Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma VIII

<< < (47/84) > >>

Azra:

--- Quote from: Regina on February 02, 2009, 09:09:54 AM ---Saj so res zanimive. Čeprav je čutiti sproščeno vzdušje, si po drugi strani polna pričakovanja, kot da se pripravljaš na neko živahno obdobje, srečanje, potovanje, ...
Skratka sprememba...  ;)

--- End quote ---

Ja, domov odhajam pocasi.  :) A si zelim bolj umirjenosti kot zivahnosti - je tukaj tega prevec.  :P

Azra:
p.s.:
In hvala
 :-*

Regina:

--- Quote from: apemaya on February 02, 2009, 11:40:17 AM ---hehe, Neska, :D Regina ti bo napisala tole
--- Quote from: Regina on January 30, 2009, 08:06:47 PM ---
Same thetke. A ima sploh kdo na tem forumu še "normalne" 8) sanje?  :D

--- End quote ---

To je meni napisala, ko sem imela delovanje thete na sumu, da vpilva na moje sanje ;D

--- End quote ---

Hja, kaj naj pa drugega rečem, apemaya?  ;) Že zadnjič sem omenila, da ni velike razlike, pa naj gre za sanjsko ali theta čiščenje, če pa že gre za kakšno razliko, jo vidim samo v tem, da zdaj za to transformacijo tudi zavestno nekaj naredimo. Človek pač sanja odkar obstaja, isto pa velja tudi za theto, le da smo jo zdaj pobliže spoznali, ji dali ime in skušamo iz nje zavestno potegniti vse najboljše in v naše dobro, ampak to še ne pomeni, da je "kriva" za vse. Sicer pa, saj lahko tudi sanje usmerjamo ali pa si jih naročimo kar "po želji"  ;D

Regina:

--- Quote from: Azra on February 02, 2009, 04:38:41 PM ---
--- Quote from: Regina on February 02, 2009, 09:09:54 AM ---Saj so res zanimive. Čeprav je čutiti sproščeno vzdušje, si po drugi strani polna pričakovanja, kot da se pripravljaš na neko živahno obdobje, srečanje, potovanje, ...
Skratka sprememba...  ;)

--- End quote ---

Ja, domov odhajam pocasi.  :) A si zelim bolj umirjenosti kot zivahnosti - je tukaj tega prevec.  :P

--- End quote ---

Uauuu, če se tega veseliš, super.  ;D

Azra:

--- Quote from: Regina on February 02, 2009, 04:48:48 PM ---
--- Quote from: Azra on February 02, 2009, 04:38:41 PM ---
Skratka sprememba...  ;)

--- End quote ---

--- End quote ---

Uauuu, če se tega veseliš, super.  ;D

--- End quote ---

Uuuuuuuuuu Reginca, tvoja ura.  ::) Naj se tvoje besede pozlatijo. Hrepenim po Mb.  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version