Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma VIII

<< < (81/84) > >>

Mačica:

--- Quote from: Regina on March 01, 2009, 05:57:45 PM ---
V tem primeru ni kaj razlagat. Kot prvo je razlaga sanj iz "tretje roke" zelo nehvaležno delo, ki se mu strogo izogibam, kot drugo pa se razen simbola, nimam česa oprijeti.
Draga Mačica, imej se lepo  :-*

--- End quote ---

Okidoki. Razumela. Sem pač zeloooo radovedno bitje.  ;)

Pozdravček. :-* :-* :-*

Amfitrita:
sem bila včeraj službeno v avstriji na smučanju, pa me je celo pot do tja in nazaj (pa še vmes) osvajal en simpatični bosanec  ;D

in danes ponoči se mi je sanjalo, da me je hotel odpeljati v bosno  :P he he  :D pa sma hodila po bosni in mi je pokazal en lep (nižinski) gozd, pa sem jaz rekla: ja, gozd je sicer zelo lep, bi lahko tukaj živela, samo kaj, ko se tukaj ne bom mogla sprehajat, ker so mine v gozdu  ??? in sem rekla, da ne grem z njim v bosno  ;)

he he ful je blo hecno

luana:
[
--- Quote ---quote author=Regina link=topic=948.msg67359#msg67359 date=1235927118]

--- Quote from: luana on March 01, 2009, 10:41:41 AM ---Ufa, moje sanje pa nočejo in nečejo mirovat.
Imam občutek da sanjam tudi v budnem stanju.
Včeraj sem se poljubljala, pa obenem premišljevala saj je res kakor pravijo, ni to to! Nekaj manjka temu- poljubljanju!
Danes pa me mantral sosedov kuža. Sosed ga je namreč pustil samega doma, jaz sem ga ujčkala, čuvala preoblačila in negovala kakor dojenčka. Na konec sem ga tudi okopala in se je potožil naj bom bolj nežna, ker ga bolijo ledvička oz. peče pri uriniranju. Na konec dneva sem ga položila v posteljo in pomislila, upam da ga sosed jutri le odpelje k zdravniku, a kaj ko je drugi dan prišla novica, kuža  je poginil. Bila sem žalostna in razočarana.
Potem se nahajm s sestrično v lokalu, pila sem čaj. Nisem nikakor uspela priti do žlice da bi si sladkala čaj. Pri drugi mizi pa je bil nekdo s katerim sva si samo na daleč izmenjala poglede, bala sem se ga preveč pogledat.
Uffa je bilo pa mučno, imela sem občutek da celo noč sem si przadevala: ne smeš pozabiti kar si sanjala.

Lep pozdrav by luana- se dogaja!!!!! :D :D :D :D ;)

--- End quote ---

Včasih se je težko pripraviti do tega, ampak ko v naši duši nekaj umre, moramo vse narediti, pa makar se prisilimo, da tisti del svojega življenja obudimo in se spet postavimo na noge.
Spodbudno, luana. Začela si razmišljati.  ;) :-*

--- End quote ---
[/quote]

Hvala Regina,
sedaj bom malo opustila sanje, nič ne bom več premišljevala o njih!
Vidim da sem še premala, preveč vsega za mojo malo glavico, prepuščam res času čas, mogoče bo kaj bolje, ker na silo enostavno ne gre. Sem pa res bolj sproščena, vse mi gre na smeh in samo tako naprej. Nekaj me tudi drma Pluton in to je to!
Bo, čas je na moji strani, vedno bolj sem prepričana v to!
Lepo bodi   ang: ang:
by luana  :D :D ;)

Rena:
Pozdravljena Regina. Ponoči sem sanjala, da letim, pa na kak način, hehe. Pod sabo nas je v kupčku v zraku držal kar pilot (letala ni bilo nikjer  ;D). Sama sem bila čisto spodaj in me je bilo strah, ker me je držal samo še delno, hkrati pa sem si mislila, saj bo vredu, pilot že ve, kaj dela in koliko zmore. Najlepše sanje o letenju so bile pa dosti let nazaj, ko sem prosto kot ptič letela nad ulico, v kateri sem odraščala…

Imela sem še neke ponavljajoče sanje. Na  »zalogi«  imam več vsebin, ki se mi ponavljajo. Hecno, kako med sanjami vem, da se mi sanje ponavljajo? Ali torej takrat ne spim tako zelo trdno, da se vmes zavedam tega dejstva? In hkrati nisem dovolj budna, da bi si sanje zapomnila? Zdaj ko je največja gužva v službi mimo, si bom res prebrala o tem na Šepetu sanj, me pa zanima tvoj komentar.

Lep dan želim.

Regina:

--- Quote from: Azra on March 01, 2009, 06:52:14 PM ---Hvala Regina za odg.
Sanje so v zadnjem mescu pri meni prava redkost, ker zelo slabo spim ali pa sploh ne.
Lp
 ang:

--- End quote ---

Si postala ponočnjakinja?  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version