Jane, ja super je bilo na teh vodenih “meditacijah”.
Jaz sicer temu ne bi rekla meditacija, ker meditacija je izpraznitev misli, uma…
To kar smo tam imeli bi prej rekla, da gre za aktivno imaginacijo.
Sama jo izvajam vsaj 1x mesecno v skupini 3-eh. Takrat si v nekem vmesnem stanju, kot v polsnu, si sama lepo rekla in vidis slike, lahko tudi samo slisis, lahko pa samo prides do nekega uvida, spoznanja… takrat so nasi mozgani v theta stanju…
Priporocam v branje knjigo Zakaj spimo, kjer je to opisano. Takrat, v tem stanju theta, je najvec idej, npr znanstveniki pridejo do ugotovitev za katere npr se ze dalj casa trudijo priti, glasbeniki do melodij, ki so postale svetovne uspesnice…
Sama sem v aktivni imaginaciji dobila sporocilo o tem kje je moja mami zdaj, ko je zapustila svoje telo.
Prav tako sem preden je umrla v AI dobila sporocilo, a ga zal nisem znala interpretirati v tej smeri.
Na zahodu smo ljudje se precej v racio stanju, zato ne dajemo toliko pomembnosti npr sanjam, aktivni imaginaciji, intuiciji, sinhronosti…
To je svet carovnije, ko se enkrat uskladis s tem neracio svetom, sele postane zivljenje zabavno

Na to temo vec pise Ogorevc, Kezele…