Author Topic: Intuitivni numerološki vpogledi  (Read 16092 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Intuitivni numerološki vpogledi
« Reply #15 on: November 09, 2024, 10:10:43 PM »
Nensi, še za en vpogled bi ti ponudila svojo dušo, prosim.
Kaj je moja naloga in kaj je moja lekcija v situaciji, v kateri se nahajam trenutno.
Številke: 2, 13, 26.
Hvala! :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #16 on: November 12, 2024, 07:49:20 PM »
Včeraj bil zanimiv znesek na računu: 33,88 eur

Izmojstri se v ravnanju z denarjem in materialnimi dobrinami.
Na razpolago so ti neomejeni resursi, samo zaupaj in sprejmi brez obotavljanja.

Na vsak račun in vse kar plačaš, napiši: "Everything I have invested in me and others, will be terurned to me multiplied."
Preverjeno deluje, pritegne pritok obilja.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #17 on: November 12, 2024, 07:51:40 PM »
Mene pa zanima kombinacija 1 in 9 (in včasih še nule zraven) ...v vseh možnih kombinacijah (119,991,199,109,019,091,...)

Začetki in konci, in potovanje, ki se zgodi vmes.
Ko vidiš 9-ke se zavestno vprašaj, kaj se končuje, naredi po svoje slovo od zaključenih stvari, se poslovi in se podaj dalje.
Ko vidiš 1-ke se ustavi in začuti in si zamisli, na kakšne temelje in energijo postavljaš nove stvari, ki se začenjajo.
Treniraj zavestno prisotnost.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #18 on: November 12, 2024, 07:54:08 PM »
Moja hčerka se je rodila ob 11:44 in jaz skoraj vsak dan pogledam na uro ob 11.44. Kakšno posebno sporočilo iz teh številk?

Mojstrstvo ima zapisano v genih, s seboj prinaša vibracijo materializacije novega, je znanilka stvari, ki jih v tej dimenziji še ni.
Utirala bo nove poti.
Tvoje je, da jo podpreš in ne dvomiš niti mm, še posebej takrat, ko vse kar dela nima zate in okolico nobenega smisla.
Je predčasna, duša krasna.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #19 on: November 12, 2024, 09:26:59 PM »
Na temo rojstne ure se priporočam tudi jaz. Moja prva vnukinja se je rodila ob 17:07. Ta zapis časa me spremlja, oddam sms, pogledam na uro, in to že od rojstva pred 14 leti. Z vsemi vnuki sem mocno in lepo povezana, ampak to prvo rojstvo je  ocitno nekaj več?
Sem ta zapis oddala ze pred dnevi, pa je čudežno izginil
« Last Edit: November 12, 2024, 09:30:06 PM by cvetka »

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #20 on: November 12, 2024, 10:53:24 PM »
Na temo rojstne ure se priporočam tudi jaz. Moja prva vnukinja se je rodila ob 17:07. Ta zapis časa me spremlja, oddam sms, pogledam na uro, in to že od rojstva pred 14 leti. Z vsemi vnuki sem mocno in lepo povezana, ampak to prvo rojstvo je  ocitno nekaj več?

Cvetka, jaz sem ti pa odgovarjala, mi je računalnik zablokiral, ga nisem mogla najprej ne ugasniti potem ne prižgati ...
Sporočilo, kot da mu nekaj preprečuje priti do tebe, ampak se ne dava a ne :)

Ja je, posebna vez med vama, posebno sta povezani, podporata se in se čutita, sta druga drugi v oporo, tudi brez besed vama je jasno vse.
Ko vidiš uro, pomisliš na njo, se ta vajina posebna nevidna vseprisotna povezava vzpostavi, energija teče, druga drugi sta v oporo, tudi če nista fizično skupaj.
Negujta to, posebno je, duši vajini sta se tako dogovorili.
Objem.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #21 on: November 12, 2024, 11:00:29 PM »
Kaj je moja naloga in kaj je moja lekcija v situaciji, v kateri se nahajam trenutno.

Naloga zemeljska ni lahka ta, izbrana dušno skrbno je bila. To pa zato, ker zmoreš to.
Podpira te stvarstvo in celo nebo. Nič narobe ne bo šlo, ne skrbi, se ne obremenjuj, načrte smele kuj.
In to kuj, ne omahuj, ne premišljuj. Čuti in bodi, plavaj v morski vodi, to te okrepi, to te osveži, bistvo izlušči.
Dvojnost, dvojina te begata, si največkrat sama sebi zadostna gospa.
Naloga je začutiti dvojino, se ji predati in prepustiti, obenem pa sebe ne izgubiti, svojo žensko plat razviti in se ob tem še znati veseliti.
Kaj in kako to v posvetnih projektih in dejavnostih izgleda boš pa začutila in zaslutila, ko boš več v stiku s seboj kot z drugimi, to te zadnje čase bremeni.
Prisluhni si, se upoštevaj, ko začutiš kaj in kako ne oklevaj.
Srečno, stvarstvo je večno, eno zemeljsko poslanstvo pač ne, zato kar podvizaj se.
Lahko ustvariš in realiziraš prev vse, kar v sanjah obiskuje te.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #22 on: November 13, 2024, 07:43:38 AM »

Cvetka, jaz sem ti pa odgovarjala, mi je računalnik zablokiral, ga nisem mogla najprej ne ugasniti potem ne prižgati ...
Sporočilo, kot da mu nekaj preprečuje priti do tebe, ampak se ne dava a ne :)

Ja je, posebna vez med vama, posebno sta povezani, podporata se in se čutita, sta druga drugi v oporo, tudi brez besed vama je jasno vse.
Ko vidiš uro, pomisliš na njo, se ta vajina posebna nevidna vseprisotna povezava vzpostavi, energija teče, druga drugi sta v oporo, tudi če nista fizično skupaj.
Negujta to, posebno je, duši vajini sta se tako dogovorili.
Objem.

