ok...leto je okoli

moram vpraati, oz moram povedati:
ker za theto e nisem nala časa, da bi se poglobila in obiskala tečaj (oblubim SEBI, da bom v kratkem!), sem začela z nečim lajim. V knjinici je dobesedno padla name knjiga Shakti Gawain (in to na oddelku, kjer je ne bi pričakovala), Ustvarjalna vizualizacija. Sedaj počasi capljam s to knjigo. Moram reči, da se mi je dejansko par stvari posrečilo in da so vizualizacije dejansko postale resničnost. Torej, sem na dobri poti. Imam pa vpraanje. Meditacija mi ni tuja, čeprav je do sedaj nisem pogosto izvajala, ampak tukaj me pa nek posebni impulz, ki ni bitje mojega srca (je bolj umirjeno), dobesedno ziblje. Kakor da bi me neka nevidna roka potresovala v enakomernem ritmu, po navadi ravno sredi same vizualizacije. Je to dobro ali? Zadnjič mi je med "meditacijo" nekdo vletel v sobo in me zmotil...pol ure zatem je sledil taken glavobol, da je joj! e lasje so me boleli!
Potem pa e nekaj drugega...ko se "vračam" nazaj, se vedno vrnem po enaki poti, skozi vodo, skočim v čudovito reko, ki me potopi v globino, gor vidim poigravanje svetlobe in mehurčke (čudovit občutek!). Prepustim se, zaplavam in pridem ven skozi slap. Odhajam po potki, obdaja pa me čudovita temno vijoličasta barva. Kot da bi se okoli mene poigravala čarobna meglica. Kaj bi to lahko bilo?
Vpraanje za bolj izkuene....sem na pravi poti? Kaken nasvet?
HVALA
približno tako vijoličasta, kakor je oblak na linku...
http://www.jmcwd.com/redirected-images/cloud-in-purple-sky.jpg