Kot sem že v astroloških vodah tega foruma omenila, se mi obeta potovanje na Kitajsko. Na meni je, da se odločim naj grem ali ne oz. naj se za to potovanje "zagrebem" ali ne....
ker zelo niham med strašnim navdušenjem in nekakšnim nerazložljivim odporom, mi morda sanje želijo kaj povedati tozadevno:
danes sem torej sanjala, da sem bila v letalu in da smo imeli letalsko nesrečo (kot opombo naj povem, da nimam strahu pred letali in da sem že večkrat letela brez problemov....). sanjala sem, da smo pristali v reki (ja, saj vem, primer iz ZDA) in da smo se reševali. Potem se spomnim, da pa nisem mogla rešiti svoje prtljage, ki je bila v mojem avtu (hmm ???). Ko sem se vrnila domov, sem stopila iz avta in je oče bil pijan (pred leti je imel sicer težave z alkoholom, a zdaj že skoraj 3 leta ne pije nič) in sem se jokala, zakaj sem šla, saj nisem imela možnosti očeta obvarovati pred alkoholom.
no tako nekako je bilo, vem, da letalska nesreča v sanjah ne napoveduje dejanske letalske nesreče, ampak nekako se mi zdi, da so sanje vseeno povezane s to Kitajsko.
Hvala