Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII  (Read 156118 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline someone girly

• Novinec
  • *
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
« Reply #165 on: January 22, 2009, 11:00:31 AM »
Draga Regina , v to ne dvomim . Seveda ni slučaj , da sem našla tu , na tem forumu . Nekaj me je pritegnilo tu . Znanje o teh zadevah veš . Sicer pa menim ,da je bolje pri penziji napisat roman kot pa imet prazne liste ;) Tko veš , da si oseba , da živiš , čutiš , sanjaš , da si zmožen posegati po oblakih in leteti med zvezdami , na vse zadnje pa spoznaš , da si kljub letenju dosegel vse to , o čem si sanjal - z zaprtimi ali odprtimi očmi . Spoznaš svojo veličino , ki ti jo je podarilo življenje . Da si zmožen iti čez gore in gore težav in nakoncu pokaeš sebi , glej to sem jst sem zmožen , okolici ki pa itak neve kaj je življenje in živijo na tem , da vedno nekoga obrekujejo pa zapreš usta , pokažeš , da si velik , v smislu življenja . Da si zaslužiš življenskio diplomo , ki je ne more met vsak .
A mam prav ;D
 :-*

Na vsezadnje nikoli ne smemo odnehati , čeprav imam še toliko ovir in težav ;) Vedno ko želiš odnehati se je dobro spomniti , da nikoli neveš , kaj te čaka za zaprtimi vrati - katere če bi odnehal mogoče sploh nebi odprl ;)

:-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #166 on: January 22, 2009, 11:00:43 AM »

Regina, pravkar sem na vaši spletni strani iskala med simboli, kaj pomeni dim, pa nisem našla pomena. Sanjalo se mi je o gostem, črnem dimu, ki se je valil v nebo, nisem pa videla nobenega ognja.
Hvala za kakšno razlago

Mogoče ga ravno zato ni med simboli, ker bi bila razlaga, pa čeprav vedno znova poudarjam, da nobena stvar nima samo enega pomena, preveč splošna.  ;) Simbolika dima namreč govori o povezavi med zemeljskim in nezemeljskim, saj tako tudi nastane - na zemlji in se dviguje v nebo. Brez ognja pač ni dima, zato je dobro ugotoviti, kje tli.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #167 on: January 22, 2009, 11:01:56 AM »
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #168 on: January 22, 2009, 11:03:33 AM »
Zdravo!

Rada bi samo povedala, da sem danes ponoči sanjala Andreja oz. Andres(ne vem zdaj kako ga kličejo)....tisto sliko v avatarju sem se zapomnila, le da je imel v mojih sanjah malo daljše lase in je z mano plesal....nato pa sem se zbudila  >:D

Mogoče ima pa Andres zate kakšno sporočilo?  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #169 on: January 22, 2009, 11:06:36 AM »
Kdo pa je Andres ?  ??? :o ???

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #170 on: January 22, 2009, 11:06:44 AM »
Draga Regina,

Spomnila sem se delčka sanj. Bila sem v druži prijateljev in poslavljala sem se, ker sem odhajala v tujino. Ko sem se z enim od prijateljev objela mi je iz trebuha ven udarila močna žalost, ki sem jo začutila, da prihaja iz nekega drugega življenja. Prijatelj me je s krožnimi gibi po hrbtu pripravil do tega, da je vsa ta žalost šla ven iz mene in sem bila potem kot rožca. Meni po tem ni bilo nič jasno in še zdaj mi ni, kaj mi sanje želijo sporočiti.

Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #171 on: January 22, 2009, 02:29:06 PM »
Kdo pa je Andres ?  ??? :o ???

Naš big boss foruma  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #172 on: January 22, 2009, 03:09:02 PM »
Draga Regina,

Spomnila sem se delčka sanj. Bila sem v druži prijateljev in poslavljala sem se, ker sem odhajala v tujino. Ko sem se z enim od prijateljev objela mi je iz trebuha ven udarila močna žalost, ki sem jo začutila, da prihaja iz nekega drugega življenja. Prijatelj me je s krožnimi gibi po hrbtu pripravil do tega, da je vsa ta žalost šla ven iz mene in sem bila potem kot rožca. Meni po tem ni bilo nič jasno in še zdaj mi ni, kaj mi sanje želijo sporočiti.