Uf uf, mi je tale postopek kar dvignil pulz, predvsem to, kaj mi želi Vesolje povedati s tem.
Hvala, bodi dobro
« Last Edit: November 13, 2024, 08:15:58 AM by cvetka »

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #23 on: November 13, 2024, 09:56:21 AM »

Naloga zemeljska ni lahka ta, izbrana dušno skrbno je bila. To pa zato, ker zmoreš to.
Podpira te stvarstvo in celo nebo. Nič narobe ne bo šlo, ne skrbi, se ne obremenjuj, načrte smele kuj.
In to kuj, ne omahuj, ne premišljuj. Čuti in bodi, plavaj v morski vodi, to te okrepi, to te osveži, bistvo izlušči.
Dvojnost, dvojina te begata, si največkrat sama sebi zadostna gospa.
Naloga je začutiti dvojino, se ji predati in prepustiti, obenem pa sebe ne izgubiti, svojo žensko plat razviti in se ob tem še znati veseliti.
Kaj in kako to v posvetnih projektih in dejavnostih izgleda boš pa začutila in zaslutila, ko boš več v stiku s seboj kot z drugimi, to te zadnje čase bremeni.
Prisluhni si, se upoštevaj, ko začutiš kaj in kako ne oklevaj.
Srečno, stvarstvo je večno, eno zemeljsko poslanstvo pač ne, zato kar podvizaj se.
Lahko ustvariš in realiziraš prev vse, kar v sanjah obiskuje te.

Hvala ti, Nensi.
Si me lepo pobožala. :-*
Je pa v tej situaciji res ogromno na meni, pa ne, ker bi bila "samozadostna", ampak zato, ker tako zahteva situacija.
Pa bi se želela tukaj razbremenit.
Razloga za veselje ni, si pa zavrtim kakšno glasbo iz starih burlesk. :-)
« Last Edit: November 13, 2024, 10:07:05 AM by Škratinja Nagaya »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #24 on: November 13, 2024, 10:23:44 AM »
Moja hčerka se je rodila ob 11:44 in jaz skoraj vsak dan pogledam na uro ob 11.44. Kakšno posebno sporočilo iz teh številk?

Mojstrstvo ima zapisano v genih, s seboj prinaša vibracijo materializacije novega, je znanilka stvari, ki jih v tej dimenziji še ni.
Utirala bo nove poti.
Tvoje je, da jo podpreš in ne dvomiš niti mm, še posebej takrat, ko vse kar dela nima zate in okolico nobenega smisla.
Je predčasna, duša krasna.

Hvala Nensi res sem imela že tak preizkus, ko mi je prišla nekaj povedati, pa sem najprej želela zemeljsko reagirati, da je to kr neki, potem sem se pa spomnila da sem ravno v meditaciji videla to isto zadevo kakšnih par mesecev prej. In sem morala sprejet da je res tako :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #25 on: November 14, 2024, 07:58:38 PM »
Na vsak račun in vse kar plačaš, napiši: "Everything I have invested in me and others, will be terurned to me multiplied."

A potem te račune shranjujem??

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #26 on: November 15, 2024, 05:25:34 PM »
Mene pa zanima kombinacija 1 in 9 (in včasih še nule zraven) ...v vseh možnih kombinacijah (119,991,199,109,019,091,...)

Začetki in konci, in potovanje, ki se zgodi vmes.
Ko vidiš 9-ke se zavestno vprašaj, kaj se končuje, naredi po svoje slovo od zaključenih stvari, se poslovi in se podaj dalje.
Ko vidiš 1-ke se ustavi in začuti in si zamisli, na kakšne temelje in energijo postavljaš nove stvari, ki se začenjajo.
Treniraj zavestno prisotnost.

Hvala ❤️
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #27 on: November 16, 2024, 01:53:29 AM »
Cvetka je napisala da se je njena vnukinja rodila o  17:07.    Nensi   Moja se je  26.8. 22

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #28 on: November 26, 2024, 10:38:19 PM »

A potem te račune shranjujem??

Ne, ni jih treba shranjevati. Narediš proces in jih spustiš, da gredo v vesolje obilja, da naredi čarovnijo :)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #29 on: November 26, 2024, 10:43:17 PM »
Cvetka je napisala da se je njena vnukinja rodila o  17:07.    Nensi   Moja se je  26.8. 22

8-8-22
Vau, obilje veselja, neskončna radost, ki jo prinaša vsem vam v družini. Vas poveže in združi.
Mojstrica, ima vibracijo mojstrstva, lahko bo delala velike stvari za pomembne ljudi.
Zdaj ko je še mala micena, naj bo pa po otroško navihana in ljubljena, vse ostalo prode, ko odraste in na svoje gre.
Zdaj rabi veliko nežnosti in varnosti, tople objeme in sem pa tja tud kaj čokoladne kreme, ne samo zdrave hrane.
To dušo njeno pocrklja, bo hvaležna mala gospodična.

Uživajte, crkljajte se. Še pa še.