Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma VIII

<< < (48/84) > >>

Regina:

--- Quote from: apemaya on February 02, 2009, 11:58:19 AM ---Kar se ponavlja iz prejsnjih sanj je to, da sem za nekaj pricakovala, da bo huje, kot je dejansko bilo (v prejsnjih sanjah naj bi me pri -27C zeblo, pa me ni). Tole ciscenje se mi zdi pozitivna stvar in spet imam na sumu theto. Nekaj se sigurno dogaja, ker videvam ponavljajoce stevilke, na izpit grem nabildana s samozavestjo :D (prej si sebe se predstavljati nisem upala pred tem profesorjem). Ful sem pozitivno usmerjena :)

--- End quote ---

Bi lahko kar ponovila odgovor od zadnjič, le da tokrat ne gre toliko za občutke, kot za videnje, gledanje, opazovanje... pač, česar so sposobne zaznati toje oči.  ;)

Regina:

--- Quote from: Azra on February 02, 2009, 04:52:42 PM ---
--- Quote from: Regina on February 02, 2009, 04:48:48 PM ---
--- Quote from: Azra on February 02, 2009, 04:38:41 PM ---
--- Quote from: Regina on February 02, 2009, 09:09:54 AM ---Saj so res zanimive. Čeprav je čutiti sproščeno vzdušje, si po drugi strani polna pričakovanja, kot da se pripravljaš na neko živahno obdobje, srečanje, potovanje, ...
Skratka sprememba...  ;)

--- End quote ---

Ja, domov odhajam pocasi.  :) A si zelim bolj umirjenosti kot zivahnosti - je tukaj tega prevec.  :P

--- End quote ---

Uauuu, če se tega veseliš, super.  ;D

--- End quote ---

Uuuuuuuuuu Reginca, tvoja ura.  ::) Naj se tvoje besede pozlatijo. Hrepenim po Mb.  :-*

--- End quote ---

Ooooo, danes me pa res spremljajo.  ang: Azra, z užitkom jih delim s tabo, samo da se tvoje hrepenenje čimprej uresniči.  ;D :-*

apemaya:

--- Quote from: Regina on February 02, 2009, 04:53:56 PM ---
--- Quote from: apemaya on February 02, 2009, 11:58:19 AM ---Kar se ponavlja iz prejsnjih sanj je to, da sem za nekaj pricakovala, da bo huje, kot je dejansko bilo (v prejsnjih sanjah naj bi me pri -27C zeblo, pa me ni). Tole ciscenje se mi zdi pozitivna stvar in spet imam na sumu theto. Nekaj se sigurno dogaja, ker videvam ponavljajoce stevilke, na izpit grem nabildana s samozavestjo :D (prej si sebe se predstavljati nisem upala pred tem profesorjem). Ful sem pozitivno usmerjena :)

--- End quote ---

Bi lahko kar ponovila odgovor od zadnjič, le da tokrat ne gre toliko za občutke, kot za videnje, gledanje, opazovanje... pač, česar so sposobne zaznati toje oči.  ;)

--- End quote ---

Jaz bom kar zakljucila s tem, da sem ocitno na pravi poti :-*

apemaya:

--- Quote from: Regina on February 02, 2009, 04:46:42 PM --- Sicer pa, saj lahko tudi sanje usmerjamo ali pa si jih naročimo kar "po želji"  ;D

--- End quote ---

Zakaj bi pa nekdo to naredil? Me kar tako zanima, saj sem jaz vesela sanj in tako vem, kaj me resnicno muci ::)

Regina:

--- Quote from: apemaya on February 02, 2009, 05:05:28 PM ---
--- Quote from: Regina on February 02, 2009, 04:53:56 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Jaz bom kar zakljucila s tem, da sem ocitno na pravi poti :-*

--- End quote ---

Pravilno  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version