Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma VIII

<< < (4/84) > >>

Regina:

--- Quote from: Regina on December 29, 2008, 08:45:59 PM ---
--- Quote from: megica on December 29, 2008, 09:46:17 AM ---torej kaj pomeni ta nakit.

--- End quote ---

Za osnovni pomen malo pobrskaj po moji spletni, na naslovu http://www.sepet-sanj.com/simbolika/sanjska_knjiga.htm pa najdeš tudi podrobnejši opis za posamezne kose nakita.
Lepe praznike tudi tebi. ;)

--- End quote ---

--- Quote from: megica on December 29, 2008, 10:13:08 PM ---moram nekajp ovedat.ponoči sem sanjala lep prstan,bel biser na sredi,okrog pa cvetni listi.in dala mi ga je teta od mojega.in danes sem jo vprašla,če ima kako  obleko ko je bila mladaiz 60 let rečmo.pa mi je pokazala eno belo črno,na sredini pri prsih pa so bili volančki in noter biseri.res lepa oblekica.
lp vsem

--- End quote ---

Amfitrita:

--- Quote from: Regina on December 29, 2008, 08:58:59 PM ---Za tako srčno zvezo je nešteto priložnosti, da v določenih situacijah pomisliš nanjo, v teh toplo /po in pred/ praznično obarvanih dneh, ko si želimo bližine ljubljenih ljudi, pa sploh. Zdaj je ta odnos "klinično mrtev", komunikacija "prekinjena", spomini pa vendarle ostajajo. Ampak saj veš, sanje kdaj pa kdaj kakšno željo tudi izpolnijo  ;)

--- End quote ---

hmmm, ja bila je srčna zveza, in če se ozrem nazaj, po DZK-ju, je bila predvsem karmična. po dolgem času sem s pomočjo reikija odprla tudi blokado na področju srca in mislim, da se tudi v tem nekaj kaže....

drugače pa klinična smrt je dobra in zanimiva simbolika....

hvala ti za to razlago, mi da spet naprej za razmislit  ;)

Regina:
Prijetno razmišljanje želim, Amfitrita  ;)

Rena:
Jutro Regina... pridna če že delaš, jz bom vsak čas začela  :D.

Iz sanj se spomnem samo to, da sem bila v Celju in vsa vesela našla trgovinco, kjer so imeli Raider Wait tarot karte (jih namreč iščem, v Lj jih niso imeli...). V naslednjih sanjah pa... z možem sva se z veliko hitrostjo, brez vsakega zaviranja, zaletela v moder avto. Direkt. Celo na katerem mestu oz. cesti v našem kraju sem videla... Uf, mi je srce razbijalo... (enkrat že doživela čelno trčenje...). Morda samo obujen spomin.

Regina:
Možno, Rena in mislim, si si že sama odgovorila. Prišla si do nekega zaključka, da bi rada nekaj zvedela, pa to že dolgo veš, poznaš, čutiš..., zato ni nujno, da ti je še ena taka izkušnja sploh potrebna.
Lepo se imej  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version