Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
Regina:
To je lahko kaj povezano s tvojim študijem, sicer si si pa že s tem stavkom sama odgovorila. ;)
--- Quote from: apemaya on January 23, 2009, 09:33:36 PM ---vpisala sem se na tecaj latinscine, ker sem bila prepricana, da mi bo pomagala pri splosnem razumevanju drugih jezikov in drugem razumevanju.
--- End quote ---
Tuji jeziki so nekako povezani z vsem, kar je neznanega, dvomljivega, negotovega... zato je lahko takšno učenje v sanjah zelo igrivo. Ker alter ego spi, se ti ni treba spopadati, upirati ali nasprotovati vsemu tistemu, kar v resnici čutiš kot veliko obveznost, ker si pač postavljena pred neko dejstvo.
Mislim, da je v teh sanjah opisan lažji pristop k študiju, da ne rečem celo bližnjica. Poskusi ga odkriti ;)
apemaya:
--- Quote from: Regina on January 23, 2009, 09:55:19 PM ---To je lahko kaj povezano s tvojim študijem, sicer si si pa že s tem stavkom sama odgovorila. ;)
--- Quote from: apemaya on January 23, 2009, 09:33:36 PM ---vpisala sem se na tecaj latinscine, ker sem bila prepricana, da mi bo pomagala pri splosnem razumevanju drugih jezikov in drugem razumevanju.
--- End quote ---
Tuji jeziki so nekako povezani z vsem, kar je neznanega, dvomljivega, negotovega... zato je lahko takšno učenje v sanjah zelo igrivo. Ker alter ego spi, se ti ni treba spopadati, upirati ali nasprotovati vsemu tistemu, kar v resnici čutiš kot veliko obveznost, ker si pač postavljena pred neko dejstvo.
Mislim, da je v teh sanjah opisan lažji pristop k študiju, da ne rečem celo bližnjica. Poskusi ga odkriti ;)
--- End quote ---
Sem mislila, da sem ga odkrila, pa mi ne gre :D
Sicer sem pa zadnjic tudi sanjala, da sem sla na zadnji izpit in sem ga naredila z odliko, ampak sem samo zaprla indeks, kot da se ne bi nic zgodilo. Potem sem pa bila na razgovoru v eni sluzbi, ki sem si jo zelo zelela, a me niso vzeli, pa mi sedaj ni bila vec tako vsec.
Mislim, da vrtam v pravo smer 8)
Regina:
--- Quote from: apemaya on January 23, 2009, 10:04:35 PM ---Sem mislila, da sem ga odkrila, pa mi ne gre :D
--- End quote ---
Zavestno morda ne, podzavestno pa že. Na trenutek pozabi na ego in poskusi razmislit brez cenzorja. ;)
Pa theta tudi take stvari dela. ;D
apemaya:
--- Quote from: Regina on January 23, 2009, 10:11:34 PM ---
--- Quote from: apemaya on January 23, 2009, 10:04:35 PM ---Sem mislila, da sem ga odkrila, pa mi ne gre :D
--- End quote ---
Zavestno morda ne, podzavestno pa e. Na trenutek pozabi na ego in poskusi razmislit brez cenzorja. ;)
Pa theta tudi take stvari dela. ;D
--- End quote ---
Ja, saj podzavestno sem zrasla ko petelin, zavestno pa si pravim- dej strezni se ze.
Thetka mi pa ne gre- ali pa vsaj tako mislim :-\
Regina:
Mogoče pa preveč razmišljaš. Prepusti se. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version