Author Topic: Projekt-manifestacija II.  (Read 137304 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Projekt-manifestacija II.
« Reply #75 on: January 07, 2009, 09:21:40 PM »
Meni je v redu ob 22.

Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #76 on: January 07, 2009, 09:27:03 PM »
Ponočnjaki  :D ali vam je ob 22.00 že dovolj sprejemljivo, jaz skoraj ne bi kasneje, mogoče še 22.30?
Če boste večinoma za to, lahko jutri začnemo ob novi uri. Se pa strinjam z Gogo. Če bo še kaka jutranja, dopoldanska ura, se zagotovo kdaj pridružim.
Glede pomoči Luki in mucku, ali bo to sočasno ali prej, sprašujem, ker je objava za 20.45.
Darchi

22 ura, rana ura, za mene sprejemljiva kajpak. :D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #77 on: January 07, 2009, 10:41:30 PM »
Tudi meni 22. ura bolj sede, včasih bo še to prezgodaj (kot npr. danes).
Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #78 on: January 08, 2009, 05:55:21 AM »
Torej danes bom z vami /sicer bomo pa že, jaz namreč tetiram od 5.30 - 6h, ko me ne motijo telefoni in močno dvomim, da bo kdo takrat prisoten, ko ste vsi nočni ptički/.

Za danes pa samo povejte, ali bo zdravljenje in kdo bo vodil in kdaj bo. Vas vsekakor počakam.  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #79 on: January 08, 2009, 08:30:36 AM »
Med 5:30 in 6:00 bi meni tudi odgovarjalo in se ti z veseljem pridružim. Jutranje thete so zakon, pa še naštelaš e za cel dan na "pravo" frekvenco ;) ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Gregor

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #80 on: January 08, 2009, 08:49:33 AM »
Torej predlagam, da danes začnemo ob 22.00. Moj predlog je, da bi 5-10 minut občutili hvaležnost, nato pa bi naslednjih 10 minut posvetili Luku. Dovoljenja, da bi vstopali v njegovo energetsko polje, z njegove strani nimam, zato ne bi bilo etično, da "brskamo" po njem. Lahko pa mu pošljemo svoj notranji mir, občutke zaupanja, hvaležnosti, podporo pri zdravljenju. In napišemo morebitna sporočila, ki jih ob tem dobimo zanj.

Torej danes bom z vami /sicer bomo pa že, jaz namreč tetiram od 5.30 - 6h, ko me ne motijo telefoni in močno dvomim, da bo kdo takrat prisoten, ko ste vsi nočni ptički/.

Za danes pa samo povejte, ali bo zdravljenje in kdo bo vodil in kdaj bo. Vas vsekakor počakam.  :)

Kakšen je tvoj predlog glede vodenja?

Vse dobro, Gregor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #81 on: January 08, 2009, 09:04:38 AM »
Meni se zdi Gregor, da jaz tukaj nekaj ne razumem

če naj kaj delamo, potem potrebujemo njegovo dovoljenje, torej tisti, ki bo vodil, ostali pa itak ostajamo na srčni.
Jaz nikomur ne dam nič in nočem biti vpletena /to je stvar med kreatorjem in njim, če privoli/
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #82 on: January 08, 2009, 09:05:30 AM »
Med 5:30 in 6:00 bi meni tudi odgovarjalo in se ti z veseljem pridružim. Jutranje thete so zakon, pa še naštelaš e za cel dan na "pravo" frekvenco ;) ang:

no superca Nena, se veselim tvoje družbe. Kadar thetiram s tabo je tko fajn  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Gregor

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #83 on: January 08, 2009, 09:41:09 AM »

če naj kaj delamo, potem potrebujemo njegovo dovoljenje, torej tisti, ki bo vodil, ostali pa itak ostajamo na srčni.
Jaz nikomur ne dam nič in nočem biti vpletena /to je stvar med kreatorjem in njim, če privoli/

Potem pa dajva to razjasnit   :). Kot vidim, si imela namen zdraviti s theto. Jaz o theti ne vem nič oz. malo iz pripovedovanja. Tudi Luka o tem ne ve nič. Danes pride k meni prvič in moja ideja zaenkrat ni bila zdravljenje - odpravljanje izvorov njegove bolezni.  Imam namen izvedeti kaj več o tem in sploh o njegovi pripravljenosti na zdravljenje iz pogovora z njim. Čutim pa, da ga skrbi in da rabi podporo pri svojem obratu vase.
Moja ideja je bila, da mu zaenkrat iz svojih srčnih središč pošljemo podporo, mir... kaj več pa kdaj drugič - predvsem odvisno od Luka.
Vse dobro, Gregor

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #84 on: January 08, 2009, 09:59:22 AM »
Gregor. Glede na tvoje pretekle poste verjamem, da nisem edini, ki je mislil na zdravljenje s theto.  V tem postu govoriš o nasprotnem, torej o srčni podpori. 
Vse v redu, le priporočljivo bi bilo, da Luka vendarle kakšno besedo napiše tudi sam.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #85 on: January 08, 2009, 10:17:03 AM »

