Author Topic: Projekt-manifestacija II.  (Read 137295 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Projekt-manifestacija II.
« Reply #180 on: January 15, 2009, 04:11:01 PM »
Kako misliš Nena, vsak zase?

Mene so naučili tako, da ko delamo skupinsko samo eden vodi, zdaj ali zdravljenje ali kaj drugega. Ostali so osrediščeni v srcu  bbbb
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #181 on: January 15, 2009, 04:16:55 PM »
Ja, seveda Tea, za zdravljenje. Ma v nedeljo je bila ob 16h manifestacija in menda ja je vsak manifestiral zase. Vsaj jaz sem ;) ::)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #182 on: January 15, 2009, 05:15:32 PM »
Ja ne vem ...... menda je bilo zdravljenje, ki sem ga vodila jaz. Tudi za tiste, ki niso TH in otroke

Ma zdaj nič več ne vem, smo se morda slabo razumeli.
www.Astro-Star.net

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #183 on: January 15, 2009, 09:18:42 PM »
Malo sta pobrkali:
Nena govori o manifestaciji v nedeljo ob 16h, Tea pa o skupinskem zdravljenju v torek ob 20:30.
Se morda motim, punci?  ;)

Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #184 on: January 16, 2009, 05:28:18 AM »
Hehehe, Iza, dobro da te imamo

Jap, kar se mene tiče

Očitno je tale merkur orenk retro  ;D ::)
www.Astro-Star.net

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #185 on: January 16, 2009, 08:15:17 AM »
Malo sta pobrkali:
Nena govori o manifestaciji v nedeljo ob 16h, Tea pa o skupinskem zdravljenju v torek ob 20:30.
Se morda motim, punci?  ;)

Lep dan!
Iza

:-* ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #186 on: January 16, 2009, 08:38:13 AM »
Mene me pa nekaj bega že od nedelje. In bolj ko gledam, mozgam in se pogovarjam z Atom, manj mi je jasno. Glede na to, da se je delala manifestacija za vsakega posameznika in je dejansko delal vsak zase. Ok...čeprav nas je bilo gor ogromno in smo vsi delali, kako je možno, da to čutite ful močneje kot če bi delali sami. Meni je jasno, da je močneje, če jih je več, čeprav samo s podporo in se dela samo za enega. Vsa pozornost in namera od vseh je namenjena enemu. v tem primeru je seveda vse skupaj močneje. Ma če jih je veliko in vsak dejansko dela zase....??? 8) ??? To je meni tako kot če več ljudi koplje eno jamo, je hitreje in lažje in recimo temu "močnejši" efekt. Če pa nas je 30 in vsak koplje svojo jamo, pa smo tam tam...samo družbo imamo in nam morda hitreje mine. Ali sem pa samo jaz občutila vse skupaj tako kot vedno, ko si delam sama razne manifestacije....bbbbb 8)

Jaz skupne manifestacije vedno čutim močneje, kot če delam sama in nekako tako si tudi predstavljam, da je v bistvu to tudi namen skupnih manifestacij. Bi sicer sploh obstajale? Izhajam iz tega, da vsi hkrati črpamo iz istega "vira" in čeprav vsak manifestira zase in ima svoj, osebni namen, delujemo skupaj zaradi iste "namere". 
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #187 on: January 16, 2009, 09:23:51 AM »
Morda potem samo jaz drugače občutim. 8)
Saj hvala Bogu, da je tako....skoz se učimo. Bom še malo prečekirala pri sebi :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #188 on: January 16, 2009, 09:28:27 AM »
Mogoče je pa kaj s prepričanji?  ;) :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #189 on: January 16, 2009, 02:20:39 PM »
Meni se teoretično zdi logično, da je enako, saj "Kretor dela kot je pač dobil ukaz" - naredi ali pa nenaredi - če ne gre, je to pač zaradi "klientovih" prepričanj. Tako meni pravi mental  ;D
Starejši sine je bil v torek na skupinskem zdravljenju. Jaz sem šla v Theto in dala ukaz, da z energijo podprem Teine "akcije". Po končani seansi se je počutil bolje, rekel pa je, da ni bilo nič močneje kot če mu delam jaz ali če si dela sam.
Meni se zdi pomembno, da delamo, potem pa v končni fazi ni pomembno ali prime bolj ali še bolj - važno, da prime.

