Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII  (Read 156147 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
« Reply #150 on: January 22, 2009, 08:34:45 AM »
Someone girly, ti si verjetno še študentka? Koliko si pravzaprav stara?
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #151 on: January 22, 2009, 08:38:41 AM »
jaš študentka sem . Stara pa sem nekje med 19-22 :D Let ne bom izdajala ;)  :o se počutim že mal staro ..........

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #152 on: January 22, 2009, 08:39:01 AM »
Še en jutranji pozdravček v sanjsko sobico. Sanjam, sanjam, sanjam...vsako noč..vse nekaj povezano z ljudmi....ampak zjutraj se tudi slučajno ne spomnim kaj :-\
Vas pa pridno berem, kot vedno :) ;D
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #153 on: January 22, 2009, 09:27:01 AM »
jaš študentka sem . Stara pa sem nekje med 19-22 :D Let ne bom izdajala ;)  :o se počutim že mal staro ..........

Ooooo, kriza, staro pa menda ne?  :o  :D
Glej, pravzaprav niti ni pomembno ali 19 ali 22. Okvirno te itak imam pred seboj iz sanjskih vsebin, samo potrdit sem si želela, da razumem prav te tvoje "up" in "down" trenutke. Tvoje sanje so namreč včasih dobesedno nebeške, obarvane s srčki, angelčki, simpatijami itd., spet drugič pa prav grozljive in v teh te je največkrat strah. Kar zaskrbelo bi me, če ne bi bila tako rosno mlada,  ;)  tako pa lahko svoje strahove mirno povežeš z vsakdanjim dogajanjem in študijem, okoliščinami in družbo, v kateri se giblješ. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #154 on: January 22, 2009, 09:28:26 AM »
Še en jutranji pozdravček v sanjsko sobico. Sanjam, sanjam, sanjam...vsako noč..vse nekaj povezano z ljudmi....ampak zjutraj se tudi slučajno ne spomnim kaj :-\
Vas pa pridno berem, kot vedno :) ;D

Tudi tebi pozdravček, Nena  :-*
Ti samo sanjaj, pa nič ne skrbi, če si sanj ne zapomniš. Važno je samo to, da mlinček melje.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #155 on: January 22, 2009, 09:48:36 AM »
A zakaj te je zaskrbelo  :o ? kej vi odrfasli nimate takih sanj ? Al lahk te grozljive sanje pripišem šoli , dogajanju okoli sebe itd ? A je mogoče , da mi angeli oziroma svet z esencami - nevem če sem se prav izrazla skozi sanje sporoča , da je čas , da se pričnem ukvarjati z njimi ?Men že nekaj časa vleče v tem , da bi se ukvarjala s takimi stvarmi - nenavadnimi .
Ko sem mela ful težko obdobje , sem sanjala Jezusa - to je blo pred tremi ali štirimi leti , in takrat mi je čez dva meseca po tistih sanjah , padla v roke knjiga , ki je govorila o samozdravljejnju od Luise l hay . Kasneje pa mi je sama od sebe v roke prišla knjiga od Doreen Virtue Angeli - tud ta je kar padla v roke .
Dosti krat se mi je že tud zgodlo , da sem ob beli steni , zagledala okol človeka , ki je sedel pred njo nek obris - največkrat je bil barven .. Bolj svetlih barv , skoraj prozoren , sam sem lohk odločno videla kaj je .Mislim , da se temu reče avra .
A je mogoče , da mam to podedovano- da me vleče v te nenavadne stvari , ker je moja teta tud take narave kot ste vi tu gor , bere sanje , prerokuje - roke al pa šolja .
Sam vse več ali manj pove točno .
Sam me je strah , ker se bojim ,da bi se okolica smejala iz mene , če bi se sama pričeka s tem ukvarjat - ker me res vleče v te vode ; da bi me imeli tko mal za luno , čež , ta pa se ukvarhja s nekaj , kar sploh ne obstaja itd .

