Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII  (Read 155769 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
« Reply #285 on: February 10, 2009, 10:09:54 AM »
kaj pomeni , ko sanjaš , da si nekomu redil črno magijo ? V bistvu , da si sežgal njegove spodnjice z taborniškim ognjem ? Ob tem ,ko sem sežigala od nekoga spodnjice , sem se počutila srečno , kot da bi se mi nekaj spremenilo . Ob dejanju je bila noč , ob meni pa le ena kolegica . Res me je presenetilo , da me ni blo strah , ampak sem se ob sežigu in pogledu na ogenj in nato , kako kurim spodnjice - ble so moške boksarce , počutila srečno .

Res nevem kaj to pomeni  ::)

Zakaj si pa kar takoj pomislila na črno magijo?  ::) Kolikor se spomnim, je kurjenje spodnjic povezano z nekim starodavnim poročnim običajem izročanja dote.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #286 on: February 10, 2009, 10:33:07 AM »
hihi , nevem zakaj sem pomislila na črno magijo . Verjetno ker so čudne sanje ble . Kaj pa pomenijo te sanje ? konkretno za mene ?

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #287 on: February 10, 2009, 12:54:27 PM »
Regina, lepo bi te prosila za razlago sanj.

Sanjala sem, da sem na nekem polju, vreme je bilo sivo, turobno, kot današnje. Nasproti mi je prišel tiger, ki me je hotel ujeti. Skrila sem se nekam, a me je vedno našel. Potem sem malo dlje stran opazila lepega rjavega konja in ga poklicala k sebi, naj mi pride pomagat. Konj je prišel, objela sem ga in takoj sem se počutila varno.

9ZK 656

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #288 on: February 10, 2009, 10:42:54 PM »
hihi , nevem zakaj sem pomislila na črno magijo . Verjetno ker so čudne sanje ble . Kaj pa pomenijo te sanje ? konkretno za mene ?

Sigurno gre za kaj intimnega, ampak ogenj ima toliko pomenov, da boš sama najllažje ugotovila za kakšno očiščenje gre.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #289 on: February 10, 2009, 10:53:40 PM »
Regina, lepo bi te prosila za razlago sanj.

Sanjala sem, da sem na nekem polju, vreme je bilo sivo, turobno, kot današnje. Nasproti mi je prišel tiger, ki me je hotel ujeti. Skrila sem se nekam, a me je vedno našel. Potem sem malo dlje stran opazila lepega rjavega konja in ga poklicala k sebi, naj mi pride pomagat. Konj je prišel, objela sem ga in takoj sem se počutila varno.

Zdi se, da si presegla neke možnosti ali svoje sposobnosti in si se sama sebe prestrašila, ko si se zavedla, kako si se prepustila nagonom. Kar si si pač zastavila, ti je sigurno uspelo. Če še ne, pa olajšanje z objemom vsekakor pride.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #290 on: February 10, 2009, 10:54:34 PM »
Hvala. Se kar najdem v tem.
9ZK 656

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #291 on: February 11, 2009, 09:01:58 AM »
kako misliš to očiščenje ? Duhovno ?

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #292 on: February 11, 2009, 10:11:20 AM »
Pozdravljeni,
 sem nova na forumu in zato ne vem pravil pa bi malo povprašala,  se ve?
Sanje mi zadnje čase ne dajo miru, nekaj se mi dogaja a sama ne vem razvozlat stvari ::)!
Vse me zanima vse bi hotela vedeti, a v končni fazi ne vem nič, ker nekako vse drvi mimo mene, jaz pa sem na mestu obtičala, ali se mi samo dozdeva ne vem.
Vem pa eno,  želim si ven iz te ujetosti, dovolj mi je tega oklepa, ne vem pa kje pričeti!
Lahko bi rekli, preprosto na začetku, enostavno kakor burek a je več začetkov in lahko ne prepoznam pravega.
Nekajkrat sem se tudi na intuicijo naslonila, a me je tudi kdaj razočarala, ali sem se pustila, ne vem. Vem pa da bi rabila spremembo ker tako bom pregorela.
No sedaj bo dovolj, upam da tudi sama se lahko pridružim kaki  sanjski razlagi razlagi?

lepo pozdravljeni do luane! ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #293 on: February 11, 2009, 12:04:43 PM »
Lepo pozdravljena luana, dobrodošla na forumu in v sanjskih sobanah.  ;)
Zelo lepo si se predstavila, zato kar pogumno od teme do teme in kjer se boš ustavila, bo prav.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #294 on: February 11, 2009, 12:08:17 PM »
Hvala za dobrodošlico, sem počaščena! ;)
lep dan,
pa naj bode s sončkom obsijan,
ker je tako lepo obdan!