:-*
Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline darchi

• Novinec
  • *
« Reply #190 on: January 17, 2009, 08:10:08 AM »
Včeraj jaz žal nisem uspela dati objave za hvaležnost. Predlagam, da še danes in jutri nadaljujemo s hvaležnostjo, za naprej pa prosim za predloge, glede tematike (občutenje sprejetosti, vrednosti, ljubljenosti,...) in pogostosti programa (vsak dan, ob določenih dneh,...) Kakšne so vaše želje? In hvala vsem, ki sodelujete. V četrtek sem delala program med vožnjo in sem začela malo prej (so Il Divo ravno začeli s pesmijo hvala mami) in ko je bila ura 22.00 je prišel močan impulz, tako da je bila razlika očitna, ko sem delala sama in v skupini. Zato sem res vesela za te skupinske projekte.

Darchi

Offline strela

• Novinec
  • *
« Reply #191 on: January 17, 2009, 10:13:45 AM »

Jaz delam program hvaležnosti vsak dan in verjetno tudi večina ostalih, četudi kdaj manjka na urniku ;)
Moj predlog za naprej.....ljubezen.......do sebe, drugih, vsega kar je.
Bomo uskladile in se zmenile, ko pridejo še drugi predlogi.

Objem ang:

Offline darchi

• Novinec
  • *
« Reply #192 on: January 18, 2009, 09:36:56 PM »
Ste za ljubezen? :-* ang:

Darchi

Offline darchi

• Novinec
  • *
« Reply #193 on: January 19, 2009, 11:57:36 AM »
No pa bomo danes začeli z ljubeznijo ;). Kdor želi si lahko v srcu predstavlja prostor bezpogojne ljubezni in si ga razširi čez celotno bitje, seveda je to le ena od možnosti. Jaz rada delam v telesu, ker je to moja šibka točka, biti tu v materialni obliki, čutiti fizično v telesu,...
 Se upam srečamo ob 22h.
Darchi

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #194 on: January 25, 2010, 04:19:34 PM »
ok...leto je okoli  ;D
moram vprašati, oz moram povedati:
ker za theto še nisem našla časa, da bi se poglobila in obiskala tečaj (oblubim SEBI, da bom v kratkem!), sem začela z nečim lažjim. V knjižnici je dobesedno padla name knjiga Shakti Gawain (in to na oddelku, kjer je ne bi pričakovala), Ustvarjalna vizualizacija. Sedaj počasi capljam s to knjigo. Moram reči, da se mi je dejansko par stvari posrečilo in da so vizualizacije dejansko postale resničnost. Torej, sem na dobri poti. Imam pa vprašanje. Meditacija mi ni tuja, čeprav  je do sedaj nisem pogosto izvajala, ampak tukaj me pa nek posebni impulz, ki ni bitje mojega srca (je bolj umirjeno), dobesedno ziblje. Kakor da bi me neka nevidna roka potresovala v enakomernem ritmu, po navadi ravno sredi same vizualizacije. Je to dobro ali? Zadnjič mi je med "meditacijo" nekdo vletel v sobo in me zmotil...pol ure zatem je sledil takšen glavobol, da je joj! Še lasje so me boleli!
Potem pa še nekaj drugega...ko se "vračam" nazaj, se vedno vrnem po enaki poti, skozi vodo, skočim v čudovito reko, ki me potopi v globino, gor vidim poigravanje svetlobe in mehurčke (čudovit občutek!). Prepustim se, zaplavam in pridem ven skozi slap. Odhajam po potki, obdaja pa me čudovita temno vijoličasta barva. Kot da bi se okoli mene poigravala čarobna meglica. Kaj bi to lahko bilo?
Vprašanje za bolj izkušene....sem na pravi poti? Kakšen nasvet?
HVALA  :-*

približno tako vijoličasta, kakor je oblak na linku...
http://www.jmcwd.com/redirected-images/cloud-in-purple-sky.jpg
« Last Edit: January 25, 2010, 04:33:35 PM by sonce »