Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII  (Read 155987 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
« Reply #240 on: February 02, 2009, 05:54:15 PM »
Sicer pa, saj lahko tudi sanje usmerjamo ali pa si jih naročimo kar "po želji"  ;D

Zakaj bi pa nekdo to naredil? Me kar tako zanima, saj sem jaz vesela sanj in tako vem, kaj me resnicno muci ::)

Saj si že slišala za lucidne sanje? To je eden izmed načinov, ko lahko sanje vodimo samostojno ali pa celo skupinsko za lažje "preverjanje". V resnici tudi sama nisem naklonjena takemu usmerjanju sanj, je pa res, da sem že marsikomu svetovala, da se tega loti ali celo šla z njim skozi, ker za grozno moreče in nekaj let ponavljajoče sanje skoraj ni boljšega zdravila, kot da svoji podzavesti naročiš srečen konec.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #241 on: February 02, 2009, 07:24:18 PM »
Meni..se kar sanja..sanja..par dni nazaj sem sanjala,da sem morala nekam it..in grem po cesti in ta cesta se naenkrat zoži v pot ,ki gre v hrib...nadaljujem pot...začne se temniti in sama  sebi  rečem,da se ne bom prišla tja pravi čas in ,da se bom izgubila..nakar sem krenila levo po drugi poti...in nato sem se zbudila... :-\

Iz sobote na nedeljo pa skoraj nič spala,prave moraste sanje..o pokopališču,da se je eden z avtom kar zapeljal tja..potem o policistih..pa o nekih kriminalcih..prav zoprne sanje :-\

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #242 on: February 02, 2009, 10:07:12 PM »
Meni..se kar sanja..sanja..par dni nazaj sem sanjala,da sem morala nekam it..in grem po cesti in ta cesta se naenkrat zoži v pot ,ki gre v hrib...nadaljujem pot...začne se temniti in sama  sebi  rečem,da se ne bom prišla tja pravi čas in ,da se bom izgubila..nakar sem krenila levo po drugi poti...in nato sem se zbudila... :-\

Iz sobote na nedeljo pa skoraj nič spala,prave moraste sanje..o pokopališču,da se je eden z avtom kar zapeljal tja..potem o policistih..pa o nekih kriminalcih..prav zoprne sanje :-\

Vidim, da te vleče nazaj v preteklost, v neke stare vzorce. Do tega časa in do nekih ljudi iz tega obdobja si nezaupljiva, zato bo najboljše, da si prisluhneš  in se ravnaš po svoji intuiciji, da se znebiš trenutnih skrbi.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #243 on: February 03, 2009, 07:09:58 AM »
Zanima me, ali si to lahko razlagam točno tako kot sanjam, torej, da imam vso podporo angelov, kar se "poslovnega sveta" tiče?? In kako to, da se sanj povezanih z službo, tako živo spomnem, ostalih pa ne, oziroma bolj poredko?? A naj bi to pomenilo, da mi služba, ali recimo "blagostanje", ki mi ga omogoča, veliko pomeni??

Angelčki imajo v sanjah največkrat tolažečo in spodbujevalno vlogo, ampak po vseh teh ugodnih spremembah v službi, ki so ti menda pisane na kožo  ;) bi rekla, da so bolj znamenje osvoboditve. Služba je očitno sedaj najbolj na udaru, zato ti sanje v tem smislu tudi ostanejo bolj v spominu. Ob vprašanju verjetno niti nisi mislila na materialno blagostanje? Dvomim, da kdorkoli od nas hodi v službo za hobi ali ker bi mu bilo dolgčas. Z denarjem se pač preživljamo, ampak plača je le eden od segmentov blagostanja, ostali so prijetno vzdušje, zadovoljstvo, dobri medsebojni odnosi  s podrjeneimi, nadrejenimi ali potencialnimi strankami, možnost napredovanja itd.... vse to pa se ti verjetno tudi v polni meri dogaja.  ;)

Pa lep dan, Neska  ;D

Čeprav redko prispevam v tole rubriko ;D... moram rečt, da mi vedno odkriješ še kakšno tančico skrivnosti Regina  :o

Hvala ti  :-* in lep nov dan tudi tebi  ang:
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #244 on: February 03, 2009, 09:56:50 AM »
Čeprav redko prispevam v tole rubriko ;D... moram rečt, da mi vedno odkriješ še kakšno tančico skrivnosti Regina  :o

Me veseli  ;D

Uživaj  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #245 on: February 03, 2009, 12:04:53 PM »
Sicer pa, saj lahko tudi sanje usmerjamo ali pa si jih naročimo kar "po želji"  ;D

Zakaj bi pa nekdo to naredil? Me kar tako zanima, saj sem jaz vesela sanj in tako vem, kaj me resnicno muci ::)

Saj si že slišala za lucidne sanje? To je eden izmed načinov, ko lahko sanje vodimo samostojno ali pa celo skupinsko za lažje "preverjanje". V resnici tudi sama nisem naklonjena takemu usmerjanju sanj, je pa res, da sem že marsikomu svetovala, da se tega loti ali celo šla z njim skozi, ker za grozno moreče in nekaj let ponavljajoče sanje skoraj ni boljšega zdravila, kot da svoji podzavesti naročiš srečen konec.  ;)

Ok, ce nekomu pomagas tako kot opisujes, potem se mi zdi pametno. Sicer pa naj vsak sanja, kar pac sanja ;)

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #246 on: February 03, 2009, 04:15:09 PM »

Vidim, da te vleče nazaj v preteklost, v neke stare vzorce. Do tega časa in do nekih ljudi iz tega obdobja si nezaupljiva, zato bo najboljše, da si prisluhneš  in se ravnaš po svoji intuiciji, da se znebiš trenutnih skrbi.