by luana  :D
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #295 on: February 12, 2009, 08:44:08 AM »
Draga Regina, spet se spomnim sanj, yes! ;D Morda je razlog to, da sem noč preživela z nekaterimi kristalčki, med drugim z labradoritom. No, vem, da se je veliko dogajalo, najbolj mi je pa v spominu ostal del, ko sem sedela za mizo in nekje na odprtem in delala (na mizi je bilo polno načrtov, čeprav nisem arhitekta), je mimo prišel nek neznani moški s cigareto v ustih. Nekako se je sklonil nadme in čez nekaj časa sem se zavedla, da mi je na lavi strani (moški princip) zažgal lase. Lasje so se izredno hitro vneli in začeli goreti. Saj veš, kakšno čupo imam. ;) No potem sem v plamenih pritekla v gostilno in kričala naj me vendar že kdo pogasi pa so samo vsi nemo zrli. Potem sem natakarici, ki je bila najbližje rekla, naj že vrže enkrat prt čezme in ga je. Spomnim se, da sem potipala glavo in čutila določen del popolnoma brez las, z opeklinami do kože. Naslednji trenutek sem bila doma, ko je prišel domov mož. In sem mu hotela pokazat, kaj groznega se mi je zgodilo. Čudno me je pogledal in rekel, 'A to?' Sej to ni nič, če ti manjka nekaj las.' Mi ni bilo nič jasno in ko se pogledam v ogledalo vidim, da mi pri levem ušesu manjka le manjši šop las, vse drugo pa je zaceljeno. In sem takoj pomislila na theto.

Z veseljem pričakujem tvojo razlago.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #296 on: February 12, 2009, 10:27:13 AM »
Čudno me je pogledal in rekel, 'A to?' Sej to ni nič, če ti manjka nekaj las.'

Glede na to, da imaš tudi v resnici dolge in bujne lase, sanje simbolično osvetljujejo spremembe v načinu razmišljanja in vrednotenja nekih stvari, ki te obdajajo. S tega stališča ima mož kar prav. Nič ni narobe, če kdaj drugače razmišljaš, kot je v skladu s tvojo notranjo naravo in če si se pač znašla v neki neprijetni situaciji, z nekim zadržavanjem in premlevanjem samo pri sebi in zgolj zaradi ljubega miru, ne bi nič naredila, temveč bi vse skupaj samo še otežila. Zdaj je "nevarnost" mimo.  ;)

Uživaj  :-*
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #297 on: February 12, 2009, 11:34:38 AM »
Kot vedno bujno sanjam…samo pač zjutraj prehitro odprem oči in spomin na sanje zbledi..Se pa spomnim, da sem danes ponoči sanjala, da sem šla v eno knjigarno in iskala neke knjige..mislim točno določene knjige. Kar je malček pritegnilo mojo pozornost je bilo to, da je bila knjiga Celestinska prerokba v dveh preoblekah. Spomnim se tudi, da sem se nekaj ukvarjala s ceno knjig. In čeprav jo imam že doma, sem jo vseeno kupila, sicer se ne spomnim se točno, ampak morda celo obe verziji. Iskala sem pa še eno knjigo, o kateri sem se dejansko včeraj pogovarjala s prijateljico in mi jo prodajalka prijazno prinesla. Pa sem si rekla, no fino, kako sem hitro prišla do knjige, mi je ne bo treba hodit v mesto, da jo kupim. bbbbb No z mano je bil tudi moj brat, ki pa je tudi nabiral neke knjige… Kar se še spomnim je to, da sem imela v rokah tri knjige..in te sem valjda imela namen kupit…vsaj mislim tako.

Celestinsko imam res na nočni omarici in jo kao berem že ene petič, ma mi nekako ne gre najbolje…Je tam na dosegu roke in ko me zagrabi preberem kakšno stran ali dve.. To drugo knjigo pa je omenila ena prijateljica, me mika, samo še do nje moram priti, da jo kupim..no ja še malo cincam, ker zadnje čase, ko kupim kako knjigo, sem včasih kar malce razočarana, ker ne zvem nič dramatično novega…

Je kaj v teh knjigah, Regina…ali je samo premlevanje dnevnih dogodkov?? ??? 8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #298 on: February 12, 2009, 11:49:04 AM »
Je kaj v teh knjigah, Regina…ali je samo premlevanje dnevnih dogodkov?? ??? 8)

Primerjava z budnostjo bi že kazala na to, sicer pa je v knjigah veliko modrosti. Možno, da ti posredujejo kakšno pomembno informacijo ali nasvet, ki ga že dalj časa iščeš.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #299 on: February 12, 2009, 12:07:19 PM »
Pozdravljeni!

Pred dnevi se mi je sanjalo:
Vozila sem se z avtobusom, nakar šofer ni uspel izpeljati ostrega ovinka, opazila sem da padamo v prepad, nad nami gost gozd, v daljavi pa jezero. Voda je bila  umazano zelene barve!
Ko opazim padanje, sem v trenutku pričela prositi angelčke za pomoč, tako intenzivno sem jih klicala da je kar bolelo. Čuden občutek lebdenja v zraku, no na srečo smo pristali na tleh, niso bila najbolj trda tako da je delovalo kakor da so se omehčala pod težo in hotela omiliti padec.
Potem pa se dobimo v uti in nam delijo hrano ta mi je pa iz krožnika dol padala.
Joj joj kaj vse ne doživiš v svetu sanj.
Je pa res, da zadnje čase se mi kar naprej pojavlja voda, vedno pa je zajezena nikoli ni morja, do sedaj se ve!
Kaj mogoče je kdo tako usmiljem, pa mi malo obrazloži, imam sanjsko knjigo a ta je bolj tako na levo usmerjena in ne dosti razumljiva za mojo malo glavico!

Lp by luana  ;)
Luana....

Dzelad ed Din RUMI