Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma VIII

<< < (49/84) > >>

Regina:

--- Quote from: apemaya on February 02, 2009, 05:08:20 PM ---
--- Quote from: Regina on February 02, 2009, 04:46:42 PM --- Sicer pa, saj lahko tudi sanje usmerjamo ali pa si jih naročimo kar "po želji"  ;D

--- End quote ---

Zakaj bi pa nekdo to naredil? Me kar tako zanima, saj sem jaz vesela sanj in tako vem, kaj me resnicno muci ::)

--- End quote ---

Saj si že slišala za lucidne sanje? To je eden izmed načinov, ko lahko sanje vodimo samostojno ali pa celo skupinsko za lažje "preverjanje". V resnici tudi sama nisem naklonjena takemu usmerjanju sanj, je pa res, da sem že marsikomu svetovala, da se tega loti ali celo šla z njim skozi, ker za grozno moreče in nekaj let ponavljajoče sanje skoraj ni boljšega zdravila, kot da svoji podzavesti naročiš srečen konec.  ;)

Darja:
Meni..se kar sanja..sanja..par dni nazaj sem sanjala,da sem morala nekam it..in grem po cesti in ta cesta se naenkrat zoži v pot ,ki gre v hrib...nadaljujem pot...začne se temniti in sama  sebi  rečem,da se ne bom prišla tja pravi čas in ,da se bom izgubila..nakar sem krenila levo po drugi poti...in nato sem se zbudila... :-\

Iz sobote na nedeljo pa skoraj nič spala,prave moraste sanje..o pokopališču,da se je eden z avtom kar zapeljal tja..potem o policistih..pa o nekih kriminalcih..prav zoprne sanje :-\

Regina:

--- Quote from: Darja on February 02, 2009, 07:24:18 PM ---Meni..se kar sanja..sanja..par dni nazaj sem sanjala,da sem morala nekam it..in grem po cesti in ta cesta se naenkrat zoži v pot ,ki gre v hrib...nadaljujem pot...začne se temniti in sama  sebi  rečem,da se ne bom prišla tja pravi čas in ,da se bom izgubila..nakar sem krenila levo po drugi poti...in nato sem se zbudila... :-\

Iz sobote na nedeljo pa skoraj nič spala,prave moraste sanje..o pokopališču,da se je eden z avtom kar zapeljal tja..potem o policistih..pa o nekih kriminalcih..prav zoprne sanje :-\

--- End quote ---

Vidim, da te vleče nazaj v preteklost, v neke stare vzorce. Do tega časa in do nekih ljudi iz tega obdobja si nezaupljiva, zato bo najboljše, da si prisluhneš  in se ravnaš po svoji intuiciji, da se znebiš trenutnih skrbi.

Neska:

--- Quote from: Regina on February 02, 2009, 04:23:09 PM ---
--- Quote from: Neska on February 02, 2009, 10:29:04 AM ---Zanima me, ali si to lahko razlagam točno tako kot sanjam, torej, da imam vso podporo angelov, kar se "poslovnega sveta" tiče?? In kako to, da se sanj povezanih z službo, tako živo spomnem, ostalih pa ne, oziroma bolj poredko?? A naj bi to pomenilo, da mi služba, ali recimo "blagostanje", ki mi ga omogoča, veliko pomeni??

--- End quote ---

Angelčki imajo v sanjah največkrat tolažečo in spodbujevalno vlogo, ampak po vseh teh ugodnih spremembah v službi, ki so ti menda pisane na kožo  ;) bi rekla, da so bolj znamenje osvoboditve. Služba je očitno sedaj najbolj na udaru, zato ti sanje v tem smislu tudi ostanejo bolj v spominu. Ob vprašanju verjetno niti nisi mislila na materialno blagostanje? Dvomim, da kdorkoli od nas hodi v službo za hobi ali ker bi mu bilo dolgčas. Z denarjem se pač preživljamo, ampak plača je le eden od segmentov blagostanja, ostali so prijetno vzdušje, zadovoljstvo, dobri medsebojni odnosi  s podrjeneimi, nadrejenimi ali potencialnimi strankami, možnost napredovanja itd.... vse to pa se ti verjetno tudi v polni meri dogaja.  ;)

Pa lep dan, Neska  ;D

--- End quote ---

Čeprav redko prispevam v tole rubriko ;D... moram rečt, da mi vedno odkriješ še kakšno tančico skrivnosti Regina  :o

Hvala ti  :-* in lep nov dan tudi tebi  ang:

Regina:

--- Quote from: Neska on February 03, 2009, 07:09:58 AM ---Čeprav redko prispevam v tole rubriko ;D... moram rečt, da mi vedno odkriješ še kakšno tančico skrivnosti Regina  :o

--- End quote ---

Me veseli  ;D

Uživaj  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version