Upam ,da nisem preveč zašla s teme iz sanj , sam nevem , če mnajo sanje povezavo z tem kar se mi dogaja . Npr - sanje Jezusa ;
čez čas pa sta mi padle dve knjige v kratkem obdobju kar v roke iz police v knjižnici , ki sta govorile o " nenavadnem " .

Prosila bi za nasvete :D
 :-* :-*
« Last Edit: January 22, 2009, 09:50:13 AM by someone girly »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #156 on: January 22, 2009, 10:13:43 AM »
A zakaj te je zaskrbelo  :o ? kej vi odrfasli nimate takih sanj ? Al lahk te grozljive sanje pripišem šoli , dogajanju okoli sebe itd ?

Ne, ne, ni me skrbelo, ker odrasli ne bi imeli takih sanj. Še kako jih imamo, le na drugačen način, ker imamo tudi druge obveznosti, želje, potrebe, vrednote, skrbi...itd, pač drugačen način živjenja, da ne govorim o tem, da boš tudi ti pri 50-ih  ;D čisto drugačna oseba kot si pri 18-ih, ;) da se boš obremenjevala ali pa veselila, zaradi povsem drugačnih stvari.

To kar opisuješ, kar se ti pač dogaja, kaj ti pade v roke, kam te vleče itd, so "normalne" življenjske situacije, možnosti, pa tudi priložnosti, in to se dogaja vsem. Le enim prej, drugim kasneje, enemu na takšen in drugemu na drugačen način, vsak pa sam pri sebi najbolj čuti, kdaj je prišel njegov čas in takrat se tak človek več ne ozira na to, kaj mislijo drugi, niti se ne boji posmehovanja. Enostavno ve, da gre po pravi poti in pika.  ;)

Da res ne bomo prišli iz teme - forum je širok, teme bogate, ljudi, ki so pravi strokovnjaki za take in drugačne vsebine, pa tudi.

Verjamem, da boš prišla do svojega odgovora  ang:, pri razsikovanju pa ti želim veliko užitkov.  :-*
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #157 on: January 22, 2009, 10:19:06 AM »

joj, da te ne bom za usesa >:( S takimi tudi nas postaras za eno tisocletje :D tukaj smo sami mladi ;)

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #158 on: January 22, 2009, 10:20:09 AM »
Hvala  ;)
Zdej sem sama pri sebi prišla do zaključka , da je najboljše , da sledim toku dogajanja , ki se dogajajo okoli mene . Tko v sanjah , kot drugje . In kar je najpomembneje je to , da pričnem slediti intuiciji in pri tem delati za dobro sebe in drugih .
Kaj pa je najpomnejše - kaj sem spoznala pri tvojem postu je to , da ti življenje vedno nameni pravo pot . Nič se ne zgodi samo slučajno . Pri tem , ka si želiš , kdo si in kam greš je pa najbolje, da poslušam sebe , intuicijo in da se ne oziram na druge ljudi , ker oni živivijo svoje življenje jst pa svoje . V mojem življenju morem biti srečna . To pa dosežem le tako , da sledim sebi .
Kar pa je najpomembnejše pa je to , da delam samo za dobro sebe in drugih - nikoli nikomur nič slabega . Sej je življenski zakon tak , da kej slabega narediš ti udari nazaj . Nazaj ti udari že , ko nekaj o nekomur slabo misliš .
A mam prav ?
LP in hvala za malo spodbude ;)
 :-*
« Last Edit: January 22, 2009, 10:22:22 AM by someone girly »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #159 on: January 22, 2009, 10:20:22 AM »

joj, da te ne bom za usesa >:( S takimi tudi nas postaras za eno tisocletje :D tukaj smo sami mladi ;)

