Zadnje čase nenormalno veliko sanjam. Vsako noč.
Prve sanje danes:
bila sem v hiši moje kolegice kolegice, ki je ne prenesem najbolje in njenih staršev. Nobenega ni bilo, samo jaz v hiši. Kot da bi jo čuvala.
Ko sem želela ven, se je pred vrati pojavil sosedov pes, popadljiv, hinavski, nikoli ne veš, kdaj bo napadel.
Imel je naježeno dlako na hrbtu. Hitro sem zaprla vhodna vrata, letela po hiši in oprezala skozi okna, kje je pes.
Ko sem šla v zgornje nadstropje, da bi še na terasi zaprla okna in vrata, sem videla da so že bila zaprta. Stala sem pred balkonskimi vrati in gledam ven, kje je pes, nakar ga začutim za seboj. Slišim pasje dihanje in pritajeno renčanje. Leden srh me je spreletel po celem telesu....in v strahu se zbudim.
Druge sanje:
z mlajšima sosedama (mlajše od mene cca 4 leta) sedimo na vernadi pri njih in klepetamo. Klepet nanese tudi na družinske člane, vzdušje v družini. Začnemo pogovor o naših mamah. Nobena ni varčevala z očitki in krepke obtožbe in negativne besede so padale ena čez drugo.
Ko sem prišla domov, me je že čakala mami, cela jezna, me nadrla. Ugotovila sem, da so vse tri naše mame stale v bližini in nas poslušale. Hiši namreč stojita popolnoma zraven.
V roku dveh ur sem morala spakirati kovčke in oditi iz hiše, saj mi je ful zamerila, kako sem jo ogovarjala pred sosedama.
Nimam pojma,kaj bi to pomenilo. Sama živim na svojem že 3 leta.
Če bo kdo znal pojasniti te sanje, bom ful vesela. Hvala.