Author Topic: Projekt-manifestacija II.  (Read 137331 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
Re: Projekt-manifestacija II.
« Reply #315 on: September 09, 2010, 10:36:59 AM »
Luna, to razumem..sam kaj bomo manifestirali? Vsak napise svoje zelje al bomo ekstra za koga manifestirali al kako?

Offline Luna

• Mojster
« Reply #316 on: September 09, 2010, 11:26:47 AM »
Luna, to razumem..sam kaj bomo manifestirali? Vsak napise svoje zelje al bomo ekstra za koga manifestirali al kako?

Kakor sem jaz razumela, bi za Zarjo manifestirali eno fajn službico;) Možno pa, da je bilo tudi kako drugače mišljeno.

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #317 on: September 09, 2010, 11:31:47 AM »
Aha..super..ce pa ze delamo skupinsko pa po moje lahk vsak napise na seznam, kaj bi manifestirali in se pac vse s seznama manifestira..podpore bo dost in je po moje fajn, ce bi lahk vsak svoj piskercek pristavil. Kaj menite?

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #318 on: September 09, 2010, 12:04:02 PM »
Verjetno ste že mislili na to, pa vendar...moja prva asocijacija na zunanje uho je fetus. Pa energetske točk po ušesu, ki so "enakovredne" eergetskim centrom po telesu ;)

Npr.:
http://americanacademyofreflexology.com/Images/EarChart.jpg

Nismo še mislili na to, odlična ideja. Rabila bi tvojo prisotnost tukaj, da jih še zmasiraš.  ;D

Hehehe, saj sem mislila se v tvoj kovček potuhnit :o, pa je bolje da sem doma ostala :D

Bo padla tudi masaža ob prvi priliki ;)

Objem :-*

Tole sem šele zdaj videla, zato odgovarjam.

Še bolje, da nisi bila v kovčku, ker bi en teden čakala v Torontu ali ne vem kje. Sicer bi imela kaj za pod zob in za pit, tako se mi vsaj riževo mleko ne bi razlilo po vseh oblačilih in še kje, pa tudi določene hrane ne bi metala stran. Drugič te zagotovo začaram in stlačim v kovček. ;D

Za masažo pa itak vem. ;)

:-* :-* :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #319 on: September 09, 2010, 12:09:21 PM »
Aha..super..ce pa ze delamo skupinsko pa po moje lahk vsak napise na seznam, kaj bi manifestirali in se pac vse s seznama manifestira..podpore bo dost in je po moje fajn, ce bi lahk vsak svoj piskercek pristavil. Kaj menite?

Lahko tudi naredimo tako, kot si predlagala. Glede na to, da je danes energetsko močan dan, predlagam, da poleg polnjenja denarnic izpeljemo še ta projekt. Predlagam, da ga vodi Neška, če ima čas in ni drugih prostovoljcev.

:-* Gaja
www.theta.si
DZK 519

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #320 on: September 09, 2010, 12:18:51 PM »
No super..se strinjam  :)

Zase bi manifestirala službo, ki bo v moje najvišje najboljše dobro in sem bom tam krasno počutila ter vnovčila svoje potenciale in zraven dobro zaslužila (najrajši nekaj v smislu dela z ljudmi..s theto?), drugo nosečnost, da si hitro uredimo hiško po naše in dinarčke za nov avto, da se zbrcam v rit in končno zaključim študij pa seveda da ostanemo zdrava in srečna družinica :)

Kak mal, a?  :D
« Last Edit: September 09, 2010, 12:47:30 PM by Daia* »

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #321 on: September 09, 2010, 12:26:49 PM »
...pristavim še svoj piskrček...
Da bo v službi vse v moje najvišje dobro in posledično v najvišje dobro moje denarnice, trr-ja, štunfe.... da se bom tukaj odlično počutila in da bom naravnost blestela pri delu! Lepo bi bilo dobiti mojega "padalca"  :P seveda v najvišje dobro vseh nas vpletenih, razplest mojo situacijo "pod eno streho", našparat dinarčke za tečaj in licenco, ga/jo opraviti in pri tem neizmerno uživati  :P no, pa seveda KONČNO opraviti izpite in diplomo...  ::)
da ne govorim o osamosvojitvi...
...eeee...to pa ni več tako malo a?  :D

