Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma VIII

<< < (37/84) > >>

Azra:

--- Quote from: Regina on January 23, 2009, 08:23:21 PM ---
--- Quote from: Azra on January 23, 2009, 07:45:32 PM ---Imam ponovno slabo vest? (golota)?  ???

--- End quote ---

Ja, kar precej znamenj kaže na to, pa tudi neko razočaranje /tvoje ali pa je nekdo drug razočaran nad teboj/ se močno izraža. Te bom vprašala direktno, da ne bom brcala v temo - je to posledica kakšne zavrnitve?

--- End quote ---

DA.
 ;D

Regina:

--- Quote from: Azra on January 23, 2009, 08:32:32 PM ---
--- Quote from: Regina on January 23, 2009, 08:23:21 PM ---
--- Quote from: Azra on January 23, 2009, 07:45:32 PM ---Imam ponovno slabo vest? (golota)?  ???

--- End quote ---

Ja, kar precej znamenj kaže na to, pa tudi neko razočaranje /tvoje ali pa je nekdo drug razočaran nad teboj/ se močno izraža. Te bom vprašala direktno, da ne bom brcala v temo - je to posledica kakšne zavrnitve?

--- End quote ---

DA.
 ;D

--- End quote ---

Uf, torej lahko pričakuješ, da se bo tole še kar nekaj časa vleklo po tvojih možgančkih.  :'(  ;D

Azra:
Uf, a res ... hja, cisto mozno.  :P
No, saj ni za smejat  ::) sam, kaj cmo  ;D
Upam, da bom ob spominih imela enak nasmesek.  ang:

apemaya:
Regina,

jaz si pa teh sanj nekako ne znam razlozit: vpisala sem se na tecaj latinscine, ker sem bila prepricana, da mi bo pomagala pri splosnem razumevanju drugih jezikov in drugem razumevanju. Sva bili samo dve tecajnici, jaz sem znala ital. ona pa fr. ali spansko, tako da nama je bilo vse olajsano. Prav spomnim se kako sem v mali zvezek s crtami z rdecim kulijem napisala naslov Latino (pac v ital.) in nato je profesor zacel nekaj narekovat o enih filozofih in midve sva pisali (mislim, da kar v latinscini). Meni se je zdelo malo brez veze tole pisanje, ampak sem bila po eni strani vesela, da smo takoj zaceli pisat.

Kako naj to razumem?

hvala  :-*

Regina:

--- Quote from: Azra on January 23, 2009, 09:23:42 PM ---Uf, a res ... hja, cisto mozno.  :P
No, saj ni za smejat  ::) sam, kaj cmo  ;D
Upam, da bom ob spominih imela enak nasmesek.  ang:

--- End quote ---

Itak  ;D
Bo že minilo  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version