A zakaj te je zaskrbelo

? kej vi odrfasli nimate takih sanj ? Al lahk te grozljive sanje pripišem šoli , dogajanju okoli sebe itd ? A je mogoče , da mi angeli oziroma svet z esencami - nevem če sem se prav izrazla skozi sanje sporoča , da je čas , da se pričnem ukvarjati z njimi ?Men že nekaj časa vleče v tem , da bi se ukvarjala s takimi stvarmi - nenavadnimi .
Ko sem mela ful težko obdobje , sem sanjala Jezusa - to je blo pred tremi ali štirimi leti , in takrat mi je čez dva meseca po tistih sanjah , padla v roke knjiga , ki je govorila o samozdravljejnju od Luise l hay . Kasneje pa mi je sama od sebe v roke prišla knjiga od Doreen Virtue Angeli - tud ta je kar padla v roke .
Dosti krat se mi je že tud zgodlo , da sem ob beli steni , zagledala okol človeka , ki je sedel pred njo nek obris - največkrat je bil barven .. Bolj svetlih barv , skoraj prozoren , sam sem lohk odločno videla kaj je .Mislim , da se temu reče avra .
A je mogoče , da mam to podedovano- da me vleče v te nenavadne stvari , ker je moja teta tud take narave kot ste vi tu gor , bere sanje , prerokuje - roke al pa šolja .
Sam vse več ali manj pove točno .
Sam me je strah , ker se bojim ,da bi se okolica smejala iz mene , če bi se sama pričeka s tem ukvarjat - ker me res vleče v te vode ; da bi me imeli tko mal za luno , čež , ta pa se ukvarhja s nekaj , kar sploh ne obstaja itd .
Upam ,da nisem preveč zašla s teme iz sanj , sam nevem , če mnajo sanje povezavo z tem kar se mi dogaja . Npr - sanje Jezusa ;
čez čas pa sta mi padle dve knjige v kratkem obdobju kar v roke iz police v knjižnici , ki sta govorile o " nenavadnem " .
Prosila bi za nasvete