Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma VIII

<< < (82/84) > >>

Regina:

--- Quote from: Mačica on March 01, 2009, 07:23:19 PM ---
--- Quote from: Regina on March 01, 2009, 05:57:45 PM ---
V tem primeru ni kaj razlagat. Kot prvo je razlaga sanj iz "tretje roke" zelo nehvaležno delo, ki se mu strogo izogibam, kot drugo pa se razen simbola, nimam česa oprijeti.
Draga Mačica, imej se lepo  :-*

--- End quote ---

Okidoki. Razumela. Sem pač zeloooo radovedno bitje.  ;)

Pozdravček. :-* :-* :-*

--- End quote ---

No, pa kdaj drugič.  ;D

Pozdravček tudi tebi  :-*

Regina:

--- Quote from: luana on March 02, 2009, 07:55:22 AM ---sedaj bom malo opustila sanje, nič ne bom več premišljevala o njih!

--- End quote ---

Mislim, da te ne bodo več pustile na miru  ::) ;D

Regina:

--- Quote from: Amfitrita on March 01, 2009, 10:09:44 PM ---sem bila včeraj službeno v avstriji na smučanju, pa me je celo pot do tja in nazaj (pa še vmes) osvajal en simpatični bosanec  ;D

in danes ponoči se mi je sanjalo, da me je hotel odpeljati v bosno  :P he he  :D pa sma hodila po bosni in mi je pokazal en lep (nižinski) gozd, pa sem jaz rekla: ja, gozd je sicer zelo lep, bi lahko tukaj živela, samo kaj, ko se tukaj ne bom mogla sprehajat, ker so mine v gozdu  ??? in sem rekla, da ne grem z njim v bosno  ;)

he he ful je blo hecno

--- End quote ---

Je komentar sploh potreben?  ;)

Regina:

--- Quote from: Rena on March 02, 2009, 08:39:20 AM ---Pozdravljena Regina. Ponoči sem sanjala, da letim, pa na kak način, hehe. Pod sabo nas je v kupčku v zraku držal kar pilot (letala ni bilo nikjer  ;D). Sama sem bila čisto spodaj in me je bilo strah, ker me je držal samo še delno, hkrati pa sem si mislila, saj bo vredu, pilot že ve, kaj dela in koliko zmore. Najlepše sanje o letenju so bile pa dosti let nazaj, ko sem prosto kot ptič letela nad ulico, v kateri sem odraščala…

Imela sem še neke ponavljajoče sanje. Na  »zalogi«  imam več vsebin, ki se mi ponavljajo. Hecno, kako med sanjami vem, da se mi sanje ponavljajo? Ali torej takrat ne spim tako zelo trdno, da se vmes zavedam tega dejstva? In hkrati nisem dovolj budna, da bi si sanje zapomnila? Zdaj ko je največja gužva v službi mimo, si bom res prebrala o tem na Šepetu sanj, me pa zanima tvoj komentar.

Lep dan želim.

--- End quote ---

Ko se sanje vztrajno ponavljajo, se tudi neka stvar, situacija, težava, lastnost... že zelo dolgo vleče, pa je to že samo po sebi glasno sporočilo, da se na neke dejavnike ne odzivaš dovolj učinkovito, potem pa zavestni ego in podzavest tekmujeta, kdo bo prej popustil  ;)

Azra:

--- Quote from: Regina on March 02, 2009, 05:06:34 PM ---
--- Quote from: Azra on March 01, 2009, 06:52:14 PM ---Hvala Regina za odg.
Sanje so v zadnjem mescu pri meni prava redkost, ker zelo slabo spim ali pa sploh ne.
Lp
 ang:

--- End quote ---

Si postala ponočnjakinja?  ;D

--- End quote ---

Oh ja, vedno podvrzena nocnim radostim.  ;D Pa tudi moja kreativnost se poveca kakor se stemni. Morda bi morala razmisliti o delu kaksnega nocnega paznika-cuvaja.  :D
lp
 :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version