Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII  (Read 159748 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
« Reply #135 on: January 20, 2009, 10:08:46 PM »
sem se v nedeljo odločila takole: prepustim energijam, da naredijo tako, da bo v najboljše dobre mene in vseh okoli mene.

Dobra odločitev  ;D
hvala

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #136 on: January 21, 2009, 09:05:54 AM »
Moje današnje sanje.

Se odpravljam z Višje šole proti fantu ... pogledam v nebo, nevihtni oblaki ... bližajoči se tornado (več kot trije vrtinci so bili). Ob večji poslovni stavbi je bilo razburkano morje, pobesnelo prazvaprav (gre za mesto v SLO, kjer NI morja v bližini).

Ker ne vem kaj naj naredim, se na pol poti proti stanovanju (ali sem šla na drugo šolo?? ne spomnim se točno. V službi namreč menjavam lokacijo - delam na dveh šolah po 4 ure) obrnem in grem zaradi strahu v stavbo. Nevihta se razbesni, morje znori in se zaganja v stavbo ter razbije steklo na oknih. Meni ni sicer nič hudega, pri vsem tem je zanimivo, da je bil občutek opazovanja nevihte prav dober. Opazujem morje in tiste vrtince, ki besnijo. Avantura, dogajanje, razburjenje ... in jezna sem bila, ker me je budilka zbudila.

???

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #137 on: January 21, 2009, 09:13:09 AM »
Ojla !
Včeri se pa glih neki zgodlo , kaj sem nekje vidla . Mislim celo , da sem to videla v sanjah . Ampak tisti prizor , ki se mi je zgodil , se mi je zdel tko kot da sem ga že doživela .
Al je možno , da ti sanje vćasih namignejo prihodnjost ? Al pa vsaj delce od njih ?

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #138 on: January 21, 2009, 09:17:38 AM »
Zadnje čase nenormalno veliko sanjam. Vsako noč.
Prve sanje danes:
bila sem v hiši moje kolegice kolegice, ki je ne prenesem najbolje in njenih staršev. Nobenega ni bilo, samo jaz v hiši. Kot da bi jo čuvala.
Ko sem želela ven, se je pred vrati pojavil sosedov pes, popadljiv, hinavski, nikoli ne veš, kdaj bo napadel.
Imel je naježeno dlako na hrbtu. Hitro sem zaprla vhodna vrata, letela po hiši in oprezala skozi okna, kje je pes.
Ko sem šla v zgornje nadstropje, da bi še na terasi zaprla okna in vrata, sem videla da so že bila zaprta. Stala sem pred balkonskimi vrati in gledam ven, kje je pes, nakar ga začutim za seboj. Slišim pasje dihanje in pritajeno renčanje. Leden srh me je spreletel po celem telesu....in v strahu se zbudim.

Druge sanje:
z mlajšima sosedama (mlajše od mene cca 4 leta) sedimo na vernadi pri njih in klepetamo. Klepet nanese tudi na družinske člane, vzdušje v družini. Začnemo pogovor o naših mamah. Nobena ni varčevala z očitki in krepke obtožbe in negativne besede so padale ena čez drugo.
Ko sem prišla domov, me je že čakala mami, cela jezna, me nadrla. Ugotovila sem, da so vse tri naše mame stale v bližini in nas poslušale. Hiši namreč stojita popolnoma zraven.
V roku dveh ur sem morala spakirati kovčke in oditi iz hiše, saj mi je ful zamerila, kako sem jo ogovarjala pred sosedama.

Nimam pojma,kaj bi to pomenilo. Sama živim na svojem že 3 leta.

Če bo kdo znal pojasniti te sanje, bom ful vesela. Hvala.  ang:

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #139 on: January 21, 2009, 09:52:38 AM »
Moje današnje sanje.

Se odpravljam z Višje šole proti fantu ... pogledam v nebo, nevihtni oblaki ... bližajoči se tornado (več kot trije vrtinci so bili). Ob večji poslovni stavbi je bilo razburkano morje, pobesnelo prazvaprav (gre za mesto v SLO, kjer NI morja v bližini).

Ker ne vem kaj naj naredim, se na pol poti proti stanovanju (ali sem šla na drugo šolo?? ne spomnim se točno. V službi namreč menjavam lokacijo - delam na dveh šolah po 4 ure) obrnem in grem zaradi strahu v stavbo. Nevihta se razbesni, morje znori in se zaganja v stavbo ter razbije steklo na oknih. Meni ni sicer nič hudega, pri vsem tem je zanimivo, da je bil občutek opazovanja nevihte prav dober. Opazujem morje in tiste vrtince, ki besnijo. Avantura, dogajanje, razburjenje ... in jezna sem bila, ker me je budilka zbudila.

???

Se jeziš, ker lahko neko dogajanje, stanje, občutke, čustva.... samo opazuješ, ne moreš pa ničesar naredit, da bi to spremenila? Če bežiš iz banalnosti, ker si želiš bolj intenzivno življenje, je lahko taka nevihta "očiščevalna", saj prinese kakšno dodatno spoznanje.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #140 on: January 21, 2009, 09:53:45 AM »
Al je možno , da ti sanje vćasih namignejo prihodnjost ? Al pa vsaj delce od njih ?

