Meni se zdi Gregor, da jaz tukaj nekaj ne razumem
če naj kaj delamo, potem potrebujemo njegovo dovoljenje, torej tisti, ki bo vodil, ostali pa itak ostajamo na srčni.
Jaz nikomur ne dam nič in nočem biti vpletena /to je stvar med kreatorjem in njim, če privoli/
Potem pa dajva to razjasnit
. Kot vidim, si imela namen zdraviti s theto. Jaz o theti ne vem nič oz. malo iz pripovedovanja. Tudi Luka o tem ne ve nič. Danes pride k meni prvič in moja ideja zaenkrat ni bila zdravljenje - odpravljanje izvorov njegove bolezni. Imam namen izvedeti kaj več o tem in sploh o njegovi pripravljenosti na zdravljenje iz pogovora z njim. Čutim pa, da ga skrbi in da rabi podporo pri svojem obratu vase.
Moja ideja je bila, da mu zaenkrat iz svojih srčnih središč pošljemo podporo, mir... kaj več pa kdaj drugič - predvsem odvisno od Luka.
Vse dobro, Gregor
To je potem Lukova stvar Gregor. Ti mu lahko pojasniš nekatere zadeve, predstaviš različne možnosti, vendar bi naša podpora pri tem bila manipulacija, zato še vedno smatram, da mora Luka sam izraziti željo, da mu pomagamo.
Pri delu z njim pa le pazi, da sam sebi ne narediš medvedje usluge.
Neskončno velikokrat sem bila skozi svojo prakso pred tem, da človeku odprem glavo in vlijem not zavedanje, da se da tudi drugače. Naučila sem se, da se nimam pravice vtikat, ker ljudje ali nočejo, ne morejo, ne znajo, se bojijo ..... ali pa vse skupaj, ali pa samo želijo odnegovati svojo željo, da so v nekem trenutku Calimeroti.
Če imamo opravka z Rakom pa je eden izmed vzorcev tudi
- nisem vreden ozdravljenja
možganski tumor:
- sprememba je nevarna
potrebujem nekoga drugega, da skrbi zame
sovražim moške
svet se vrti okroli mene
moram ostati isti, da bom varen
itd................................
Samo nekaj vzorcev /tistih ki sem jih zasledila skozi tvoje besede/ in se navezujejo na moje.