Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII  (Read 156002 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
« Reply #45 on: January 08, 2009, 03:16:42 PM »
Goga, tole bom pa pogledala zvečer, ko pridem domov.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #46 on: January 08, 2009, 03:40:47 PM »
Že dolgo nisem nič napisala,danes pa sem imela zanimive sanje:

Sanjala sem slona,velikega debelega in še eno veliko žival (mislim,da je bil bik ali pa bivol).
Gledala sta vame,jaz pa sem se bala,da me bosta napadla in poteptala,pa sta se kar naenkrat obrnila stran in stekla v drugo smer,tako da sem videla debelo slonjo rit kako se premika. Simpatičen prizor ;D
Živali sta tekli po blatu.Stekli sta v nekakšen kamion,ki je prevažal takšne velike živali in so ju odpeljali s še nekaterimi drugimi živalmi skupaj.
Na žalost pa sem ugotovila,da je z njima stekel tudi moj kuža in sem se zbala zanj,da ga bodo te velike živali uničile oz. pohodile v tistem kamionu. Na vsak način sem hotela mojega kužka nazaj. Trudila sem se iskati telefonsko številko tega prevoznika kamiona,da ga pokličem in mu povem,da prevaža tudi mojega kužka in da ga želim nazaj. Pa nisem dobila telefonske številke....

No,najbolj mi je v spominu ostal slon z veliko debelo ritjo ;D ;D Res simpatično :D :D :D

Regina kaj misliš ::)
Na tvoji spletni strani sem prebrala,da slon predstavlja oz nakazuje kako ugoden je čas za spremembe v razmerju ???
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #47 on: January 08, 2009, 04:27:38 PM »
Regina kaj misliš ::)
Na tvoji spletni strani sem prebrala,da slon predstavlja oz nakazuje kako ugoden je čas za spremembe v razmerju ???

A sem res to napisala?  ;D
Ma ja, saj kar naprej ponavljam, da brez sanjskega ozadnja ni nič in če se vprašamo, kaj en sanjski simbol pomeni, je kozarec bolj prazen kot poln.  ;)

Krasno sporočilo imaš sanjalka, ampak tudi tebi se posvetim zvečer, ko pridem domov.
« Last Edit: January 08, 2009, 05:27:34 PM by Regina »
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #48 on: January 08, 2009, 07:44:29 PM »
Lep pozdrav Regina.  ang:

no danasnjih se spomnim le del in sicer nedko mi je dal moder ruzak (sinje modra barva) in jaz sem ga oblekla nase.  :D Izgledalo je kot obleka. Ni mi jasno kako sem to spravila nase. Ampak pocutje je bilo ok.

Prejsnji teden sem imela res smesno grozne sanje  :P in sicer: moj partner je bil v postelji z mojimi starsi. Vsi v Adamovi preobleki  :o in v nasem stanovanju. Jaz sem bila ogorcena in sem ga izvlekla iz postelje. Nihce od njih pa ni nicesar rekel. Hmmmm  ::)

Hvala in topel pozdrav v mrzel Mb.
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #49 on: January 09, 2009, 12:31:57 AM »
Vem, da je veliko vsega, kar sem sanjala odraz nekaterih filmov, ki sem jih pred kratkim gledala po TV v zadnjem tednu in dejstva, da sem včeraj po treh tednih začela plesati orientalski ples. Ampak vseeno si želim vedeti, kaj mi po tvoje sanje sporočajo.

Hvala že vnaprej,
Goga

Verjetno so ti res filmi sprožili kakšen impulz, še bolj pa se mi zdi, da si v sanjah predelala svojo vrnitev na ples. Koliko ti ta pomeni in kako se v tem gibanju počutiš, si povedala že z prvim stavkom "kot da življenje, ki ga živim sedaj sploh ne bi obstajalo", če pa še enkrat prebereš vse te svoje besede, kot si sanje opisala in vse te ljudi /ki vsak zase na neki način izraža del tebe in tvojih občutkov/, kako uživajo, si lahko mirno predstavljam, da med plesom pozabiš na vse in je to zate  čisti "odklop".  ;D
Verjamem, da se je po takem prepuščanju težko vrniti "nazaj", sprememba sanjske scene iz prijetne v neprijetno pa nakazuje prav to - prebujanje iz te orientalske omame. 
Uživaj še naprej  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #50 on: January 09, 2009, 12:47:17 AM »
Res se mi velikokrat dogaja, da imam po gledanju filma zelo žive sanje, s podobno vsebino. Na to, da bi bilo vse to povezano z orientalskim plesom pa nisem niti pomislila, saj ga jemljem bolj kot sprostitev. Če bi želela uresničiti svoje ambicije na tem področju, bi to naredila pred leti, ko sem bila bolj v plesnih vodah. Sedaj mi predstavlja le obliko rekreacije, skozi katero lahko izrazim svojo ženstvenost. Morda pa ključ tiči v tem, kar sem nazadnje napisala.

Hvala, Regina za tvoje smernice.