Možno  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #141 on: January 21, 2009, 10:02:53 AM »

Se jeziš, ker lahko neko dogajanje, stanje, občutke, čustva.... samo opazuješ, ne moreš pa ničesar naredit, da bi to spremenila? Če bežiš iz banalnosti, ker si želiš bolj intenzivno življenje, je lahko taka nevihta "očiščevalna", saj prinese kakšno dodatno spoznanje.  ;)

Ja. Točno za te občutke gre pa ne znam ali ne upam narediti spremembe, ker gre za precej težko odločitev.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #142 on: January 21, 2009, 10:08:07 AM »
Jaz se pa že dve noči zapored v sanjah skregam in se potem počutim neverjetno olajšano :o
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #143 on: January 21, 2009, 10:10:05 AM »

Nimam pojma,kaj bi to pomenilo. Sama živim na svojem že 3 leta.

V teh sanjah ni, da ni. Od priučenih miselnih vzorcev na zavestni ravni do nagonskih reakcij na podzavestni ravni...
Tako kot jih znaš razločevati v podzavesti, jih znaš tudi v budnem življenju, pa naj se zdijo še tako neobvljadljive.
Je to kakšna "posledica" thete" ?  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #144 on: January 21, 2009, 10:13:55 AM »

Ja. Točno za te občutke gre pa ne znam ali ne upam narediti spremembe, ker gre za precej težko odločitev.

Saj se bo "zgodilo". Le navzven pokaži, kaj se dogaja v tvoji notranjosti, da sprostiš energije, pa bo šlo lažje  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #145 on: January 21, 2009, 10:24:50 AM »
Jaz se pa že dve noči zapored v sanjah skregam in se potem počutim neverjetno olajšano :o

Tokrat se pa vsi nekaj čistite. Kje je že Luna?   ;D

S prepirom vedno pride olajšanje, ker podzavest vzpostavlja ravnovesje. Ne glede na to ali te sanje pozivajo, da razčistiš z neko situacijo, ljudmi ali problemom. Če ne gre v "dvoje", pa pristopi sama, le na to bodi pozorna, da bo razumsko.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #146 on: January 21, 2009, 11:54:21 AM »
pa na kakši način lahko skozi sanje vidiš prihodnjost? ker me res osupnilo včeraj , ker sem imela občutek , kot da bi to dejanje ki sej e dogajalo videla ali že doživela .
Oziroma - kako lahko sanje pokažejo prihodnjost ? To je zavestni al nezavestni del nas ? nevem če sem se dobro izrazila :D
LP

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #147 on: January 21, 2009, 01:07:13 PM »
Hvala Regina, se bom zadeve lotila z razumom :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #148 on: January 21, 2009, 01:14:15 PM »
pa na kakši način lahko skozi sanje vidiš prihodnjost? ker me res osupnilo včeraj , ker sem imela občutek , kot da bi to dejanje ki sej e dogajalo videla ali že doživela .
Oziroma - kako lahko sanje pokažejo prihodnjost ? To je zavestni al nezavestni del nas ? nevem če sem se dobro izrazila :D
LP

To, kar si doživela skozi sanje je en način jasnovidnosti. Med sanjami deluje naš podzavestni um, ker smo v theti.  ;D

Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #149 on: January 22, 2009, 08:07:19 AM »
Dons se mi je sanjalo , da smo bli s prijatelji iz osnovne in srednje šole - sošolci v osnovni šoli . Tam se je dogajalo marsi kaj . NA dvorišču je bil nekdo , ki je zahtveal žrtve - beri kot terorist , sam ni jih ubil , ampak se je šel neko igro , bolj kot kikboks . S sošolci smo se odločili , da sem šla jst ven - no bi morala . Sam me je blo ful strah pa sem se šla skrit v klet bližnje bolnice . Tam sem srečala zaposlene - ki jih dejanstveno poznam in so se mi pomagali skriti , kajti ta žrtev je iskala mene . Sošolci tako iz srednje in osnovne šole so zvedeli kje sem , in so prišli k meni . Nekaj časa smo se pogovarjali o kozmetiki itd . Kasnje smo se skrili na neko streho , saj smo izvedeli , da se tisti , ki je izbiral žrtve bližal bolnici in me iskal . Po strehi smo pobegnili v župnišče , kjer me je skril župnik v eni izmed podstrešnih sob - imeli so namreč skrivališče . Kasnje je župnišče poplavilo - takrat , ko mej e on prišel iskat sem in takrat me je najdu . Ko je vzel masko z sebe sem videla , da je v njej moja simpatija . Takrat pa sem se zbudila .
Med celim dogajanjem me je blo ful strah , počutila sem se ne prijetno . Dobrro sem se počutila le v bližini sošolcem .
Kaj pomenijo te sanje ?
 :-*