Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma VIII

<< < (51/84) > >>

Regina:
Lepo pozdravljen po dolgem času, Lord  ;D
To je pa moralo biti precej negotovo obdobje. Očitno si se znašel v neki neprijetni situaciji, ker pa ne sodiš med tiste, ki bi se pustili voditi, pa tudi sam drugim težko slediš, si izgubil nadzor /nad situacijo ali pa celo nad samim seboj/. Morda se ti samo zdi, da si v ta zaplet padel po naključju, v resnici pa je moralo kar nekaj časa trajati, preden si nehal bdeti in skrbeti za varnost svojih ovčic / koga ti predstavljajo?/  ::) ali pa ti je enostavno zmanjkalo potrpežljivosti  in energije, da si se vdal. S samožrtvovanjem itak ne bi nič dosegel, malo več samostojnosti pa tudi tvojim "ovčicam" ne škodi. Vsak se pač mora zavedati svojih odgovornosti.
Pa lepe sanje ti želim.  ;)

Nena:

--- Quote from: Regina on February 04, 2009, 04:01:11 PM ---
--- Quote from: Nena on February 04, 2009, 11:16:26 AM ---Kaj omembe vrednega v teh sanjah, Regina??? 8) :-*

--- End quote ---

Nena, na splošno je videt vse ok ali pa vsaj nič posebnega na psihičnem nivoju,  na fizičnem pa kot da se nekaj kuha. Zaključila si s solato, pa si kar privošči nekaj več vitaminčkov, da te ne oplazi kakšna virozica.  ;)

--- End quote ---

Hvala Regina :-* Če je samo to, bom poskrbela za bolj vitaminčaksto prehrano.

Regina:
Pridna, Nena  ;D  :-*

lordwolf:
Zadela si bistvo, ki ga nisem hotel videt ;)
A saj me poznaš, da se na koncu vedno soočim. Sam so stvari, ki jih enostavno ne vidimo. In ti si mi jih pokazala :D

Hvala, hvala, hvala!

Regina:
Me veseli, Lord, če sem vsaj malo pomagala  :-*
En zelo prijeten dan ti želim.  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version