:-* ang:

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #322 on: September 09, 2010, 12:33:22 PM »
Všeč ideja všeč, moja podpora bo čakala, ker v tistem trenutku bom še v dvorani. Lahko pa poleg moje sanjske službice prisatavem še mojo najbolj kompatibilno sorodno dušico - da ne bo šlo spet kej narobe, o partnerju govorimo :D ti dve stvari sta trenutno najbolj in v mojem življenju za manifestirat...

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #323 on: September 09, 2010, 12:49:19 PM »
Všeč ideja všeč, moja podpora bo čakala, ker v tistem trenutku bom še v dvorani. Lahko pa poleg moje sanjske službice prisatavem še mojo najbolj kompatibilno sorodno dušico - da ne bo šlo spet kej narobe, o partnerju govorimo :D ti dve stvari sta trenutno najbolj in v mojem življenju za manifestirat...

Poglej kakšno angelsko uro posta imaš, vse bo okej. Povej ali si na začetnem seminarju manifestirala ljubljenčka ali kaj? ;)

www.theta.si
DZK 519

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #324 on: September 09, 2010, 01:05:01 PM »

Poglej kakšno angelsko uro posta imaš, vse bo okej. Povej ali si na začetnem seminarju manifestirala ljubljenčka ali kaj? ;)

:) sej mam dober občutek. Ne na začetnem sem kr tko kt treba manifestirala, z vsemi podrobnostmi, pa me je že tam kr tko zmrazil, sem komi k seb pršla :)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #325 on: September 09, 2010, 01:06:36 PM »

:) sej mam dober občutek. Ne na začetnem sem kr tko kt treba manifestirala, z vsemi podrobnostmi, pa me je že tam kr tko zmrazil, sem komi k seb pršla :)

Zmrazil v + ali - smislu?
www.theta.si
DZK 519

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #326 on: September 09, 2010, 01:16:49 PM »

Zmrazil v + ali - smislu?
v +, tak dober občutek

Offline Luna

• Mojster
« Reply #327 on: September 09, 2010, 01:32:11 PM »
No pa da še jaz svoje pristavim:) Da bi pri študiju potekalo vse tako kot mora, da bi vse opravila ob roku in z najboljšimi ocenami in brez napora. Prav bi mi prišla tudi služba, najraje takšna ki bi vključevala delo z otroki in s takim delovnikom, da bi imela dovolj časa za študij. Eno prostorno stanovanje, z dostopom na streho in blakonom v centru lj:)Pa da bi dobila en fajn avto in super partnerja, kakršnega hočem in da bi se zmanifestiralo odlično razmereje med nama , ter da bi v moje življenju prišlo čim več novih ljudi s katerimi bi se odločno razumela in bi z njimi rada preživljala čas. Hehe, tudi pri meni se je kar nabralo :D :D
« Last Edit: September 09, 2010, 09:06:50 PM by Luna »

Offline romy

• Novinec
  • *
« Reply #328 on: September 09, 2010, 01:34:27 PM »
Pozdravljeni, še jaz se javljam!
Z veseljem se pridružujem tejle manifestaciji! Prosila bi za pomoč pri trenutnemu oblikovanju telesa, da ne bo reziltat spet samo nekaj trenutnega ali da se bom trudila kot žival pa brez učinka... Po domače povedano, rada bi se znebila čez dopust uspešno nakopičenih nekaj kilogramov! Prosim, prosim, heeelpppp!  :-*

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #329 on: September 09, 2010, 01:46:52 PM »
Neška, ko boš tole izvedla (si bla prostovoljno določena) te podpora čaka :)