Yesss  :D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #160 on: January 22, 2009, 10:22:28 AM »
Hvala  ;)
Zdej sem sama pri sebi prišla do zaključka , da je najboljše , da sledim toku dogajanja , ki se dogajajo okoli mene . Tko v sanjah , kot drugje . In kar je najpomembneje je to , da pričnem slediti intuiciji in pri tem delati za dobro sebe in drugih .
Kaj pa je najpomnejše - kaj sem spoznala pri tvojem postu je to , da ti življenje vedno nameni pravo pot . Nič se ne zgodi samo slučajno . Pri tem , ka si želiš , kdo si in kam greš je pa najbolje, da poslušam sebe , intuicijo in da se ne oziram na druge ljudi , ker onbi živivj osvoje življenje jst pa svoje . V mojem življenju morem biti srečna . To pa dosežem le tako , da sledim sebi .
A mam prav ?
LP in hvala za malo spodbude ;)

Uau, več kot čudovito spoznanje, someone girly. Tega tvojega razmišljanja sem zelo vesela in točno to je to.  :-* :-* :-*
www.sepet-sanj.com

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #161 on: January 22, 2009, 10:28:36 AM »
Hvala :D Verjemi , čeprov sem mlada sem marsi kej dala skoz - od hude bolezni - ko nisem vedela če bom živa - pa ni bla smrtna bolezen el kej sam je bla huda bolezen vsej zame je blo , v šoli je blo ful težko - sem zbrala poklic ki se je izkazal , da ni bil pravi zame , ampek zdej študiram to , kar si želim , na vse to gledam kot na šolo življenja,bilo je ogromno  ne razumevanja okolice in staršev - zdej se razumemo super ;) Tko da menim , da sem se marsi kej naučila pri svojih letih  ::)
Sam se bojim spustit v ljubezen , ker na to karto še nisem igrala zares - da bi se zares zaljublja . Nevem , mogoče še ni moj čas ; Avanture so ble simpatije tud sam to pravo ni blo ....
To pravim zato , da si ne boste mislile , hjo ta pa je še zelena in ziher ne ve kaj je life .
Oja prav dobr vem kaj je ;)
In konec koncev - življenje je lohk prav lepa igra , če jo igramo na prave karte in na vse težave gledamo kot na pod do sreče in obilja ;)

Ok res sem malce zašla sam sem se izkašljala ;)

Drugič pa kaj več sporčam o svojih sanjah ;)
Pa upam da ni zamere da sem malce filozofirala
« Last Edit: January 22, 2009, 10:30:08 AM by someone girly »

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #162 on: January 22, 2009, 10:29:31 AM »

Regina, pravkar sem na vaši spletni strani iskala med simboli, kaj pomeni dim, pa nisem našla pomena. Sanjalo se mi je o gostem, črnem dimu, ki se je valil v nebo, nisem pa videla nobenega ognja.
Hvala za kakšno razlago

Offline Patricija

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #163 on: January 22, 2009, 10:36:30 AM »
Zdravo!

Rada bi samo povedala, da sem danes ponoči sanjala Andreja oz. Andres(ne vem zdaj kako ga kličejo)....tisto sliko v avatarju sem se zapomnila, le da je imel v mojih sanjah malo daljše lase in je z mano plesal....nato pa sem se zbudila  >:D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #164 on: January 22, 2009, 10:52:25 AM »
To pravim zato , da si ne boste mislile , hjo ta pa je še zelena in ziher ne ve kaj je life .
Oja prav dobr vem kaj je ;)

Draga someone girly, v to sploh ne dvomim. Iz svojih izkušenj vem, da bi lahko marsikdo že kot otrok napisal roman, drugi pa še v penziji nima kaj povedat, niti ne ve, kaj bi sam s seboj. Vendar kot si sama rekla,  življenje je lahko prav lepa igra, pomembno pa je, da iz vsega, kar se nam dogaja, potegnemo najboljše.
No, pa sva tudi s temi sanjami nekaj naredile ;) in glej, nihče to tvoje razmišljanje ne bo razumel kot filozofiranje. To je življenje in komu ne paše, da bi se kdaj pa kdaj malo izkašljal?  ;D

Konec koncev, tudi zato ta forum deluje in ni slučaj, da si se znašla med nami ;)
www.sepet-sanj.com