Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
megica:
živjo regina,jaz ogromno sanjam zato te bom velikokrat prosila za razlago ;D.
danes ni bilo nič posebnega ampak bi rada vprašla za razlago,ker velikokrat sanjam nakit.danes sem zopet sanjala tako lepe prstane,resnično lepe,v obliki male rožice in na sredi je bil biser,tako nežni,lepi.umetnina.no in velikokrat sanjam take lepe reči,ki jih še nisem videla,škoda ker nisem kak ustvarjalec,da bi znala narisat bi lepe stvari izdelovala.enkrat sem sanjala,da mi je partnerjeva mama (je nisem poznala je prej umrla)dajala nakit,danes pa njena sestra.
torej kaj pomeni ta nakit.
lp vsem in lepe praznike
Amfitrita:
imela sem sanje, ki sem jih sanjala že pred kakšnim letom ali dvema....
z mojim nekdanjim fantom (pri katerem sem resnično občutila kaj pomeni ljubiti in biti ljubljen) sva živela v neki razcapani stari hiši. predel, v katerem sva živela je bil nekako obnovljen, ogromen del hiše pa je bil v razpadajočem stanju. hodila sva po nekih tramih in jaz sem padla globoko nekam (?). ta moj fant je poklical rešilca in ko je rešilec prišel, sem že prilezla ven in sem hodila in pazila na najinega otroka (majhnega sineka :o, ki je komaj začel hoditi). no, reševalci so me pregledali in ko so mi posvetili v oči, da bi preverili moje zenice, mi je reševalka rekla: to pa je čudno. po stanju tvojih zenic bi ti mogla biti klinično mrtva...
potem se spomnim spet nekega prizora, da s tem bivšim nisva bila skupaj. jaz sem mu prepošiljala pošto na neki novi naslov. pa sem bila na pošti in sta bili dve pisemski pošiljki zanj, ampak na različna naslova. Poklicala sem ga in ga vprašala na kateri naslov naj mu zdaj pošljem pošto. Pa je bilo ful hecno, ker odkar sva končala najino vezo, se po telefonu sploh nisva več slišala (tako v budnem, kot v sanjskem svetu).
Potem je nekaj začel "mutit", ni mi bilo nič jasno ali je še skupaj s tisto partnerko ali ne.... nič mi ni bilo jasno.
Spomnim se še samo prizora iz sanj, sekvence, ko sva ležala na postelji in kako toplo mi je bilo pri scu, ko sva objeta ležala na postelji...
hmmmm. po navadi, ko se mi je sanjalo o njem - sem ga v naslednjih dneh ali videla ali pa sem vedela, da je bil nekje v bližini mene.... morda ga po dolgem času ponovno vidim? Bomo videli ;D
Regina:
--- Quote from: megica on December 29, 2008, 09:46:17 AM ---torej kaj pomeni ta nakit.
--- End quote ---
Za osnovni pomen malo pobrskaj po moji spletni, na naslovu http://www.sepet-sanj.com/simbolika/sanjska_knjiga.htm pa najdeš tudi podrobnejši opis za posamezne kose nakita.
Lepe praznike tudi tebi. ;)
Regina:
--- Quote from: Amfitrita on December 29, 2008, 10:22:58 AM ---hmmmm. po navadi, ko se mi je sanjalo o njem - sem ga v naslednjih dneh ali videla ali pa sem vedela, da je bil nekje v bližini mene.... morda ga po dolgem času ponovno vidim? Bomo videli ;D
--- End quote ---
Za tako srčno zvezo je nešteto priložnosti, da v določenih situacijah pomisliš nanjo, v teh toplo /po in pred/ praznično obarvanih dneh, ko si želimo bližine ljubljenih ljudi, pa sploh. Zdaj je ta odnos "klinično mrtev", komunikacija "prekinjena", spomini pa vendarle ostajajo. Ampak saj veš, sanje kdaj pa kdaj kakšno željo tudi izpolnijo ;)
megica:
moram nekajp ovedat.ponoči sem sanjala lep prstan,bel biser na sredi,okrog pa cvetni listi.in dala mi ga je teta od mojega.in danes sem jo vprašla,če ima kako obleko ko je bila mladaiz 60 let rečmo.pa mi je pokazala eno belo črno,na sredini pri prsih pa so bili volančki in noter biseri.res lepa oblekica.
lp vsem
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version