, ki jo želijo legalizirati, kot nekaj samoumevnega. 
Glede zdravstva.  Verjamem, da se bo to nekako do neke vrste privatiziralo, kar se že dogaja od nekako 1995, vendar na koncu bo šlo po istem sistemu kot nekoč v Jugoslaviji.   Privatno zdravstvo kajpak podpira predvsem in zgolj farmacijo.  Torej se ve, kje je maček. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #9 on: April 25, 2023, 01:11:57 PM »
Za določene zadeve absoutno upam, da se motim / motiva  ;)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #10 on: July 05, 2023, 09:50:23 PM »
Se ne bom dotikala osebnih kart, sem pa razmišljala predvsem o globalnem dogajanju pri teh pomembnih prehodih in na tipke razmišljam...

Na globalni ravni se Saturnovi tranziti ukvarjajo s strukturami in pogosto predstavlja tradicionalno, patriarhalno in kapitalistično, s čimer je treba računati: bodisi z uporom, asimilacijo ali prenovo. Kaj je bi znal prinesti ta čas (malo po astrologiki, malo pa po zgodovinskih dogajanjih podobnih postavitev), če gledam vse skupaj (pluton, saturn, uran,..).
-ukrepi za zajezitev naravnih katastrof (predvsem poplav)
-pozive k dvigu najnižje starosti za ciljno oglaševanje v družbenih omrežjih
-prevetritev in klice k odgovornosti  farmacevtske industrije
-padce in razgraditev struktur (vlade, sistemi, lahko tudi finančnih sistemov)
-rekonstrukcija "spiritualnega" (glede na to da krščanstvu vladata ribi bi znal še kak "kaketz" na površje priplavat iz Vatikana in morda bi celo odgovarjali za kakšna dejanja)
-še kakšna dodatna vojna ali razširitev trenutnih
-nove čudne bolezni
-še večji tehnološki posegi v telesa ali vsaj poizkusi v to smer
-pri nas privatizacija zdravstva

No mi bo še kaj kliknilo pa dopišem, nekako moji možgani ostajao v poldelujočem stanju  ;D

Pol leta je od tega Tejkinega zapisa.  V Franciji se je začelo, švicarska in belgijska vojska, kot tudi ameriška so na cestah v pripravljenosti.

Glede tehnološkega stavka.  Sam vidim, da se ustanavlja velikan, ki bo čez čas lahko pokril tudi Facebook in ostale trenutne velike internetne firme. Sam sem imel to srečo, da sem ce proces lahko spremljal od samega začetka, ko je bila domala le ustanovljena firma.  Že prej se mi je v življenju dogajalo, da sem bil zgodaj zraven, drugič spet prezgodaj. 
https://o-trim.co/povabiloonpassive Zaradi prihodnosti se izplača registrirati.

V mojem okolju je padla ena banka zaradi korupcije.  Ravno tako v mojem okolju so mi dali za podpisavnje listo, proti sprejetju zakona, ki določa tudi vnos v telo, kar bo vlada želela, ali WHO.   

Pravijo tudi, da bo 27.7. nekako prelomen.  Torej takrat se lahko, menim, nov virus, ali celo kakšna jedrska bomba.   

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858