Živijo...evo mene, končno se zopet spomnim vsaj en dva delčka moji sanj.

Sem se vozila s fantom od sestrične nekam v gozd, kjer se sestrična praznovala roj. dan. Bila je en koča na samem v gozdu. Tam je bilo polno ljudi, ki jih nisem poznala in sem precej samozavestno stopila med njih in vse pozdravila, kar sicer ni v moji navadi. Raje malce tipam nekje iz ozadja. Spomnim se, da sem sestrični dla en prfum , ki je bil v steklenički v obiliki srčka in notri je bil parfum roza barve. Na mizi pa je bilo tortic...njami..
V drugem delu pa sem bila z eno prijateljico v neki restavraciji, samopostrežni. Ona je morala nekam it, jaz pa sem ji rekla, da se odbiva zgoraj...šla sem po stopnicah navzgor, ko se je za mano našel en starješi moški, ki me je prijel za rit. Najprej sem pomislila, ja tako pač je. Potem pa sem se iznenda obrnila in mu rekla, da če me še enkrat zagrabi, mu bom glavo odtrgala. Nekaj je čudno geldal in negodoval, ampak je bil mir. Ko sem prišla gor je bila zunaj terasa, ki je bila prazna, notri pa polno ljudi. Usedla sem se zunaj in na mizi sta bili dve skledi solate, v eni zelena v eni rdeč radič. Slišala sem, da so se notri pogovarjali, če ni nič solate..ampak sem si mislila..kdo jim je kriv..jaz imam tukaj dve skledi. Kaj pa notri tičijo....In sem veselo jedla to solato.
Več se pa ne spomnim.
Kaj omembe vrednega v teh sanjah, Regina???