Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII  (Read 155747 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline someone girly

• Novinec
  • *
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
« Reply #375 on: February 24, 2009, 11:05:32 AM »
saj sem dobla idejo , da bi se rada naučila igrat kitaro - za slednje si šparam tud denar . Zanima me , v kakšem smislu pa lohk pričakujem nepričakovano - mentalni preblisk ? kaj je to ?

Res a lahko kdo to obrazloži ......sem bla na izletu , kjer sem kupila izdelek iz keramike ( ni bil drag ) , pa na blagajni sem videla , kako je izdelek treščil na tla . Seveda mine nekaj časa od " videnja " in se to res zgodi . Izdelek mi je treščil na tla in takrat sem mogla it po novga ....
A je to kaj nenavadno ?
Ob tem " videnju " pri blagajni ( se mi je zgodilo prvič - ponavadi so prisotni občutki , takrat sem pa videla sliko pred seboj ) ....kaj to pomeni ???? me je malce strah....

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #376 on: February 24, 2009, 12:07:30 PM »
se mi že malo sanja  :D hvala Regina  :-*

To je dobro, taja. To je res dobro  ;) ;D

:-*

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #377 on: February 24, 2009, 01:13:42 PM »
kajti s samo slutnjo, koga bi naj pokopali, se ne moreš posloviti od nečesa starega /lastnosti, navade, neprijetne izkušnje ali spomini.... itd/, da bi lahko začela na novo.  ;)
Draga Regina, točno tako kakor si napisala, po intuiciji sodeč vem kaj bi pokopala, v sedanjem trenutku, predobro vem!
Vidim  pa ne izhoda, ne poznam načina izvžbe, zato me to dobesedno najeda!
Iščem odgovor kakor iglo v seniku a ne pride, igla je premajhna,na seniku pa praveč vsega, da bi jo lahko našla.
Upam, da mi čas pokoplje, kar sama ne uspem, a žal je to zelo boleče in utrujajoče, če ne že mučno, ko si sama delam probleme, ker sem premalo vztrajna!
P.S. lepa ti hvala za razlago in pozdrave
by luana :D :D ;)

Naj bo torej čas na tvoji strani  ;)

Pa lep dan ti želim, luana.

hvala, Regina bo, je vedno!
by luana   :D :D :D
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #378 on: February 24, 2009, 03:57:35 PM »
saj sem dobla idejo , da bi se rada naučila igrat kitaro - za slednje si šparam tud denar . Zanima me , v kakšem smislu pa lohk pričakujem nepričakovano - mentalni preblisk ? kaj je to ?

Res a lahko kdo to obrazloži ......sem bla na izletu , kjer sem kupila izdelek iz keramike ( ni bil drag ) , pa na blagajni sem videla , kako je izdelek treščil na tla . Seveda mine nekaj časa od " videnja " in se to res zgodi . Izdelek mi je treščil na tla in takrat sem mogla it po novga ....
A je to kaj nenavadno ?
Ob tem " videnju " pri blagajni ( se mi je zgodilo prvič - ponavadi so prisotni občutki , takrat sem pa videla sliko pred seboj ) ....kaj to pomeni ???? me je malce strah....

Potem se je pa itak uresničilo oboje. Dobila si mentalni preblisk /idejo/, ki jo boš lahko s kitaro ustvarjalno izrazila /navdih/. No, pa sva še malo mentalno telovadili  ;D

Ta drugi del verjetno ne izhaja iz sanj, pa te bom vseeno vprašala - a se ti sama sebe bojiš? ::)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #379 on: February 24, 2009, 04:34:52 PM »
Včasih se mi zazdi , kakor da se bojim ---- pa ne sebe..... počutim se nekako drugačno od drugih.....kot da mam več al manje nekih sposobnosti . Glih malo prej sve šle s mamo k njeni znanki . Sem pogledala psa ( njihovega ) sem dobla preblisk , da psa boli želodec . Sem to njeno gospo vprašala če je res se samo zasmejala ....in spremenila temo pogovora . Kasneje mi doma mama pove , da je bil psičejk zastrupljen s hrano....
Jst pa sem tam pri njej to gospo ( ki je mamina kolegica ) vprašala, če psička boli želodec --- sem dobla tak občutek......in se je izkazalo resnično.
Verjemi mi , da se sama sebe v teh pogledih bojim.....bojim se..... ker je nenavadno živet z takimi močnimi občutki.....

