Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma VIII

<< < (5/84) > >>

Rena:
Hvala ti Reginca... Gotovo bo to. Kot zanimivost pa morda to. Včeraj sva se peljala v MB čez Vitanje, če kdo pozna, zelo ovinkasta cesta. V enem ovinku je pripeljal nasproti moder avto (točno taka barva, kot v sanjah), zelo na najino stran... Mož je zapeljal že na robnik, da se mu je izognil...

Pa lepe sanje v novem letu  :D

Regina:
Uffff, to pa je izkušnja.  :-\
Dvomim, da nam bo kdaj uspelo zvedet, kaj je bilo prej - kura ali jajce?

Tudi tebi lepe sanje  ;)

Tejka:
Danes sem si pa kupila plesne čevlje in plesaaaalaaaa :) To bomo uvrstili kar pod: sanje zaradi želje ;D

Gaia:

--- Quote from: Rena on January 01, 2009, 11:11:36 AM ---Hvala ti Reginca... Gotovo bo to. Kot zanimivost pa morda to. Včeraj sva se peljala v MB čez Vitanje, če kdo pozna, zelo ovinkasta cesta. V enem ovinku je pripeljal nasproti moder avto (točno taka barva, kot v sanjah), zelo na najino stran... Mož je zapeljal že na robnik, da se mu je izognil...

Pa lepe sanje v novem letu  :D

--- End quote ---

Rena, ob kateri uri se je pa to zgodilo, ker sem včeraj misliloa nate, ko smo se peljali mimo RENAULT servisa in so bile osvetljenje samo prve štiri črke? Ura je bila kakšnih 17:30.

Goga

Amfitrita:
da sploh ne govorim, da so me ravno za 1. januar po zelo zelo dolgem času ponovno obiskali delfini. tako blizu, kot še nikoli. tokrat sem objeta plavala z delfinom, ki me je popeljal v neskočnost morja......

pred tem pa sem sanjala, da me je poročil sam kitajski cesar (z mojo nekdanjo simpatijo  ;D), cele ceremonije so bile, pa se ne spomnim vsega. spomnim se samo poti, pravzaprav ozke potke, po kateri sem hodila in po tleh pobirala diamante, bili so raznoraznih barv....  :D

lepo sem si zastavila začetek leta 2009, a ne?

:-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version