Pika, ne gre za to, da bi statistično ugotavljali, komu smo najbolj "identični". Že en aspekt ima žblj možnih variacij in niti generacijski se ne odtiskujejo povsem identično. Ampak do neke mere, sploh podzavestne, smo vsi do neke mere tudi "odtisk" vzgoje svojih staršev, oni pa svojih. Če recimo pogledam to našo družinsko tematiko,

- težak aspekt -

,

težak aspekt

- vsi, razen sestre, ki je nekako očitno uspela to predelati in ima

, smo imeli v življenju precejšnje izzive z avtoriteto, bili označeni kot "grebatorski", da "imamo težave z egom", "da vse najbolje vemo" - večkrat v zgodovini smo bili tudi tako ali drugače tepeni, ker se nismo znali prilagajati, ego so nam na silo zniževali, odvzemali skozi dogodke, okoliščine. Nihče od nas nikoli ni imel slabih namenov, sama vlagam vse, kar je mogoče, da komuniciram čimbolj zavestno (in je šlo od konca srednje šole res samo na gor), ampak jebemti, kolikokrat sem jaz slišala od nekoga "ti pa sploh nisi takšna, kot se kažeš (tako zoprna in dominantna, očitno)

", res ne vem, kaj hudiča na meni daje oz. je tekom srednje šole dajalo vtis, da sem zmajevka. Ko pa iz svojega, čisto drugega, okolja ob kaki priliki pridem domov in poslušam ostale "naše", ki že pozdravljajo eno oktavo višje in glasneje, mi je že malo bolj jasno (in kvadrati v karti)