:-* Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #51 on: January 09, 2009, 12:55:27 AM »
Sicer te osebno "še" ne poznam,  ;) ampak dvomim, da ti karkoli od tega, s čimer se pač ukvarjaš, pa čeprav za sprostitev in rekreacijo, delaš na pol. Ok, nekih ambicij res ni zaznati, ne potrebuješ pa tudi kakšne "avtoritete", ki bi ti povedala kako naprej. Le "spomniti" se moraš, kaj ti daje ta občutek izpolnjenosti in to uresničiti, ne glede na oznake.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #52 on: January 09, 2009, 01:16:18 AM »
No,najbolj mi je v spominu ostal slon z veliko debelo ritjo ;D ;D Res simpatično :D :D :D

Lepo  ;D

Čisto vse zadeve, pa naj bodo še tako pomembne, se da obravnavati čisto po "človeško" in s čustvene plati. Veliki načrti, dostojno življenje, poslovni projekti, partnerska zveza, še najbolj pa se mi zdi, da gre za odraščajoče otroke ...  Ne boj se povedati svojim najbližjim, kaj čutiš in česa te je strah. Vsaka tvoja pobuda v tej smeri je lahko zelo uspešna.
www.sepet-sanj.com

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #53 on: January 09, 2009, 08:30:55 AM »

Spet bo kar držalo. Res imam odraščajoče otroke in res se bom morala naučiti malo bolj pogumno povedati tudi svoje želje in zahteve,ne da se vedno trudim,da bom ustregla in zadovoljila druge (predvsem svoja otroka).
Super,da lahko tole malo ozavestim in začnem delati tudi na tem.

Hvala Regina za tole tvojo interpretacijo ang: :-* ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #54 on: January 09, 2009, 09:58:34 AM »
No, pa smo spet tam. Čas je ugoden za spremembo, le vsebino je treba poznat.  ;D

Lepo bodi in uživaj s svojo družinico  :-*
www.sepet-sanj.com

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #55 on: January 09, 2009, 10:38:26 AM »
Sicer te osebno "še" ne poznam,  ;) ampak dvomim, da ti karkoli od tega, s čimer se pač ukvarjaš, pa čeprav za sprostitev in rekreacijo, delaš na pol. Ok, nekih ambicij res ni zaznati, ne potrebuješ pa tudi kakšne "avtoritete", ki bi ti povedala kako naprej. Le "spomniti" se moraš, kaj ti daje ta občutek izpolnjenosti in to uresničiti, ne glede na oznake.  ;)

Ja, imaš prav. Vse, kar delam, nikoli ne delam na pol. Se popolnoma poistovetim z zadevo, ki jo izvajam. Ples je pa že sam po sebi nekaj, kar daje veliko notranjih občutkov in zadovoljstva.

Hvala ti, da si.

:-* Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #56 on: January 09, 2009, 01:26:53 PM »
Jojjj, tebe sem pa kar spregledala, pa tako topel pozdravček si nam poslala. Vračam malo hladnega nazaj, da se izenači. Seveda ne hladnega v dobesednem pomenu  ;D

no danasnjih se spomnim le del in sicer nedko mi je dal moder ruzak (sinje modra barva) in jaz sem ga oblekla nase.  :D Izgledalo je kot obleka. Ni mi jasno kako sem to spravila nase. Ampak pocutje je bilo ok.

O čem pa tako globoko razmišljaš?  Kaj pri sebi bi rada spremenila, da bi si zavarovala "kožo"?   

Prejsnji teden sem imela res smesno grozne sanje  :P in sicer: moj partner je bil v postelji z mojimi starsi. Vsi v Adamovi preobleki  :o in v nasem stanovanju. Jaz sem bila ogorcena in sem ga izvlekla iz postelje. Nihce od njih pa ni nicesar rekel. Hmmmm  ::)

Lahko bi šlo za neke občutke krivde, ki so vezani na sorodnike. Ampak če nihče nič ne reče, tudi prav ...  ::)

Uživaj Azra, pa kjerkoli že si in karkoli že počneš  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #57 on: January 09, 2009, 10:12:23 PM »
Hvala Reginca za odg.
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #58 on: January 10, 2009, 10:59:36 AM »
čao . Dons ponoči sem sanjala , da smo se s družbo , prseleili v neko hišo , ki je imela dosti sob in vsaka soba je bila drugačno obarvana . Jaz se, se vselila v vijolčno sobo - Blo je , kot študentski dom . Bla sem nekako razburjena i n vesela . Poleg mene je pa bil moja simpatija , ki me je neprenehoma hotil nekaj spraševat v sobo . V vsaki sobi je bila jelka . V eni sobi je njegov kolega - ki je tudi v resničnem življenju razbil en okrasek . Vsak od nas je imel nekako svojo sobo . V hiši je blo tut špolno zlata , vodnjak - zlo mi je blo fajn in bila sem nekako srečna . Kaj pomenijo te sanje ? aja pa še opomba - v moji sobi so bili prisotni - lilasti kavč , pisalna miza , tv omara z plazmo tv  , ogromno parfumov ;) Najraje pa sem se zadrževala pri vodnjaku - ki je biu kot iz opravljice - se prav bela figura nekaka mioškega , ki je bil na robu pozlačen . Biu je nekako antiški . Glede čustev - s njim in s prijatelji sem ok razumela in sem bla srečna - zaradi hiše in zarad družbe . Kaj to pomen ? upam ,da sem dons bla dovolj jasna ;) Aja pa še to - parfumi so bli vsi orginali in sladko dišeči - vrtnica in sandlovina , mošus ...... Toliko o mojih sanjah - če kaj ne bo zopetj asno , me samo vprašajte - sem si jih zapisala ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #59 on: January 10, 2009, 09:30:38 PM »
Ja, tako se to dela, someone girly  ;D
Hiša v sanjah pomeni prostor, kamor se zatečemo pred zunanjim svetom, /odnos med egom in podzavestjo/ vsak izmed prostorov pa ima svoj pomen, pogojen z vzdušjem, ki je ponavadi skoraj enak, kot ga posreduje sanjsko sporočilo. Očitno si s svojim egom zelo zadovoljna /oprema sobe/, podzavest pa te vendarle vabi malo višje, v neke duhovne sfere in zavedanje nekih še neodkritih delov same sebe.
Si se mogoče kaj z angelčki ukvarjala ali pa te mika, da bi jih pobliže spoznala? Ta vijoličasta barva, vodnjak, sladki parfumčki... to bi lahko bilo to.
www.sepet-sanj.com