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #380 on: February 25, 2009, 12:43:42 PM »
Vidiš, kako je to. Eni bi radi takšne sposobnosti imeli, drugi bi se jih radi znebili.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #381 on: February 25, 2009, 09:02:48 PM »
jap . To je res . Sam finta je v tem , da jst nevem kako naj jih izurim.....

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #382 on: February 26, 2009, 10:09:48 PM »
Ufff, takih informacij pa danes ne manjka. Celo na našem forumu jih najdeš.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline klarus

• Mojster
« Reply #383 on: February 27, 2009, 07:43:13 AM »
dans sem sanjala, da sem bila na plesu....nisem nobenega poznla...razn par jolie-pitt...sploh se ju nisem mogla nagledat, tak sta bila lepa :D na koncu sem z njima plesala ;D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #384 on: February 27, 2009, 08:03:15 AM »
Danes sem si roke umivala pod pipo. Umivalnik je bil videti zelo majhen in poln nepotrebne krame, soba čudna ni bila kopalnica. Na roke sem si nalivala tekoče milo a to je polzelo iz rok, ne vem če so potem bile čiste ali ne, niti vode se ne spominjam če je sploh tekla, samo mila se spominjam. Ja tale moja voda dobiva vedno manjši obseg, sedaj že iz pipe priteka.
Ja še malo pa bo usahnila?
by luana  :D :D ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #385 on: February 27, 2009, 10:16:03 AM »
dans sem sanjala, da sem bila na plesu....nisem nobenega poznla...razn par jolie-pitt...sploh se ju nisem mogla nagledat, tak sta bila lepa :D na koncu sem z njima plesala ;D

Upam, da si se tudi malo sprostila  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #386 on: February 27, 2009, 10:24:02 AM »
Danes sem si roke umivala pod pipo. Umivalnik je bil videti zelo majhen in poln nepotrebne krame, soba čudna ni bila kopalnica. Na roke sem si nalivala tekoče milo a to je polzelo iz rok, ne vem če so potem bile čiste ali ne, niti vode se ne spominjam če je sploh tekla, samo mila se spominjam. Ja tale moja voda dobiva vedno manjši obseg, sedaj že iz pipe priteka.
Ja še malo pa bo usahnila?
by luana  :D :D ;)

Sanje so odraz tvojega trenutnega stanja, ko je vsa tvoja čustvena dejavnost usmerjena v neko drugo osebo/sočloveka, sama pa s tem ne boš ničesar dosegla.  :-X
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #387 on: February 27, 2009, 10:31:39 AM »
Uffa..jaz sem pa danes sanjala pokojno sestro, ki mi je prišla nekaj povedat. Šment pa sem pozabila kaj. Vem samo, da mi je nekaj dopovedovala...Potem pa sem se zbudila, sicer ne vem v kakšnem kontekstu je bilo...ampak po glavi se mi je pletlo...ma ne, saj je nisem jaz klicala, sama je prišla....
Verjetno bi bilo fajn se spomnit sporočila, a ne??? ??? 8)....So bile tako žive sanje, da je bilo že kar malo skeri ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #388 on: February 27, 2009, 10:32:37 AM »
ko je vsa tvoja čustvena dejavnost usmerjena v neko drugo osebo/sočloveka, sama pa s tem ne boš ničesar dosegla.  :-X
[/quote]

Pozdravljena Regina, malo vprašanje upam da nisem vsiljiva?
Že zadnjič sem hotela, a danes pa bi, če lahko?
Kako je to mišljeno: sama ne bom ničesar dosegla, če mi lahko bolj podrobno obrazložite?
Vem  moje sanje so odraz trenutnega stanja, hotela bi po to popraviti in ne vem kako, zato tudi sprašujem.
Hvala za nasvet, če lahko se ve!
pozdrav  ang:
by luana  :D :D :D ;)
Luana....

Dzelad ed Din RUMI

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #389 on: February 27, 2009, 06:14:00 PM »
Uffa..jaz sem pa danes sanjala pokojno sestro, ki mi je prišla nekaj povedat. Šment pa sem pozabila kaj. Vem samo, da mi je nekaj dopovedovala...Potem pa sem se zbudila, sicer ne vem v kakšnem kontekstu je bilo...ampak po glavi se mi je pletlo...ma ne, saj je nisem jaz klicala, sama je prišla....
Verjetno bi bilo fajn se spomnit sporočila, a ne??? ??? 8)....So bile tako žive sanje, da je bilo že kar malo skeri ;)

Ja, bilo bi fajn, ampak če se spročila ne spomniš, verjetno tudi nasveta ne rabiš. Boš kar sama dobro in brez tuje pomoči opravila .  ;)
www.sepet-sanj.com