Potem pa dajva to razjasnit   :). Kot vidim, si imela namen zdraviti s theto. Jaz o theti ne vem nič oz. malo iz pripovedovanja. Tudi Luka o tem ne ve nič. Danes pride k meni prvič in moja ideja zaenkrat ni bila zdravljenje - odpravljanje izvorov njegove bolezni.  Imam namen izvedeti kaj več o tem in sploh o njegovi pripravljenosti na zdravljenje iz pogovora z njim. Čutim pa, da ga skrbi in da rabi podporo pri svojem obratu vase.
Moja ideja je bila, da mu zaenkrat iz svojih srčnih središč pošljemo podporo, mir... kaj več pa kdaj drugič - predvsem odvisno od Luka.
Vse dobro, Gregor

To je potem Lukova stvar Gregor. Ti mu lahko pojasniš nekatere zadeve, predstaviš različne možnosti, vendar bi naša podpora pri tem bila manipulacija, zato še vedno smatram, da mora Luka sam izraziti željo, da mu pomagamo.

Pri delu z njim pa le pazi, da sam sebi ne narediš medvedje usluge.
Neskončno velikokrat sem bila skozi svojo prakso pred tem, da človeku odprem glavo in vlijem not zavedanje, da se da tudi drugače. Naučila sem se, da se nimam pravice vtikat, ker ljudje ali nočejo, ne morejo, ne znajo, se bojijo ..... ali pa vse skupaj, ali pa samo želijo odnegovati svojo željo, da so v nekem trenutku Calimeroti.

Če imamo opravka z Rakom pa je eden izmed vzorcev tudi
- nisem vreden ozdravljenja

možganski tumor:
- sprememba je nevarna
potrebujem nekoga drugega, da skrbi zame
sovražim moške
svet se vrti okroli mene
moram ostati isti, da bom varen
itd................................

Samo nekaj vzorcev /tistih ki sem jih zasledila skozi tvoje besede/ in se navezujejo na moje.

:)
www.Astro-Star.net

Offline Gregor

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #86 on: January 08, 2009, 02:18:46 PM »
Se strinjam, da je tudi to lahko že manipulacija, ni pa nujno tako. Sam je izrazil željo po podpori, zato tudi pride, res pa je, da izrecno ni izrazil želje po točno taki pomoči.
Glede na vse je potemtakem bolje, da podporo Luku prestavimo na drug termin, odvisno predvsem od njega; da ne bo kdo imel mešanih oz. slabih občutkov med večerno meditacijo.

Vse dobro, Gregor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #87 on: January 08, 2009, 02:33:36 PM »
Jaz bi najraje videla, da se vsak odloči po svojem srcu. To so bila pač moja razmišljanja in moj pristop. Ni nujno, da bodo vsi enakih misli.

Jaz bi samo predlagala, da vidva opravita razgovor, mu predstaviš možnosti, potem pa naj pove, če si želi tudi zdravljenja take vrste.

Na njegovem mestu bi se namreč vpisala na prvi TH seminar /iza ga ima 17.1 na gorenjskem/ Jaz lahko prispevam astro vpogled, da vidimo vzorce takoj, sicer se pa tud Iza spozna na astrologijo.........
Natašo /Mašo/ lahko takoj kontaktira za ustrezen način prehranjevanja in to je to ..........

in začela delati na sebi in si takoj začela afirmirati zdravje, takoj bi se počutila kot popolnoma zdrava, popolnoma bi spremenila življensjki slog in navade, nikakor pa ne bi iskala podpore in sočutja pri negovanju moje bolezni. Moj "ubogi jaz" bi zaprla v škatlico in ga poslala v božjo luč.

Ljudi je pač treba strezniti, jim povedati, da stanja sami ustvarjajo in jih po domače suniti v rit, da se premaknejo. Mogoče se bo zdelo tole malo kruto, ampak kdo pa pravi, da je življenje enostavno, no vsaj ne dokler nimamo Thete.  ;) ;D

Pa oprosti ker se sploh vtikam
www.Astro-Star.net

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #88 on: January 08, 2009, 02:50:08 PM »
Na tem mestu se strinjam s Teo.  :)
Meni se osebno zdi zelo fajn, da človek ve kaj dobiva oz. od kod mu je poslana energija.Ok, lahko nekomu pošiljaš brezpogojno ljubezen, ampak to je pa tudi vse. Kar se zdravljenja tiče, pa ne bi tukaj preveč mešala energij z različnih nivojev. 
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #89 on: January 09, 2009, 06:10:21 PM »
Dragi moji  ang:!

Imam prošnjo. Oče je v bolnišnici. Ne vemo še, ali je bila kap ali kaj, ima preiskave. Ali mu lahko danes, med našo manifestacijo, pošiljamo ljubezen? Bila bi zelo hvaležna.

Iz vsega srca hvala, Mačica  ang: