Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII  (Read 156014 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline someone girly

• Novinec
  • *
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
« Reply #90 on: January 16, 2009, 09:09:08 AM »
pa na nebu ni blo oblakov . Blo je vse jasno , sam je smredlopo bombah . Če veš kaj msilim , ko padejo na zemljo rakete .

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #91 on: January 16, 2009, 09:39:17 AM »
Take sanje so lahko prispodoba notranjih konfliktov med zavednimi in nezavednimi željami, ki jih doživljaš čez dan, lahko pa tudi odsevajo nekaj, čemur se tvoja zavestna volja upira. Razmisli, česa te je v resnici strah.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #92 on: January 16, 2009, 12:33:33 PM »
regina kaj pa pomeni sanjati avtobuse mnogo njih , oz. sanjala sem da se nam je z mami pa svakinjo mudilo ter smo zaradi velikanske " gužve " samih avtobusov ter ljudi nekako se probale skobacati na prvi avtobus , kar nam je z mami uspelo ampak sva opazile da najini svakinji in sva tudi izstopile z tega avtobusa ,,,.... a je kakšen pomen? lp tia13

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #93 on: January 16, 2009, 02:59:44 PM »
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #94 on: January 16, 2009, 06:53:32 PM »
V sanjah sem cutila prijeten hlad in vonj po dezju.
Bila sem s skupino ljudi.
Bili smo kot v parku, podobno vrtovom Ludvika XIV. Zelenje, lepo obrezano grmicevje. Bila sem na visjem vrhu, tako da je bil razgled enkraten. Hodila sem prva z drugo osebo, za nama pa ostala skupina. Hodili smo okrog vrtov. Pred nami (videla sem iz te visje pozicije), pa druga skupina, v enakem zaporedju: v osrepdju dve osebi (dva moska) in sledili so moski (pri svoji skupini se ne spomnim spola). Gledala sem samo voditelja (prvega v skupini), oblecen je bil v rumeno in kadil je veliko cigaro.
V taksnem redu smo naredili dva kroga.
St. 2 se ponavlja ...

http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #95 on: January 16, 2009, 07:11:22 PM »
Po starih zapisih sanj iscem svoje izpred nekaj mesecev (mislim, da je bilo v septembru, zacetek okt?). Sanjala sem kaoticen svet, nekdo me ustreli v avtomobilu ...
Enak film (brez streljanja seveda)  :) sem dozivela, ko sem se peljala na poti v Cairo (kaksno uro pred Cairom s-j).
Enako okolje, barve, pesek ...
Kar zmrazilo me je.
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #96 on: January 16, 2009, 08:19:08 PM »

Gledala sem samo voditelja (prvega v skupini), oblecen je bil v rumeno in kadil je veliko cigaro.
St. 2 se ponavlja ...

2 se ponavlja, saj vse tisto, kar je potlačenega v podzavesti, počasi prihaja v zavest. Kako naprej? Odloči se po intuiciji.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #97 on: January 16, 2009, 08:21:29 PM »
Po starih zapisih sanj iscem svoje izpred nekaj mesecev (mislim, da je bilo v septembru, zacetek okt?). Sanjala sem kaoticen svet, nekdo me ustreli v avtomobilu ...
Enak film (brez streljanja seveda)  :) sem dozivela, ko sem se peljala na poti v Cairo (kaksno uro pred Cairom s-j).
Kar zmrazilo me je.

Hmmm, verjamem   ::)
www.sepet-sanj.com

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #98 on: January 17, 2009, 12:17:28 PM »
bla sem na sprehodu . Skozi listje sem videla nek obred . Sem se približala . srce mi je noro bilo . Ko sem stopila tik za grmovjem , sem videla kozi veje - pilah je veter ( srednje močan ) . Videla sem prizor - Dva angela . Eden od njih je ležal - kot da bi umiral . Drugi je v rokah - držal nekaj plavega . Za hip se mi je zdelo da ima njegovo dušo . Takrat pa sem zbudila , a teh sanj ne morem pozabiti .
Kaj pomeni prispodoba umirajoči angel ?

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #99 on: January 17, 2009, 03:30:12 PM »

Gledala sem samo voditelja (prvega v skupini), oblecen je bil v rumeno in kadil je veliko cigaro.
St. 2 se ponavlja ...

2 se ponavlja, saj vse tisto, kar je potlačenega v podzavesti, počasi prihaja v zavest. Kako naprej? Odloči se po intuiciji.  ;)

Mash.  :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #100 on: January 17, 2009, 03:41:34 PM »
Kar zmrazilo me je.

::) ;) ang:

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #101 on: January 17, 2009, 05:36:05 PM »
Kot sem že v astroloških vodah tega foruma omenila, se mi obeta potovanje na Kitajsko. Na meni je, da se odločim naj grem ali ne oz. naj se za to potovanje "zagrebem" ali ne....

ker zelo niham med strašnim navdušenjem in nekakšnim nerazložljivim odporom, mi morda sanje želijo kaj povedati tozadevno:
danes sem torej sanjala, da sem bila v letalu in da smo imeli letalsko nesrečo (kot opombo naj povem, da nimam strahu pred letali in da sem že večkrat letela brez problemov....). sanjala sem, da smo pristali v reki (ja, saj vem, primer iz ZDA) in da smo se reševali. Potem se spomnim, da pa nisem mogla rešiti svoje prtljage, ki je bila v mojem avtu (hmm  ???). Ko sem se vrnila domov, sem stopila iz avta in je oče bil pijan (pred leti je imel sicer težave z alkoholom, a zdaj že skoraj 3 leta ne pije nič) in sem se jokala, zakaj sem šla, saj nisem imela možnosti očeta obvarovati pred alkoholom.

no tako nekako je bilo, vem, da letalska nesreča v sanjah ne napoveduje dejanske letalske nesreče, ampak nekako se mi zdi, da so sanje vseeno povezane s to Kitajsko.

Hvala  :)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #102 on: January 17, 2009, 06:30:41 PM »
Amfitrita, sama sem bila na Kitajskem pred davnimi 11 leti in je bila takrat še dokaj eksotična destinacija za nas. Moram priznati, da je to zame bila ena boljših destinacij (pa sem bila že marsikje po svetu), ker je njihova tradicija tako drugačna. Odloči se pa sama po lastnem občutku, ker je ta pravi zate.

Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #103 on: January 17, 2009, 06:36:43 PM »
Draga Regina, Vsakič, ko se spomnim sanj sem navušena. No, in  danes je spet ta dan. Ne spomnim se večjega dela sanj, v spominu mi je ostalo to, ko smo v skupini hodili navkreber po dokaj mahovnatem terenu, ko sem našla belo škatlo, v kateri so se nahajali čudoviti kosi neobdelanih gmot kristalov, raznih barv in eden lepši od drugega. Sploh mi ni šlo v račun, kako se je ta škatla našla tam, kot da jo je nekdo skril. So to bili palčki in so pustili to darilo zame? Pokrov škatle je na notranji strani bil oblepljen z gobo, da se kristali ne bi poškodovali, na levi strani pa je bila večja luknja. Kaj mi te sanje želijo sporočiti?

:-* Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #104 on: January 17, 2009, 08:01:14 PM »
Amfitrita, sama sem bila na Kitajskem pred davnimi 11 leti in je bila takrat še dokaj eksotična destinacija za nas. Moram priznati, da je to zame bila ena boljših destinacij (pa sem bila že marsikje po svetu), ker je njihova tradicija tako drugačna. Odloči se pa sama po lastnem občutku, ker je ta pravi zate.

Goga
hvala, goga, za tvoj pogled. pravzaprav se mi ne gre za eksotiko oz. po moje je eksotičnost stvar zornega kota. mislim, da ne glede na preteklih 11 let tvojega potovanja na Kitajsko, je le-ta ravno zaradi svoje drugačnosti, drugačnega načina življenja od našega še kako eksotična.

zakaj gre. po DZK-ju letna energija podpira to potovanje. mesečna, ki pa ni zanemarljiva, pa ne. preden se odločim bi želela slišati še mnenja ostalih, mnenja strokovnjakov za sanje  ;D in astrološki pogled na to. imam še malce več kot en dan časa za premislek....