Hvala Regina...pa se res veliko s preteklostjo ukvarjam

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #247 on: February 04, 2009, 11:16:26 AM »
Živijo...evo mene, končno se zopet spomnim vsaj en dva delčka moji sanj.  :D ;D

Sem se vozila s fantom od sestrične nekam v gozd, kjer se sestrična praznovala roj. dan. Bila je en koča na samem v gozdu. Tam je bilo polno ljudi, ki jih nisem poznala in sem precej samozavestno stopila med njih in vse pozdravila, kar sicer ni v moji navadi. Raje malce tipam nekje iz ozadja. Spomnim se, da sem sestrični dla en prfum , ki je bil v steklenički v obiliki srčka in notri je bil parfum roza barve. Na mizi pa je bilo tortic...njami..
V drugem delu pa sem bila z eno prijateljico v neki restavraciji, samopostrežni. Ona je morala nekam it, jaz pa sem ji rekla, da se odbiva zgoraj...šla sem po stopnicah navzgor, ko se je za mano našel en starješi moški, ki me je prijel za rit. Najprej sem pomislila, ja tako pač je. Potem pa sem se iznenda obrnila in mu rekla, da če me še enkrat zagrabi, mu bom glavo odtrgala. Nekaj je čudno geldal in negodoval, ampak je bil mir. Ko sem prišla gor je bila zunaj terasa, ki je bila prazna, notri pa polno ljudi. Usedla sem se zunaj in na mizi sta bili dve skledi solate, v eni zelena v eni rdeč radič. Slišala sem, da so se notri pogovarjali, če ni nič solate..ampak sem si mislila..kdo jim je kriv..jaz imam tukaj dve skledi. Kaj pa notri tičijo....In sem veselo jedla to solato.

Več se pa ne spomnim.

Kaj omembe vrednega v teh sanjah, Regina??? 8) :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #248 on: February 04, 2009, 04:01:11 PM »

Nena, na splošno je videt vse ok ali pa vsaj nič posebnega na psihičnem nivoju,  na fizičnem pa kot da se nekaj kuha. Zaključila si s solato, pa si kar privošči nekaj več vitaminčkov, da te ne oplazi kakšna virozica.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #249 on: February 04, 2009, 04:55:09 PM »
Pozdravljena Regina.

Zadnje čase se ne spomnem sanj, saj jih počasi živim ;) a vendar ene od sanj so mi ostale. V enih sem dobil neko čredo ovac za pazit in nisem vedel, kaj naj z njimi počnem in zakaj je sploh meni vse to zaupal, ker sem se tam znašel po naključju.

Druge sanje so bile, da sem popolnoma shiral. Namreč v zadnjem letu sem shujšal 15KG in sedaj sem v formi, sanjal pa sem, da so mi rekli, da sem shiral in ko sem pogledal roko, je bila res kost in koža z neko izsušeno mišico in sem se zamislil, kako da nisem opazil, da sem tako shiral. Ker ravno tako nisem opazil, kako sem se zredil...

Lep pozdrav
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #250 on: February 04, 2009, 09:18:26 PM »
Lepo pozdravljen po dolgem času, Lord  ;D
To je pa moralo biti precej negotovo obdobje. Očitno si se znašel v neki neprijetni situaciji, ker pa ne sodiš med tiste, ki bi se pustili voditi, pa tudi sam drugim težko slediš, si izgubil nadzor /nad situacijo ali pa celo nad samim seboj/. Morda se ti samo zdi, da si v ta zaplet padel po naključju, v resnici pa je moralo kar nekaj časa trajati, preden si nehal bdeti in skrbeti za varnost svojih ovčic / koga ti predstavljajo?/  ::) ali pa ti je enostavno zmanjkalo potrpežljivosti  in energije, da si se vdal. S samožrtvovanjem itak ne bi nič dosegel, malo več samostojnosti pa tudi tvojim "ovčicam" ne škodi. Vsak se pač mora zavedati svojih odgovornosti.
Pa lepe sanje ti želim.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #251 on: February 04, 2009, 09:57:39 PM »

Nena, na splošno je videt vse ok ali pa vsaj nič posebnega na psihičnem nivoju,  na fizičnem pa kot da se nekaj kuha. Zaključila si s solato, pa si kar privošči nekaj več vitaminčkov, da te ne oplazi kakšna virozica.  ;)

Hvala Regina :-* Če je samo to, bom poskrbela za bolj vitaminčaksto prehrano.
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #252 on: February 04, 2009, 10:19:59 PM »
Pridna, Nena  ;D  :-*
www.sepet-sanj.com

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #253 on: February 04, 2009, 10:35:28 PM »
Zadela si bistvo, ki ga nisem hotel videt ;)
A saj me poznaš, da se na koncu vedno soočim. Sam so stvari, ki jih enostavno ne vidimo. In ti si mi jih pokazala :D

Hvala, hvala, hvala!
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #254 on: February 05, 2009, 09:23:54 AM »
Me veseli, Lord, če sem vsaj malo pomagala  :-*
En zelo prijeten dan ti želim.  ;)
www.sepet-sanj.com