Goga

Trebuh je sedež instinktov in občutkov, ki največkrat pove, kako predelamo vsakdanja doživetja, hrbet pa namiguje, kam so usmerjeni - v preteklost/neprijetne izkušnje, preizkušnje, izgube.../ ali v prihodnost /opora, spodbude, zaščita....
Sanje so lahko povezane s kakšnim dejanskim in načrtovanim potovanjem v bližnji prihodnosti, pa te nekaj pri tem žalosti bolj kot si si pripravljena priznati /doživete izkušnje/, isto pa lahko velja za kateri koli aktualen dogodek ali doživetje. Ker te krožni gibi pomirijo, očitno imaš razlog, da si zadovoljna sama s seboj. Morda si si le naložila preveč obveznosti, podzavest pa izdaja potrebo po počitku, nežnosti, užitkih, itd.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #173 on: January 22, 2009, 06:00:03 PM »
Ja, Regina, bo kar držalo, da imam vsega preveč in da rabim malo počitka. Vem, da mi bo to prineslo tudi potovanje, zato se ga že veselim, čeprav grem šele čez dober mesec.

:-* Goga
www.theta.si
DZK 519

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #174 on: January 22, 2009, 06:13:52 PM »
Kadarkoli Goga, uživaj  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #175 on: January 22, 2009, 06:29:00 PM »
Bom uživala še za vas. Ah, sonce, morje, valovi čez 38 dni.  ;D

Goga
www.theta.si
DZK 519

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #176 on: January 22, 2009, 10:32:33 PM »
Super, če boš uživala tudi za nas, ampak jaz bi vseeno vprašala, če imaš še kaj prostora v kakšnem žepu.  :D
www.sepet-sanj.com

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #177 on: January 22, 2009, 11:27:46 PM »
V žepu bolj malo, morda bi se našlo še kaj v kovčku, glede na tvoje dimenzije  ;) V končni fazi se mi lahko pridružiš kot sopotnica. Iščem nekoga, s komer bi delila bivalne stroške.  :o

Goga
www.theta.si
DZK 519

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #178 on: January 23, 2009, 07:45:32 PM »
Regina, res ne vem, ali se v sanjah zelim toliko ocistiti, ali pa mi kaksni "stari grehi" sledijo ...  polic:

Bila sem v veliki stavbi; najprej v sobi s svojo prijateljico iz otrostva. Okoli naju dosti kovckov (nekaj sva se ponovno odpravljali - vedno sva potovali skupaj). Bili sva veseli, jaz sem zlagala cevlje v vrsto, po barvah (red). Imeli sva jih kar ogromno na tleh. Ko sem pogledala skozi okno sem videla sebe v skupini ljudi, vsi smo imeli nahtbtnike, bila je kot nekaksna odprava kampiranja v naravo (gozd, potke).

Nato sem odsla v drugo sobo.
Tukaj je bilo moje pocutje drugacno, ko sem zagledala:
Na postelji je lezal moski (ga poznam). Lezal je na hrbtu, nepremicno, ni govoril. Jaz sem ga odkrila. Bil je gol. Brez nog. Njegovi zobje so bili v slabem stanju, nekaj jih sploh ni imel, tiste pa, ki je se obdrzal (sprednje), so bili rumeni-rjavkasti, vendar veliki in mocni.
Ko sem pogledala nizje. Je imel penis in vagino.  :o In v vagini ponovno zobje kakrsne je imel v ustih.  :o
No kaj taksnega ...  :D
V sanjah sem cutila usmiljenje, v realnosti (sedaj) pa gnus. Joj groza, res je bilo bljak.  :P  ;D
Potem sem mu rekla, da grem in me je prosil naj ostanem z njim. 
Pred tem sem se se vlegla k njemu na posteljo, levo stran - oba sva lezala na hrbtu.
Po mojem govoru sem odsla in zaprla vrata za seboj.

Imam ponovno slabo vest? (golota)?  ???

Hvala
 ang:
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #179 on: January 23, 2009, 08:23:21 PM »
Imam ponovno slabo vest? (golota)?  ???

Ja, kar precej znamenj kaže na to, pa tudi neko razočaranje /tvoje ali pa je nekdo drug razočaran nad teboj/ se močno izraža. Te bom vprašala direktno, da ne bom brcala v temo - je to posledica kakšne zavrnitve?
www.sepet-sanj.com